icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kristynaa_23
1. bře 2017

@jullli ona mi dala duphaston, aby se mi spravil cyklus a měřím bt, abych zjistila, jestli ovuluju kvůli ty slupce, jinak duphaston mám brát 18DC. Řekla bych, že teplotama mi to moc nevychází. Později můžu přidat graf. Ano tyto testy nejsou, ale ten poslední už sílí, a docela mě zaráží že to sílí zase během brání hormonů, proto jsem se ptala. Děkuji za odpovědi.

majaaa82
1. bře 2017

@kristynaa_23 mereni teploty nema s umele nasazenym progesteronem cenu. Tenhle hormon teplotu zvysuje, takze budes mit od nasazeni jakoby poovulacni teploty, i kdyz treba jeste zadna ovulace nenastala. Osobne bych se na to vybodla a merila teplotu, pripadne delala ty testy. Protoze Dup. ti sice srovna cyklus, ale nebudes moci otehotnet. Od ovulace do ms je to maximalne 16 dnu, takze zalezi na te prvni, tzv. folikularni fazi, jak bude dlouha. A pokud ta bude mit treba 40 dnu, Dup. ti ji sice zkrati, ale kde bude ovulace? Nez do sebe zacit cpat tohle zbytecne, zajdi radeji na specializovane pracoviste a nech si udelat hormonalni profil. Podle toho pak uvidis, co je potreba. U me to pomohlo, zjistila jsem, ze mam jen posunutou ovulaci o tyden. Cili cyklus v delce 21-24 plus 14 dnu Lfaze.

majaaa82
1. bře 2017

@majaaa82 resp. plus 10-14 dnu Lfaze. Cyklus jsem.mivala 30-37 dnu bez Utrogestanu.

kotito
1. bře 2017

@radunkap k doktorce jedu na 14 hodinu,tak hned pisnu.chodim do prenatalu a uplne si nejsem jista co je dobre.jsem zvedava co se dozvim.

kotito
1. bře 2017

@radunkap urcite si sama leky neupravuj. Kdyztak zase po porade s doktorem.vis co pokud jsi mu rekla kdy mas ovu a posunul to takto at si nezblbnes cyklus.duphaston by ti ho prodlouzil pak moc a ovulaci si muzes uplne rozhodit

jullli
1. bře 2017

@radunkap nejsem tva lekatka neznam tvou anamnezu jen se o tohle zajimam a myslim, ze vim jak to funguje...
Kazdopadne kdyz mas prokazanou ovulku az cca 19dc nasadila bych progesteron 20 ci 21dc brala jej 10dnu oni lekari chteji at mame 28dc cykly ale.pei ovu cca 20dc to nejde.. A hlavne cyklus cca 32dc je taky uplne v norme.. Takze ja osobne bych dala na svuj selsky rozum a nasadila az pak ;)

jullli
1. bře 2017

@kristynaa_23 jasne to vis ze se ti zlepsi cyklus ale nebudes ovulovat je to tzv antikoncepce kdyz je to zle nasazeno... Takze pocitam ze ms ti chodi kdy 28dc-30dc?? Bohuzel opravdu to takhle ten progesteron funguje

kotito
1. bře 2017

@kristynaa_23 moje na dophasnonu.jsou uplne suche.byl tmavsi .testy dr Max v porovnani s cykly pred Duphastonem byl test pozitivni vcera ,uvidim co ultrazvuk

jullli
1. bře 2017

@majaaa82 presne tak to funguje takze se nedivim ze jsi nemohla otehotnet... Bohuzel lekari mnohdy nasazuji lely bez zjisteni ovulace coz je nekhorsi co muzou udelat. Ja mam nehorazne empatickou dr a kdyz ji reknu ze si myslim ze mam blbe nasazeny leky tsk si me vyslechne... Jelikoz treba ja?? Z leveho vajecniku ovuluji uz 16dc takze v teorii muzu progesteron nasasit uz 18dc a z praveho ovuluji kolem 19dc takze nasazuji az 21dc...
A jak prohlasila dr.. Prece vam nevadi ze je kazdy mesic jiny a ze se stridaji ne? Hlavne ze vse funguje jak ma ;)

radunkap
1. bře 2017

@kotito držím palce a dej potom vědět, jak jsi dopadla!
@jullli
Holky, tak já nevím. Mi řekl, že zkusíme to tak 2 měsíce a uvidíme. Jenže zkoušet něco s Clostilem mi přijde divné. Já počkám na ovulaci a podle toho se rozhodnu co a jak, třeba bude dříve než 19.DC..

jullli
1. bře 2017

@radunkap urcite treba se umoudri a bude drive ;)

evzenie2016
1. bře 2017

Teda holky,-ještě, aby člověk kontroloval dr. Ale nesetkávám se s tím prvně. Tak hlavně, aby byli přístupní diskusi a nasadili správně co nejdříve. Držím všem palečky! Chodím sem málo, ale už je únava pravdu lepší, tak snad budu diskuse zvládat líp 🙂

A @terka228, jak včera UTZ? Taky všechno v nejlepším pořádku? A co @vanea ? Jak to jde?

