Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahoj holky, nevíte některá proč nemám nikdy ovulační test pozitivní? Podle Dr.ovulku mám, chodím na měření folikulů, ale testy nemam pozitivní a to je delám i 2x denně. Vždy je druha čárka uplne slaba... pokud máte nektera podobnou zkušenost, prosím poraďte 🙂
@terka228 příznaky žádné, ale já to asi nepoznám🙂vždy jsem to měla tak jak má: bílo-slabé čárky - pozitvní - slabé-bílo. Teď mi přišly skoro všechny stejné, jen 13 a 14 DC trošku slabší, ale nikdy nebyly stejné nebo silnější než testovací, včera večer mě "píchlo" ve vaječníku, tak jsem si říkala, že dnes bude třeba pozitivní a on je ještě slabší.
Tak uz je to opravdu taaam holky :D ba 12dpo bych rekla dobry snad to tak i zustane 🙂
@evabeda kontrolujes ovu i jinak? Jen ovu testy jsou k nicemu jelikoz ty znaci pred ovu lh hormon takze muze byt vysoko ale folik stejne nepraskne..
@lory303 co mas za testy? Zkus jine znacky pokud mas od dr potvrzeno ovu zkus testy comfort maji hodne barviva tak by meli ukazat me nektere taky neukazali a tyhle vzdy..
👏🤰👶 no super!

@jullli tak anovulacni cyklus tento mesic asi neni🙂