icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
radunkap
2. bře 2017

@jullli tak anovulacni cyklus tento mesic asi neni🙂

volfikovi
2. bře 2017

@jullli držím palce
já jdu zítra na gyndu ,ale mám z toho špatný pocit .. Tak se mi tam ani moc nechce

kotito
2. bře 2017

@radunkap tulenicko tuleni 😍

jullli
2. bře 2017

@radunkap no parada kraaasny doufam ze za 14dnu doplnis rady

radunkap
2. bře 2017

@kotito jeste neni uplne pozitivni🙂 zkusim udelat jeste vecer🙂

radunkap
2. bře 2017

@jullli keez by. Ale myslim, ze uplne pozitivni bude az zitra🙂

jullli
2. bře 2017

@radunkap my se tulili i pred ne uplne pozitivnim 🙂

radunkap
2. bře 2017

@jullli tak to my si to zase zprijemnime, to se nebojim 🙂

kstablova
2. bře 2017

@kotito barvičku? Barvu čeho? 🙂

kotito
2. bře 2017

@kstablova
svatebních šat 🙂 barvičku prcka jsem nemyslela 😀

kstablova
2. bře 2017

@kotito aha😅
No budou určitě nejlíp černý, ale uvidím či budou mít 😎

radunkap
2. bře 2017

Tak jsem nasla jeste jeden test od jine znacky doma a ten je uplne pozitivni, takze ovu predpokladam zitra🙂 Zitra vecer mame jit na Horkyze, tak to bude super odreagovacka🙂

jullli
2. bře 2017

@radunkap no krasne 🙂 super takze snazenicko snazeni a horkyze si uzijte

radunkap
2. bře 2017

@jullli dekujeme🙂 a snazenicko bude dnes i zitra i v sobotu🙂

jullli
2. bře 2017

@radunkap To je dobre

kotito
2. bře 2017

@kstablova pak se pochlub az ulovis😉

kotito
2. bře 2017

@radunkap fakt super!
Skoda ze neni jak zjistit co dela ten muj folik 😀

radunkap
3. bře 2017

@kotito ja bych neztracela nadeji🙂

terka228
3. bře 2017

@jullli Určitě to bude vše v pořádku🙂 To už jsou krásné čárky ❤❤❤

evabeda
3. bře 2017

holky, @simi1510, uz se pozitivniho asi nedockam, co?nebo je mozne, ze proste nekdy probehla?ocividne je dnes slabsi..pochybuju, ze zesili..zkusim asi odpoledne jeste jeden

terka228
3. bře 2017

@evabeda A necítila jsi nějaké příznaky...třeba ten 15DC má pěkné // 🙂

lory303
3. bře 2017

Ahoj holky, nevíte některá proč nemám nikdy ovulační test pozitivní? Podle Dr.ovulku mám, chodím na měření folikulů, ale testy nemam pozitivní a to je delám i 2x denně. Vždy je druha čárka uplne slaba... pokud máte nektera podobnou zkušenost, prosím poraďte 🙂

evabeda
3. bře 2017

@terka228 příznaky žádné, ale já to asi nepoznám🙂vždy jsem to měla tak jak má: bílo-slabé čárky - pozitvní - slabé-bílo. Teď mi přišly skoro všechny stejné, jen 13 a 14 DC trošku slabší, ale nikdy nebyly stejné nebo silnější než testovací, včera večer mě "píchlo" ve vaječníku, tak jsem si říkala, že dnes bude třeba pozitivní a on je ještě slabší.

evabeda
3. bře 2017

@lory303 jo to já mám čárek spoustu a nevyznám se v tom🙂 a jakou používáš značku? zkoušela jsi jich víc? zase je lepší,že máš ovulaci potvrzenou od doktora, to je hlavní.

lory303
3. bře 2017

@evabeda značky jsem zkoušela různé... podle folikulu jak rostou bych ovulaci mela mit, ale je zvlastni, ze ovulacni test je negativni porad ☹

jullli
3. bře 2017

Tak uz je to opravdu taaam holky :D ba 12dpo bych rekla dobry snad to tak i zustane 🙂

@evabeda kontrolujes ovu i jinak? Jen ovu testy jsou k nicemu jelikoz ty znaci pred ovu lh hormon takze muze byt vysoko ale folik stejne nepraskne..

@lory303 co mas za testy? Zkus jine znacky pokud mas od dr potvrzeno ovu zkus testy comfort maji hodne barviva tak by meli ukazat me nektere taky neukazali a tyhle vzdy..

kotito
3. bře 2017

@evabeda me take prijde pekny test 15DC ,ale jak pises hlavne ze je ovu potvrzena doktorem

evabeda
3. bře 2017

@jullli ne, jinak ovu nezjišťuju, jen doktor mi na podzim potvrdil, že probíhá v pohodě..mě jen teď mate, že jsou pořád stejný a žádný pozitivní..i tak se s mužem snažíme od toho 11DC ob den, tak třeba se něco chytne..

lory303
3. bře 2017

@jullli dobre dekuji... pujdu dnes koupit ty comfort 🙂 jinak pouzivam dr.maxe, prenatar a ovular. mas s nejakyma zkusenost?

kotito
3. bře 2017

👏🤰👶 no super!

Strana