icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
23. únor 2017

@radunkap nene sousedy máme uplně vedle. BYCH SE POTENTO 🙂 Jsme taková velká sousedská rodina . Dospěláků nás bývá 16 Pravidelně se scházíme všichni jednou za 14 dni u někoho doma. V létě táboráky a grilovačky 🙂
ještě krásně se to tu jmenuje Údolí oddechu ❤

kotito
23. únor 2017

@jullli taky přejeme všechno nejlepší prckovi 🙂

jullli
23. únor 2017

@kotito heee u nasich to mame stejne take se schazime je to super ze jsou vsiichni jako rodina 🙂
Dekujeme vyridim :D

simi1510
23. únor 2017

@jullli musím se zaměstnávat nějak, abych na nemyslela na nic co souvisí s těhu 😀

radunkap
23. únor 2017

@kotito tak to je paráda, to musíte mít super! 🙂 Já to tak měla v rodné vesničce, a taky se tam ráda vracím. teď jsme se s manželem nastěhovali do domečku o 10 km dál, nejsem zvyklá, že nikoho nepoznám, jen sousedy..Ale ráda se vracím domů..

terka228
23. únor 2017

@radunkap Já jsm od Maxe nikdy neměla pořádné// Byla jsem spokojená s ovu testy Pepíno.Jsou v každé DM drogerii,Tescu,Globusu...vždy mi ukázaly jednoznačně a nemusela jsem spekulovat,jak to je ☺

majaaa82
23. únor 2017

@jullli vzpominas na ten muj ovu test? Tak vcera i dnes test pozitivni 😉 Jen jsem ted trosku zaspinila, ale uz se to uklidnilo. Takbsnad bude vse OK. 😉

simi1510
23. únor 2017

@majaaa82 špinění může v období ovu souviset s ní 🙂

simi1510
23. únor 2017

@terka228 jak se daří Tery? 🙂

volfikovi
23. únor 2017

@simi1510 skočím tam , tohle je hrozný mame doma zimu a mě teče pot po čele až sem se oklepala 🙂

@jullli já jedu na muzikál poprvé 🙂) my spíš obrážíme s dětmi dinopark, iq landie , technické muzeum a tak 🙂 jen občas si s manžou vyrazíme sami 🙂 a nebo já sama bez něj v květnu na pánský strip :D

simi1510
23. únor 2017

@volfikovi oooooooooo 😀 já měla tenkrát lístky, ale kámoška mi onemocněla, tak jsme nakonec nešly ☹

Tak hlavně ať poradí... je hrůza, co člověk dává do těla jen aby mohl mít pak dítě ☹

majaaa82
23. únor 2017

@simi1510 ja uz mam 11 dni po ovulaci 😉

simi1510
23. únor 2017

@majaaa82 tak pak popř. nidace a nebo předzvěst ms no

terka228
23. únor 2017

@simi1510 Ahoj Simi, no, dobře, jen mi poslední dobou je pořád tak nějak špatně...houpe se mi žaludek a co uvařím, nemůžu jíst. Houpe se mi průběžně celý den :( Zas mám žluté výtoky, včera narůžovělý..Doufám, že je to v pohodě. V úterý jdu zas na utz, tak jsem zvědavá 🙂
A jak se máš Ty??? Kolik po ovu? 🙂 A jak se cítíš?

simi1510
23. únor 2017

@terka228 Tak ti to malé dává pěkně zabrat, co? Příští týden určitě dopadne dobře ta prohlídka a vše bude jak má být 🙂

Já jsem dneska 4DPO, včera jsem zařídila živnosťák, zítra výlet do Německa, dny které zbývají k tomu než bude kočička u nás ubývají 🙂 Tak se mám na co těšit. A uvidíme, jak to dopadne tento cyklus no.

Já měla asi od soboty do úterý pocity, jak když budu zvracet po všem, co jsem snědla.. Tak jsem pak chvíli nejedla, bála se i napít vody... Ale nejspíše to souviselo s ovulkou, že jako žádné problémy střevní nebyly. A od pondělí mám nějak citlivější bradavky... ale myslím si, že tím, jak to je vše zas jiné, že ta mrcha stejně dojde, ale kdo ví nakonec viď 😀

terka228
24. únor 2017

@simi1510 Jů,tak to přeji krásný víkend....😀

terka228
24. únor 2017

@simi1510 a jsem zedy zvědavá za týden,jak tento cyklus dopadne😀

radunkap
24. únor 2017

Ahojte! Tak jak se máte při pátku? U nás v Ostravě svítí sluníčko🙂

@volfikovi jak se cítíš po Clostiku? Stále stejné?

@kotito Jak vypadají testy? Sílí?🙂 Který DC jsi?

volfikovi
24. únor 2017

@radunkap Ahojky.. Dneska se kupodivu tolik nepotím 🙂 jsem 6DC ,chci zkusit testík .
v noci me teda bolela noha , měla jsem pocit jako kdybych natýkala,ale nic ..

volfikovi
24. únor 2017

tak test mám čístý.. JSem pomerně zklamaná já vím,že je brzy ,ale takto čisté testy jsem neměla za celou dobu testování. Když už beru clostil čekala bych změnu

radunkap
24. únor 2017

@volfikovi Ja jsem na tom uplne stejne s testama. Zatim uplne negativni, ale je brzy..🙂

veronikav31
24. únor 2017

@volfikovi po clostíku přichází ovulace většinou 13-14dc a většinou dojde k rychlému nástupu, ideální je v kombinaci s Pregnylem

evzenie2016
24. únor 2017

Ahoj holky, já se hlasim po delší době a těším se, jak se rozšíří řady těhulí. 🤰 Já mám za sebou screening a zdá se být všechno v pořádku, tak mám radost 🙂 Teri @terka228 a Ty v úterý? Písni taky, že je všechno ok, těším se na dobré zprávy 🙂

radunkap
24. únor 2017

@evzenie2016 ahoj. To je super,ze je vsechno v poradku🙂 a ano, uz by bylo na case, aby jste mezi vas vzali do party par z nas🙂

volfikovi
24. únor 2017

@veronikav31 já pregnyl nemám ,ale jdu na utrazvuk 13 DC

veronikav31
24. únor 2017

@volfikovi Pregnyl by ke Clostíku správně měl být, aby byla jistota že folikul prasknul, protože někdy prasknout sám nemusí a může se z něj stát cysta...hodně Pregnyl nebo Ovitrelle dávají v centrech jak při IUI, tak i při Ivf i domácím snažení,aby byla jistota,že folikul se uvolní

denisicicinecka
24. únor 2017

Ahoj holky…Prosim poradite mi zda je nejaky ovu test pozitivni? Zkousim prvni mesic a nevim, zda ten krajni nebo prostredni (vcerejsi a dnesni) muzu brat jako ze jo… popripade zkusenost,kdy ovu dorazi...24 az 48 hod mi prijde velky casovy rozdil.tskze kdy je nejlepsi cas na snazeni

veronikav31
24. únor 2017

@denisicicinecka ten vlevo je pozitivní. Mě se většinou pozitivní ovulační test ukázal v den ovulace, už se mi i stalo, že ovulace nastala za 48 hodin. Takže to chce se snažit v den pozitivního testu a pozítří, někdo to pojišťuje všechny 3 dny

denisicicinecka
24. únor 2017

Tak jo....děkuji za info 🙂

volfikovi
24. únor 2017

@veronikav31 me dr rekl,ze mi ho píchne dle nalezu na utrazvuku -- Uvidím co tam najde .

Strana