icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kstablova
28. únor 2017

@simi1510 Simi myslím na tebe a držím palce!!

kstablova
28. únor 2017

@jullli jsem napnutá jak starý kšandy. Pak hoď fotku, jo? Prosíííím 🙂

kstablova
28. únor 2017

@simi1510 tak to je jasný, že jsem víc DPO, když máš později ovu 🙂 🙂 🙂 asi odpoledne zkusím taky ovulační. Myslím že ještě doma nějaký mám.

simi1510
28. únor 2017

@kstablova Jj, jen jsem myslela, ze jsi byla pozdeji nez my 😂

simi1510
28. únor 2017

@llenka_li kdyz ja ti nevim... posledni cykly to vzdy nejak vypada, ze uz carka bude a pak prijde mrcha.

Po revizi ani nemam priznaky k ms a ted jsem na tom stejne...

jullli
28. únor 2017

@simi1510 ja to zitra asi risknu mam ten duphaston a musim vedet jestli jej vysadit nebo ne tak zkusim

jullli
28. únor 2017

@kstablova pokud se zitra odhodlam urco zkusim vyfotit pikud bude co..

kotito
28. únor 2017

@jullli mudra ti řekla, že pokud budeš mít těhu test pozitivní máš duphaston vysadit?

jullli
28. únor 2017

@kotito ne pokud bude pozitivni vysadit ho nemuzu...abych znovu nepotratila

kotito
28. únor 2017

@jullli právě! jsem si říkala , že to určitě brbě chápu.

jullli
28. únor 2017

@kotito zitra jsem 10dpo tudiz vysazuji duphaston a pokud by tam byl nejaky naznak tak vysazovat nemam 🙂

kotito
28. únor 2017

@jullli jj to máme stejně, já právě pochopila že bys měla 😀

radunkap
28. únor 2017

@jullli
@simi1510
Holky, držím palce, ať máte 2 čárky. Už by se to tady zase mohlo rozjet ty těhulky🙂

jullli
28. únor 2017

@kotito Taky mas duphaston? Ja jsem zmatena nikdy nevim ktera to ma ci ne :D a kolik jsi dpo?

jullli
28. únor 2017

@radunkap diky no kezby tenhle mesic je fakt jiny tak doufam ze to k necemu bude

simi1510
28. únor 2017

@radunkap Dekuji, ale uvidime no... do patka je pripadne casu dost :-/

jullli
28. únor 2017

@simi1510 simi ty teda ms v patek jo? Ja az v sobotu :D tak na sebe.budeme myslet

kotito
28. únor 2017

@jullli ano 1-0-1 clostyl na 3-7DC a 1-0-1 duphaston 16-25DC dnes 17DC
krásně se mi ovu posunula z 23-26DC na 17DC . Teda dnes budu testovat až odpoledne, ale určitě bude uplně pozitivní . Minulý cyklus byla OVU 17DC

jullli
28. únor 2017

@kotito tak to je super 🙂 drzim palce at je pozitivni jak cekas. Ja mela duphaston 17-26dc ale jelikoz ovu prisla az 19dc tak jsem duphaston nasadila az 21dc 🙂 jelikoz jsem 16dc byla u dr a folik nebyl dostqtecne velky

simi1510
28. únor 2017

@jullli dle jedne by mela byt ve ctvrtek, dle druhé apky v patek... tak uvidime no. Mam v teorii kratší tu LF nez ty no :-/

Stejne si myslim, ze nic u me nebude :-/

jullli
28. únor 2017

@simi1510 co ty smutne smajliky... Nenervuj se bud tam neco bude nebo ne nic mezi tim 🙂 pokid nebude budes mit kocicku pokud bude budes mit kocicku i mimi :D ber ro takhle. Nebrat leky tak si myslim ze bych vyfrzela i do soboty do ms. Ale nechci nic podcenit pripadne. A vim ze kdyz to nevyjde budi smutna ale nehazim flintu do zita hledej na tom vzdy neco pozitivniho

simi1510
28. únor 2017

@jullli ja jen, ze me to nejak uz celkove nebaví hele... driv jsem poznala i dle příznaků, ze prijde ms... od revize proste se pak spustí... a poznala jsem to pripadne kvuli teplotě. I kdyz minuly ten cyklus se spustila pri vyšší teplotě...

Rikam si, jak by to bylo, kdybych tu revizi nemusela podstupovat....

Ale nejak bude no. Na tu kočičku se tesim a bude to milacek 🙂 a jak rikas, bude to jak bude... stejne to nezměnim...

Pokud by se ale jeste dva mesice opakovalo, ze bude carka nejaka na testu a ms prijde, tak at si me ten doktor nepřeje a neco se začne s tim delat...

jullli
28. únor 2017

@simi1510 ja bych ti v prvni rade prodlouzila lf.. Ale to uvidis pripadne potom treba to nebude ani potreba

simi1510
28. únor 2017

@jullli ja cetla o b6, tak to treba pak zkusim... i kdyz beru to mimistar a neco by tam melo byt z te b6...

kotito
28. únor 2017

@jullli neměl by být duphaston právě nasazený při ovu? aby se mělo vajíčko kam zavrtat?

llenka_li
28. únor 2017

@simi1510 co zkusit Inofolic? A bašti ananas, jen takova babska rada pro dobre uhnizdeni 😄

jullli
28. únor 2017

@kotito Ne duphaston musi byt nasazen po ovulaci aby ji neblokl a nezmenil prostredi jelikoz duphaston je progesteron ktery se tvori az po ovulaci tudiz se nazazuje po prokazane ovulaci... Kdyz je nasazen pred ovu tak je to blbe muze zabranit ovulaci a nebo se diky tomu nezahnizdi vajicko jelikoz se zmeni hlen i sliznice ;)

kotito
28. únor 2017

@jullli sakra :-/

simi1510
28. únor 2017

@llenka_li inofolic je v tom mimistaru, Predtim jsem mela femibion a i nosifol...

A ananas... to bych rada... ale naposledy kdyz jsem to zkusila, tak jsem se osypala 😂

jullli
28. únor 2017

@kotito kazdopadne pokud jsi vzala jen jeden prasek tak vydz na dnesni test a nasad ho az o dva dny. Pozdeji jednou vzity lek by nemel hrat roly. Kazdopadne se divim ze ti to dr nerekl .ikdyz podle vseho chtel a doufal ze diky clostiku se ti ovu posune jeste vice

Strana