vanea
1. bře 2017

@evzenie2016 Jé ahoj! taky se teďka zapojuju nějak míň, ale snad se nějak polepším:D jinak u mně všechno dobrý, bylo mi dva týdny hrozně špatně, zvracela jsem ráno , odpoledne i večer, takže radost=)) dneska se mi furt houpe žaludek, ale zatím nemusím lítat na mísu...v pátek jdu na krevní testy k 1.screeningu a zatím ještě na normální ultrazvuk, pak za týden, dva na ten velký=) tak se bojím a zároveň těším...tak snad bude všechno v pořádku:X a co ty, nějaké novinky?🙂

evzenie2016
1. bře 2017

@vanea no já už mám screening za sebou a doooobryyy. Moooc se mi ulevilo! Držím pěsti, ať máš taky dobré zprávy! A ranní nevolnosti se mi vyhnuly, to fakt nezávidím. Taky jsi tak unavená? Jo a objednala jsem ten angel sound, stálo to fakt pár korun,tak jsem si řekla, že to zkusím a dneska jsem poprvé miminečka našla a slyselaaaa doma. To je taaaak kraaasny! Prvně jsem ho slyšela na UTZ na screeningu, ale doma ještě neee. Jsem 13+5, takže docela brzy. To mi udělalo radoost 🙂

terka228
1. bře 2017

@evzenie2016 Ahojky, jj, vše v naprostém pořádku, za 14 dnů opět utz a krev a 27.3. do Ústí na screening. V genetu měli plno, tak jedu do ústí. Snad tam bude taky vše OK. Dokonce je GS o jeden den starší, což se mi nikdy nestalo. Vždycky mi říkali, že je těhu mladší, tak mám radost a pošlu ještě fotečku 🙂

terka228
1. bře 2017
radunkap
1. bře 2017

Holky, je možné, abych měla ovulaci a testy maxe byly bílé, když mi předešlé cykly ukazovaly 2 čárky?

simi1510
1. bře 2017

@terka228 krasny Terko! Gratuluji!

arielka222
1. bře 2017

@terka228 a kdy jsi se Teri objednávala na screening? Já do Gennetu volala dneska a jdu 29.3 na screening a 16.3 na krev. Místo měli 🙂 jinak super že mrnous hezký roste ;)

kotito
1. bře 2017

@terka228 fazůlečka malinká ❤

jullli
1. bře 2017

@terka228 to je maly drobeceek 🙂 krasny
@radunkap no je spis mozne ze ted bude anovulak.. Je to uplne bezne par cyklu muze byt anovulacnich..

simi1510
1. bře 2017

Tak jsem holky zkusila test a bilo... proti minulým cyklum, kdy se objevila v těchto 10 dpo slabsi carky, ted bilo... tak uvidime, zda ta ms dojde zitra, pozítří, ci v sobotu...

radunkap
1. bře 2017

@jullli jsem dnes 13.DC a mám hlen (Jak jsem psala, ovu bývá 19.-20.DC).. a může být anovulační i když jsem nasadila Clostil? To je nejaké divné, ne?

jullli
1. bře 2017

@radunkap ja mivam hlen 3dny pred samotnou ovu ;) a kup si jine ovu testy treba pepino nebo comfort...

Jinak samozrejme stat se to muze ono to neni zaruceno bohuzel mozek vysila signaly vajecnikum a ty pak prpdukuji bohuzel nekdy to tak neni... A proto se muze stat ze ani po clostiku ovulka neprijde ale jak rikam ikdyby byl anovulak neni to nic k leceni jeden dva v cykly je normal .. Kazdopadne si myslitze nemusis mit strach 13dc je u tebe jeste brzo

jullli
1. bře 2017

@simi1510 jeste neni nic rozhodnuto drzim nam palce

terka228
1. bře 2017

@arielka222 Já tam volala včera a řekli mi, že už by mi to nevyšlo....Tak do ústí to budu mít blíž.....ono je to stejně asi jedno 🙂

vanea
1. bře 2017

@evzenie2016 super!!! to jsem ráda že je všechno v pořádku!!!!🙂) a taky jsem unavená, ale jako už nechodím spát v 9, ale v 10 :D :D takže je to o něco málo lepší=) akorát vypadám jak zombie:D a s tím angelsounds vidíš to! to je taky fajn informace, já si ho tady objednala z bazaru, tak by mi měl přijít asi zítra🙂 ale já mám na to ještě čas, tam píšou od 12tt, což je příští týden, takže .. uslyším asi kulové :D ale i tak jsem na to zvědavá =)) to musí být hrozně krásné moct si poslouchat srdíčko🙂 a bříško už ti roste?🙂

radunkap
1. bře 2017

@jullli Děkuji! No zkusím testovat dál a uvidíme🙂 Jsem z toho od rána mimoň

vanea
1. bře 2017

@jullli
@radunkap
@simi1510
@kotito holky a co vyy? co nového?

simi1510
1. bře 2017

@vanea dneska 10 dpo a test bily oproti předcházejícím 3-4 měsícům, kdy se objevovaly duchové. Tak nevim... mozna se telo dalo dohromady az ted poradne? :-/ jen je to uz pul roku od revize... a desi me to trochu ☹

Ale uvidime, kdy ta ms pripadne dorazí. Od revize zadne priznaky pro jeji příchod nejsou, tak nevim

Strana