Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li po revizi jsem prave nasadila ten nosifol... pak zkusila femibion, ze ho vsichni chvalili... pak nekdo, ze je lepsi mimistar, tak ten beru dva mesice ted no, ale nevim...
Minule jsem si chtela dat džus ananasovy a sup, alergie jak vysita... a donedávna jsem takovy problem nemela...
Proste jak chce příroda, tak bude no
@llenka_li dle doktora je dobry pry ale vedet, ze nam to jde (ja se jen obcas ptam, zda to nebyl v tu chvili jen zazrak)... tak hold uvidime.. na posledni kontrole vse ok, zadna cysta, po revizi vse ok a ani zadny nalez a zbytky... jen ten myom vzadu, ktery tomu udajne ale nema vadit...
@simi1510 Ahoj Simi, tak já jsem dnes 15DC, zobem s mužem oba vitamíny, snažili jsme se 11. a 12. den cyklu, zkusila jsem po pauze zase ovu testy, ale nic, tak jsme dali pauzu..za chvíli zkusím další a snad už něco bude, před tím jsem mi ovu posunula pěkně na dřív (brala jsem pyridoxin a fakt to pomohlo prodloužit lf), tak nevím, proč se mi zas ovulace posouvá na později:( No numeroložka (kolegyně, nebyla jsem u nikoho záměrně), mi řekla, že mám štastný rok na potomka a nejlepší měsíc je únor - tak už na to máme jen poslední den a ještě k tomu bez ovulace!🙂)))takže smůla..taky už mě to nebaví, nevím proč to nejde, snažím se být pozitivní, docela se mi to dařilo, ale po těch negativních ovu testech tedka to zase nějak ztrácím..uvidíme🙂 Tobě přeju, at se zadaří a MS nedorazííí!už si to zasloužíš!
@evabeda tak držím palce!!! Si ta příroda a tělo s náma dělá vážně co chce no :-/
Mně tu jedna kartářka psala, jak to prý záleží na mně, kdy se budu chtít snažit, že už je nade mnou miminko a podívej 5. cyklus a do této doby nic 😀 Sice razím motto, vše se děje z nějakého důvodu a vše má být jak má být... ale tomuto už nevěřím 😀
@simi1510 jojo, taky mi kamarádka říká, že to miminko už na mě čeká, že tam je nachystaný..tož kde to vázne?🙂 taky si říkám, že věci jsou tak jak mají a musím přijmout to co je, a být vděčná za to co mám..to jsem🙂 Moje mamka se mnou otěhotněla den před MS, tak někdy to jít musí!!!
@arielka222 krásný mimčo malinký 🙂. 👏❤
@arielka222 jezis bobecek
@arielka222 to je tak krasny!!!!!!
jsem uplně rozhozená z toho duphastonu 😒
@jullli no neřeš... je to druhý cyklus na lécích kdy ho beru na prd a příští cyklus je poslední, pak to do sebe ládovat nechci. Mám nahoře 6kg , jsem náladová jako blázen, nafouknutá a taková jakási nesvá :-/ test pozitivní . dělám Maxe nemám čárku stejně silnou jako kontrolní,ale takto mi značí ovulaci. Vím podle BT z dřívějška
Ahojky, četla jsem tu vaši konverzaci s duphastonem, který teď taky beru. Začala jsem ho brát už v sobotu a v pořadí už je to 3 mesic.. když blokuje ovulaci, jak je možné že mi testy takhle značí ovulaci během brání toho hormonu? I jde vidět, že čárka docela sílí řekla.. každopádně doktorka mi též neřekla nic o tom, že ten prášek blokuje ovulaci.
@kristynaa_23 tohle ale nejsou pozitivni ovu testy? A mas prokazanou ovu i bt ci utz? Pac ovi test nestaci ;)
Jinak progesteron nasazen prilis dopredu pred ovu brani ovulaci zcela uspesne.ale pokud je progesteron nasazen treba 16dc a je 17dc prokazana ovulace v teorio se da otehotnet. Avsak procenta klesaji jelikoz jakmile se produkuje progesteron meni se hlen a sliznice a prp pripadne oplozeni je to hodne tezke... Staci ti tohle jako vysvetleni?
Dalsi vec proc ti tp dr nerika? Jelikoz si blahove mysli ze by jsi mela mit ovu drive nez se nasadi progesteron a nejak nepocita ze lidske telo si mnohdy dela co chce
@jullli presne tak to je. Mne chodila ms po vysazeni HA jak do housli, takze jsem dostala Utrogestan od 16DC. A ja se pak divila, ze nemuzu pres rok otehotnet. Sla jsem do Gestu (car), tam mi pan doktor rekl, at vse vysadim a zacal sledovat. Ja uplne zdrava, manzel ukazkove spermio... hned druhy cyklus, co jsem nebrala Utrogestan, jsem otehotnela. A ted znovu, po odstaveni dcerky se spustil prvni cyklus a jsem zas tehotna. Moje gynekolozka tohle zvorala, kdyz mi nevysledovala ovulaci. A ja nevedela, ze Utrogestan ovulaci blokuje. Kdyz jsem ji to po case rekla, ze jsem se to docetla, rekla mi, ze je to nesmysl. Ze ji neblokuje (ano, neblokuje, ale meni hlen...) a dal to neresila. Nevim, proc tohle tak podcenila, jinak je hrozne fajn, k tehulim se chova uplne jinak. Mile, citlive. Tak jsem u ni zustala, i kdyz jsem chvilku vahala.
@jullli Ahoj, já mám podobný problém. Gynprodyl jsem měla brát 16.-25 DC a ovulace 19.-20. DC.. Když jsem to řekla gynekologovi, tak mi řekl, ať teda nasadím 18.-24. DC, ale později určitě ne. Tak jak teda? Zkusím dát na Vás tady a vzít to tento cyklus, jak se má. Takže v den ovulace nebo až den po ovulaci? A mám ho brát teda 10 dní? Za každou radu ti budu moc vděčná!

@jullli volala jsem na gyndu, mudra má pacientku až bude mít čas zavolá mi . leky už jsem měla 3