icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kstablova
2. bře 2017

Jinak jen pro info včerejší ovulační. Ten jsem doma vyštrachala

kstablova
2. bře 2017

@jullli neeee já si přeji zase holčičku 🙂. Partner už má dva kluky, tak by to chtělo vyrovnat poměr 😀.
Já jsem 3+6 cca zhruba. Fakt nevím jestli byla ovu v pátek 17.2. nebo v sobotu 18.2., . a tedy asi dnes 13-14DPO. normálně bych MS čekala zítra. Nejpozději v sobotu.

kstablova
2. bře 2017

@jullli tak to je paráda. no já se objednala k Mudr na příští pátek. A od Mudr jdu rovnou vybrat "svatební šaty". TMAVÉ - nemůžu se dočkat toho šoku všech 😀

jullli
2. bře 2017

@kstablova jee a kdy se berete?? Pocky 3+6 asi ne kdy jsi mela posledni ms? Ja 1.2 ..

Jo takhle no tak aby se vyrovnal nepomer tak urcite holcicku :D dcerka ma ted kolik?

jullli
2. bře 2017

@kstablova jinak ovulak krasny ten ja nemam :D

kstablova
2. bře 2017

@jullli poslední MS 3.2., ovu asi 17.2 (18.2.)., dnes jsem 28 DC. Takže dne 3+6 nebo 3+7

Malá bude mít v květnu 4 roky 🙂

Ještě nevím kdy, bude to překvápko. Asi květen 🙂

jullli
2. bře 2017

@kstablova jee tak to je super no tak to je pak jasne mela jsi driv ovu :D

My meli ted 4 ;)

No tak to bude paradni prekvapeni

kstablova
2. bře 2017

@jullli jsem věděla, že rok 2017 bude dobrý, ale že až tak, to jsem se neodvážila ani doufat 😀

jullli
2. bře 2017
pujolka26
2. bře 2017

@jullli neměřím. Já ji nikdy neměla více silnější když jsem otěhotněla poprvé, tak to bylo max 🙂

jullli
2. bře 2017

@pujolka26 tak pokud dobre znas sve telo proc ne 🙂 ja bych treba vedela ze ovu jeste u me nebyla

kotito
2. bře 2017

@kstablova jakou barvičku chceš volit? Už víš?

kotito
2. bře 2017

@jullli vy máte tajné přání pohlaví? My bychom chtěli zase holčičku 😀 mám všechno schované a nechce se mi kupovat nové věci 😀 ne jen kvůli tomu, prostě chceme zase holčičku 😍
klouček bude taky super! 👶

adelkaaa
2. bře 2017

Devcata mam dotaz, radi bychom miminko ale po vysazeni HA mam obtize ( nepravidelna menstruace, spineni mimo menstruaci...). Dnes jsem zkousela ovulacni test, ale druha carka byla slaba, nebyla tak.silna jako ta co sviti ruzove hned po pocurani. Jaka je sance otehotneni? Mate nekdo stejnou zkusenost? Da se to pocitat jako pozitivni?

kotito
2. bře 2017

@adelkaaa po mé čersvé zkušenosti doporučuji kontrolu ovulace u lékaře.

jullli
2. bře 2017

@kotito ja bych chtela holcicku :D

radunkap
2. bře 2017

já bych taky chtěla holčičku, manžel už má z předešlého vztahu 2 kluky, tak by se převaha zmenšila 🙂 A když se s někým baví, tak říká, že nad domem nám nemůže přeletět čáp, ale hejno vrán😀

jullli
2. bře 2017

@radunkap ja bych chtela taky vrany :D ale hlavne aby se mi to tehu potvrdilo a bylo ok

radunkap
2. bře 2017

@jullli bude, musíš věřit a podaří se to🙂 Užij si v sobotu maskování🙂 Proč to nechceš muži říct? Chystáš nějaké překvápko?🙂

jullli
2. bře 2017

@radunkap diky snad se maskovani podari :D

Nene zadne prekvapko, ale v 7tt jsme o mimi prisli tak nechci nic rikat a az po kontrole...

karolinaba
2. bře 2017

@adelkaaa ahoj, nevím jak dlouho je to od vysazení HA ale nepravidelná MS je normální, mě trvalo pul roku než sr vše srovnalo..😕jinak testuj určitě více dní..uvidíš ze čárka ještě vyleze..pozitivní ovu test je,když je čárka stejně silná nebo silnější než kontrolní😉každopádně duch může znamenat ze se ovu blíží 🙂

jullli
2. bře 2017

@adelkaaa a kolik jsi den cyklu? Jinak testuj dal aapin at jsou carky stejne silne 🙂

volfikovi
2. bře 2017

Ahoj hoky
@jullli gratulace veliká

llenka_li
2. bře 2017

V pondeli folikuly do 13mm a dneska ovu test asi pozitivni...jsem 15DC..břicho me od vcera bolí...tak to asi vypada, ze mam ovulku opravdu az ted...

llenka_li
2. bře 2017

Tohle je asi lepsi fotka, je to jeden ovu test...

karin1712
2. bře 2017

Tak první test 11DPO a druhý 13DPO. Myslím že sílí pěkně.

kotito
2. bře 2017

@karin1712 krasne

jullli
2. bře 2017

@karin1712 tak to sili krasne taky se tesim na tak silny ja jsem zitra 12dpo

jullli
2. bře 2017

@llenka_li krasny tak sup takovy jsem mela tenhle cyklus

jullli
2. bře 2017

@volfikovi mooc siky jeste tomu uplne neverim az bude po ms :D