Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahoj, tak 12DPO (nebo 11 dpo - nevím jistě) je HCG 36,6. Stejně zas nic nevím 😀 Tak uvidím co další odběr třeba v pondělí. to už bude i po termínu MS (tedy věřím tomu, že nedorazí)
@kstablova paradaaa, to bude brzy další potvrzene tehu...jupiiiii! 🤰
@evzenie2016 děkuji. pevně věřím, že ano a tentokrát zdárně až do konce...🙏👍
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebylo. Co je noveho? ☺
@evabeda mně ty Comfort ukazovaly téměř pozitivní už od 10. DC až do 18.DC, ty změny byly minimální. Ale Na radu Terky228 jsem ještě koupila ty Pepino a tam se hezky ukázal rozdíl a pozitivní byl fakt jen jeden den a ostatní dny ta druhá čárka byla viditelná mnohem míň až vůbec. Tak určo zkus Pepino 😉
takže já na prd folik 2,5mm doktorka nespokojená. Šlo na mě vidět jak jsem v háji a že co se týče duphastonu moc nevěřím. Zavolala kolegu s tím, že jsem se ho sama zeptala a řekl co ona. Léky jím dobře . Je to koordynovaný cyklus a když by léky makaly jak mají, ovulace bude prostě tak jak má, než zdačnu brát Duphaston 16DC na ovulační testy se mám úplně vyprdnout. Hodně zkreslují a ovlivnuje je hodně faktorů.
U mě jsou možnosti : že folík roste minimální
že praskl a zmenšuje se nepravděpodobné -nikde žádná volná tekutina
Duphaston mám dobrat a 12DC mám přijet na folikulometrii.
Pokud bude příští cyklus stejně na nic odešle nás na kliniku AR
Jediné co bylo dobře byla sliznice, ale ta mi je docela k ničemu 😢
@evabeda hele jestli je máš koupené, tak už dnes jeden zkus, ať případně vidíš ten rozdíl...
https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/ovulacni-test-je-pozitivni/ tady na tý stránce jsem dávala mojí fotku testů (str. 386 této diskuze, příspěvek 5.2. v 10:17), je tam hezky vidět, jak ty Comfort byly pořád skoro pozitivní, ale Pepino 12DC téměř vůbec a pak ten rozdíl 14DC
@jullli něco přes rok. Nevím proč nedala pregnyl. Pochopila jsem, že je tento cyklus cokoliv zbytečné . Doktorka je opravdu suprová, pomohla nám s první dcerkou , ta je po 8letech , ale to byl problem ze strany partnera. Já měla hodně zdravotní problemy po porodu 3x mi zastavovali laktaci a dlouho jsem jedla sliné léky, takže mi to totálně rozházelo celý organizmus.
Moc tomu nerozumím tomu pregnylu atd...nikdy jsem to nějak nekoumala. Ale určitě kdyby věděla, že pomůže dala by mi ho

@kstablova tak co?je to tam? 🤰 moc drzim pesti