Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahoj holky, jsem tu nová, ráda bych se poradila, jestli máte některá podobnou zkušenost..Na konci roku jsem otěhotněla, bohužel v 7.tt jsme o mimi přišli, zamlklé těhotenství. Podstoupila jsem kyretáž a po 5 týdnech přesně dostala první porevizní MS. Nikdy jsem si ovulační testy nedělala, myslela jsem si že ovu vždy poznám, řekněme zvýšenou chutí🙂 Tento cyklus však zatím nic..jsem 18 DC a testy tedy také nic neukazují, spíš jsem z nich trochu zmatená..občas test se slaboučkou čárkou, občas silnější, ale nikdy silnější než kontrolní čárka..😒 Je možné, že po revizi může být ovu později, případně vůbec a jaké máte zkušenosti s testy?
@karolinaba já byla na revizi na konci září a prvni ovu po revizi co jsem zaznamenala bolesti i testy přišla až v lednu. Takže za mě tak. ;) dr říkala že většinou cyklus po revizi je anovulacni. Ale každé tělo to má jinak.
@arielka222 jak se vede? 🙂
@karolinaba ja mela revizi v zari, ono telu trva nez se z toho dostane a srovná se. Hodne se po revizi doporučuje nosifol, ze ma nahodit i ovulku... ja ho brala hned po revizi a asi i zabral, ze byla i v tom období po revizi.
Drzim palce, urcite prijde 😉 je mozne ze se cyklus prodlouzil navic, prvni tri ms mohou byt po každé i jinak...
@simi1510 ahojky. Je mi hrozně špatně, ty nevolnosti mě ničí. V patek jsem začala špinit tak jsme jeli na pohotovost a zatím teda vše v pořádku, jen mi předepsal utrogestan. A zítra jdu na kontrolu ke svoji dr. tak jsem zvědavá jak se mrnousovi vede. Snad dobře ;) a co ty?
@arielka222 držím moc moc moc pěsti, ať je to v pořádku!!! Dej pak tedy vědět, co a jak 😉
Já jsem dneska 8 DPO, tak uvidíme, co bude no.... Ale nevěřím tomu, že by se to povedlo no ☹
@simi1510 určitě pak napíšu. Teď budu ještě dva týdny doma odpočívat at mrnous hezký roste. Už teď na utz byl krasne vidět 🙂 tak se těším na zítra až ho změříme.
Ale ještě není nic ztraceno. Většinou když si tehu tak to nejmíň čekáš. Kdy budeš testovat?
@arielka222 jestli, tak by ms měla být čtvrtek/pátek, tak uvidíme... tam by se to mělo rozseknout no.
Tak to je hlavní, že je to na dobré cestě a dělá mu asi dobře, že odpočíváš 🙂
@arielka222 děkuji moc za odpověd, koukám, že tobě se hned zadařilo?Tak držím moc palce..btw jak to prožíváš?Já jsem byla v klidu, musím říct, že jsme se ani moc nesnažili a pak když jsme zjistili ZT, byla jsem moc zklamaná..😕 Teď se bojím, že budu (pokud se znovu zadaří)vystrašená, aby to nedopadlo stejně...:(
@simi1510 děkuji za odpověď, tak to mě moc mrzí..😒 O nosifolu jsem neslyšela, dneska asi zaběhnu do lékárny😀 Každopádně si říkám, že by ještě ovu mohla přijít i později..nikdy jsem totiž před tím nesledovala, který DC jí vlastně mám..Máš nějakou zkušenost s ovu testy?Já mám Dr.Max, ale tady jsem se někde dočetla, že nejsou nic moc..
@karolinaba ano podařil se nám hned na poprvé, ale s timhle my problém nemáme 🙂 no snažím se špatne věci nepřipouštět abych mimi neškodila, ale moc to nejde. Jsem hrozně nervózní, ale mám docela dost nevolnosti tak se uklidnuju ze mimi tam je 🙂 jsem od začátku na PN a odpočívám a na kontroly chodím co dva týdny. Ale strach budu mít pořád, pevne ale věřím ze to bude už v pořádku ;) a ty se neboj podruhé to už určitě vyjde.
@simi1510 tak jsem kočko na tebe zvědavá jak to bude v pátek 🙂 držím palce moc moc moc.
Jojo evidentně klid mrnousovi prospívá ;) sice prý mě už v práci potřebuji ale mimo je přednější!!
@simi1510 ještě jsem chtěla doplnit, že zobu femibion a pila jsem kontryhel...
@karolinaba dr. max má málo barviva, já používám comfort, popř. někdy pak ještě gs ovulační a nebo woman secret ovu testy. Já právě mám ovu až kolem 20DC, proběhne pak 22DC...
Tak máš ještě čas 🙂
Jak se jinak cítíš?
@arielka222 práce neuteče 😀 mimi bude kde má být a v pořádku 🙂
A já na sebe ani nevím, zda jsem zvědavá ☹ Bojím se, abych nebyla zklamaná...
@arielka222 Děkuju za podporu🙂 Já když jsem byla těhotná, nevolnosti jsem neměla vůbec, když jsem nad tím pak uvažovala, říkala jsem si, že už to možná byl signál, že se něco děje..Tobě to určitě vyjde, budu moc držet palce..😉 vyzkouším teď ještě ten Nosifol, jak mi poradila simi1510, už od kyretáže jím Femibion, tak snad se zadaří co nejdříve🙂
@simi1510 Aha, takže ještě vyzkouším jiné testy..třeba se ještě zadaří..🙂 JInak se cítím dobře, depka ze ZT už je pryč, takže vstříc novým začátkům🙂 Každopádně se bojím, že jestli se zadaří, budu se bát že se to bude opakovat...🙄 Jak se cítíš ty?
