Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jullli taky moc přeji, ať sílí! To by se nám krásně rozšířily řady! 🤰
@jullli u dcery mě napadlo koupit test, protože jsem do té doby moc neholdovala masu a šla jsem na nákup a normálně jsem se zastavila u pultu s masem a vyloženě slintala na ty fláky hovězího... 😀. To mi teda zůstalo do teď 🙂. No a teď to pivo... 😀...
Jinak mě teda dnes večer dost polí podbřišek, tak trochu propadám trudomyslnosti ☹
@jullli dnes nic. jsem došla ze cvičení a moč úplně světlá, tak jsem test nedělala, bych se z toho zas zbytečně nervovala. Ale koupila jsem clearblue digital, tak snad se mi před odchodem do práce dostatečně probere mozek, abych si na to vzpomněla 😀. Nejlíp ještě před tím, než půjdu po probuzení na WC 😀 😀 😀
@jullli vždyť já taky z Moravy 🙂. Ani mi nemluv. Za týden jedeme na hory..... třicet lidí + děcka v jedné chalupě a alkohol teče proudem.... takže už jsem vymyslela, jak pojedu ne na celý týden, ale jen od středy do soboty, ale ještě jsem nevymyslela jak vysvětlím, že nepiju a asi ani lyžovat nebudu....
No já to taky nechci říkat nikomu, max příteli, jinak nikomu zatím. Takže budu mít také dilema. Jestli něco dobrého vymyslíš, tak se s tím 🙂. mě napadlo jedině že dobrávám antibiotika.... 😀 😀 😀
nebo si holky dávejte, ale lijte to někam za sebe, pod sebe, do kytek... 😀 nebo se to naučte maskovat, že už jste to vypily a máte další a že už máte opičku 😀
ale víte co holky? My případně řešily, řešíme, budeme řešit, každou ptákovinu... a někdo o tom ani neví, opije se... kouří k tomu atp. a nic se jim neděje... a my co řešíme vše, tak nám to pak nevycházelo...
@kotito
@simi1510 holky qle vite jak to je to ze jsme to nevedeli ( u syna jsem byla v lihu cely vikend a to nekecam prozvracela jsem nedeli i pondeli) a ve ctvrtek// carky ale to byly dalnice :D a takhle kdyz si rikam ze bych o pripadnem tehu vedela tak mi je blbe pit nebo kourit :D priznam se jsem kurak a musim rict ze posledni dva dmy.mi to moc nejde..