icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

arielka222
1. bře 2017

@terka228 aha. Mě objednali asi na 13+0. Akorát vubec nevim kolik dnes jsem vcera u dr mel mrnous necelych 2,3cm ale nerekla mi stari.takže jsem vydedukovala ze jsem 8+6 teď. A taky jsem pak přemýšlela ze kdyby mi to nevyšlo tak bych jela do Ústí 🙂

radunkap
1. bře 2017

@vanea Ahojky, jsem ráda, že je u tebe zatím vše ok, až teda na ty nevolnosti🙂

Já nasadila Clostilbegyt a čekám na ovu🙂 Takže u mě vše při starém🙂

jullli
1. bře 2017

@vanea ahojky jsem stejne jako simca 10dpo 🙂 dnes nebo zitra se chystam na test.. Uvidim myslela jsem ze by se mohlo podarit ale cim vic se to blizi tak me nostalgie toho podareni opousti :D :D

jullli
1. bře 2017

@vanea jinak vidim ze pristi tyden 12tt toto leti co? Pamatuji si jak jste to holky nam tady oznamovali a za chvili uz budete v pulce

alli005
1. bře 2017

@simi1510 soucítím s tebou... taky už mám téměř půl roku od potratu (porodu v 17.tt) a následné revize... taky jsem si naivně myslela, jak to půjde bez problémů a ono prd ☹
no nezbývá nám, než čekat.. ono to jednou přijde... ale je to náročné, sama vím moc dobře, jak je to těžké.
Já teprve na konci tohoto týdne zas budu testovat OVU...

Ale ty nevěš hlavu, dokud není MS, ještě stále není nic ztracené a to že test je bílý v 10 DPO nic neznamená. Třeba naopak všechny ty předešlé cykly, kdy jsi měla brzy duchy a nic z toho, jsou předzvěstí, že je něco jinak 🙂 no moc bych ti to přála.

evzenie2016
1. bře 2017

@simi1510 @jullli holky, držím palce moooc! Nevěšět hlavu, ono to klapne!

A @terka228 super! Krásná fotecka! A taky jsme trochu napořád. Upravili mi i datum porodu po tom velkém utz. Uz to vypadá na srpen. Tak snad se nám náskok udrží!
A @vanea úplně Té chápu! Já dám někdy výjimečně i 23 😀

karolinaba
1. bře 2017

Tak holky já dneska už skoro třetí den mám pozitivní ovulační test..je tedy pravda ze dneska je čára úplně nejvíce výrazná, ale už včera byla výraznější než kontrolní..

@simi1510 jak jsi na tom?

simi1510
1. bře 2017

@alli005 Dekuju! Ja si rekla, ze na to myslet nebudu, zadne testování... a nedalo mi to no...

Prave vsichni kolem jak je po revizi pohnojeno, jak to jde... doktor mi rekne ze mam zase rok na to otehotnet... minule to vyslo po 11 mesicich... ale tak uvidime no.

Budeme verit, ze se to povede 🙂

simi1510
1. bře 2017

@evzenie2016 jednou se povede no 🙂 verim tomu

jullli
1. bře 2017

@karolinaba tak super poradne to pojistete

simi1510
1. bře 2017

@karolinaba dneska jsem 10 dpo, jinak 32 dc, teplota se drzi stale vys, test ale bily zatim... uvidime do konce tydne, to by se to melo jiz rozseknout

kristynaa_23
1. bře 2017

@jullli teď momentálně jo. Kolem 26DC až 28DC. Bez duphastonu jsem měla klidně i 50DC.. tak jsem to brala jak mi řekla doktorka.

karolinaba
1. bře 2017

@simi1510
@jullli
Simi třeba ještě není nic ztraceno, dokud MS nedorazí..četla jsem o spoustě případů kdy to tak bylo..ale holky, je to už asi otravné..každý měsíc se sledovat😠já jsem teprve úplně na začátku a úplně se děsím..snad nám to všem vyjde co nejdříve😉

karolinaba
1. bře 2017

@jullli jinak jsem včera záměrně vynechala, četla jsem spoustu různých článků že spermoni potřebuji nějaký ten den na zotavenou, tak dneska už snad budou jak se patří 😈

jullli
1. bře 2017

@karolinaba jj den na zotaveni jim staci :D :D

jullli
1. bře 2017

Bez nejakeho zkoumani 10dpo duch, ikdyz na foto moc videt nejde ve skutecnosti tam byl hned... Ted jen cekat

arielka222
1. bře 2017

@jullli je tam. Já měla 10DPO taky slabou čárku 🙂 držím palce

jullli
1. bře 2017

@arielka222 diky snad se podari ;)

kstablova
1. bře 2017

@jullli hurááá👏👍❤

evzenie2016
1. bře 2017

@jullli supeeer, tak ať posiluje,

jullli
1. bře 2017

@kstablova a co tyy?? Carka sily? Nebo dnes jsi jeste netestovala

radunkap
1. bře 2017

@jullli ❤ jen ať sílí!🙂

kstablova
1. bře 2017

@jullli dnes ještě ne. Až večer ale jdu na cvičení tak si myslím, že budu hodně naředěná vodou. Dnes jsem si v poledne skočila na krev....
Tvůj test je 10 nebo 25?

jullli
1. bře 2017

@kstablova tohle je 10tkovy kamaradka se smilovala a privezla :D vidi ho i ona tak snad..

jullli
1. bře 2017

@kstablova ty jsi 12dpo ze tak se pak pochval Měla jsi ho fakt hezky ten test

kstablova
1. bře 2017

@jullli 🙂 ano 12DPO. Po 14.té hodině budu volat na výsledek odběru, tak uvidím.... Pak bych asi zašla v pondělí, ať vidím nějaký průběh a pak snad bych v pátek mohla skočit příští týden na gyndu...
Držím moc palce a těším se na další Tvůj test 🙂

lusili1
1. bře 2017

❤ krásný dušík, gratuluji 🍀

jullli
1. bře 2017

@kstablova drzim palcei tobe aby to vyslo vse v poradku... A dekuji snad to bude silit 🙂

kotito
1. bře 2017

@vanea ja zrovna sedim a cekam na gynde.jsem zvedava co se dozvim,pak hned pisnu. Uz se tesim na fotecku vasi fazolecky.my se na 1 sceeningu dozvedeli,ze cekame holcicku,tak treba se nastavi mimi krasne i vam

kotito
1. bře 2017

@jullli no parada!jupiii

Strana