@karolinaba tak já jsem 5 měsíců od revize, zatím se nám nezadařilo, teď 8.3. to bude půl roku... letí to :-/ A nejsi sama hele... já si od té revize říkala, že bych chtěla co nejdřív dítě, ale příroda míní jinak. Na druhou stranu se hrozně bojím taky toho, že se to zopakuje. Ale dle doktora se to stalo náhodou a nemá se to opakovat no. Ale zase když to nezkusím, tak to vědět nemůžu 🙂 a že se třeba zrovna to další povede 🙂 Dneska jsem 8DPO, tak uvidíme, jak to dopadne do konce týdne no. Tento měsíc jsem se rozhodla nijak to nehrotit a že se stane, co se má stát.
@karolinaba mě právě minule bylo špatně jen minimálně takže ted už to snad vyjde ;) jinak Nosifol je super ten jsem taky pila a nasadila jsem ještě Fertility Blend no a šup bylo to tam ;) a co se týče ovu testu tak za mě jsou nejlepší ty s DM a mají růžovou krabičku 🙂
@simi1510 já jsem před tím otěhotněním na dítě vůbec nespěchala, prostě jsme vynechali ochranu a řekli jsme si, že tomu necháme volný průběh..pak se zadařilo skoro hned, až jsem byla překvapená, protože tak brzy jsem to nečekala..no a pak bohužel to ZT..mám pocit že se mi trochu něco přehodilo v hlavě a teď bych taky chtěla co nejdříve otěhotnět..snažím se moc netlačit na pilu, ale řekla jsem si že vědět kdy mám ovu asi není na škodu🙂Doktorka mi taky říkala, že to byla náhoda, mohl to být špatně založený plod, nebo klidně i chřipka co jsem měla úplně na začátku, nebo mikrotromboza..dala mi nějaké prášky na ředění krve, kdybych byla těhotná znovu, ať užívám 1/2 tabletky denně..Každopádně ti moc držím palce, ať to dopadne..Přesně jak píšeš příroda je mocná, až bude vše připraveno, tak se určitě mimi povede..Pak napiš, jak jsi dopadla...🙂
@karolinaba tak já si dítě přála už tak nějak... ale nechali jsme to náhodě... od září 2015 jsme to zkoušeli a povedlo se až v červenci/srpnu 2016, ale špatně no ☹
@arielka222 děkuji za rady🙂 Do DM se asi teď nedostanu, ale hupsnu do lékárny ať mi dají jiné testy a dneska odpoledne to ještě vyzkouším..třeba se to rozběhne i tím Nosifolem..Jinak na Fertility jsem slyšela taky chválu, já teď užívám Femibion..Jinak když jsem po zákroku sledovala různé diskuze o ZT, spousty žen psalo, že když se jim tohle přihodilo, neměli moc příznaků a když otěhotněli podruhé, užily si nevolnosti až až...Mě bolely jen pekelně prsa, ale jinak nic..
@simi1510 Povedlo se to jednou, povede se to znovu..tím se utěšuji...Tak neboj, určitě to vyjde..Je to hrůza, kolik těch potratů je..Musím říct že prakticky skoro každá žena, které jsem se svěřila mi řekla, že potrat prodělala, všechny tedy mají děti..Když jsem přišla do Motola na kyretáž a s diagnozou ZT, řekla mi paní v přijímací kanceláři, že jsem dnes už čtvrtá..😒
@karolinaba já třeba měla zimnici, bolest v kříži a citlivá prsa a i celkově dole, že při sexu se nemusel chlap ani hnout a bylo 😀
Ale žádné nevolnosti nebo tak nebyly no. Ale když nemá člověk s čím porovnávat, tak neví, že? Na druhou stranu, je stále i dost žen, které neměly žádné příznaky, tak jsem si říkala, tak jsem v té druhé skupině... a ono prd no ☹
@karolinaba u mě v okolí nikdo, nikdo mě neuměl pochopit... až tady jsem našla odpovědi na některé mé otázky a vlastně plno lidí, kterým se to stalo a byly mi podporou. Popř. já pak zase podporou dalším no.
Doktor mi říkal, že to není mnou, že jsem to nezpůsobila, stejně tak jako třeba tchýně nebo bafnutí... ale já mám pocit v sobě, že za to mohl 100% stres a vyčerpání z práce, celou dobu to nešlo... pak jsem dala výpověď a byla na neschopence a hned jsem zjistila těhu no ...
Ale taky si říkám, že to vyšlo předtím, tak to vyjde zase... I když já už 3 cykly za sebou měla náznaky čárek na těhu testech, ale ms došla no ....
K tomu na první porevizní ms jsem čekala celých 6 týdnů (přesně na den od zákroku), další 32, pak 30, další cyklus se prodloužil, takže cca 40 dní...
Dle lékaře se to bude řešit až po roce, když se nám to teď nepodaří no ☹ Nezájem že předtím 11 měsíců a špatně...

ahoj holky, já zatím takto 🙂, ale opravdu se mě potvrzuje, že za mě dr max testy ne ☹, nyní mám pepino a super