icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
evabeda
3. bře 2017

@kotito díky. No plně pozitivní ale bohužel nebyl..ale co já vím, minule jsem měla čárku extra silnou a stejně to nevyšlo, v tom aby se jeden vyznal🙂

kotito
3. bře 2017

@jullli to bylo na tebe 😉

evabeda
3. bře 2017

@lory303 já mám právě taky comfort a jak můžeš vidět na fotce, co jsem dala (zelené), dělají pěkné čárky a když jsem měla pozitivní, je fakt silnější než testovací.

jullli
3. bře 2017

@lory303 ano max i ovular snad nejmene barviva na svete.. :D takze nepouzivej..

@evabeda tak on jako jedem mes muze byt anovulak. Jinak nejlepe vypada 15dc a pokud se snazite od 11 neni co ztratit 🙂 snahy je dost

terka228
3. bře 2017

@jullli No, krása...to už je tutovka 😀

kotito
3. bře 2017

@jullli ty jsi tento mesic BT nemerila? Kdy jste se snazili kolem ovu?

jullli
3. bře 2017

@kotito dekuju uz tomu verim :D

evabeda
3. bře 2017

@jullli pevně doufám, že to anovulák není, dva měsíce jsem netestovala, abych si od toho odpočinula a když zas testuju tak bez ovulace? to teda nee!🙂

jullli
3. bře 2017

@kotito merila jsem od 15dc 16dc jsem byla u dr 19 byla ovu 21 nasazen duphaston chces graf ?

lory303
3. bře 2017

@evabeda už jsem si je objednala 🙂 jsem zvedava, zda se mi konecne ukaze druha čarka 🙂

jullli
3. bře 2017

@terka228 dekuju je to super uleva 🙂 konecne :D

lory303
3. bře 2017

@jullli díky za radu 🙂

radunkap
3. bře 2017

@jullli krááása😍

jullli
3. bře 2017

@evabeda tak to chapu no tp by nastvalo 🙂 ale treba byla normalne mas po ovu nejake priznaky? Kde by ses mohla orientovat ze byla?

jullli
3. bře 2017

@lory303 vubec nemas zac at se brzo zadari

jullli
3. bře 2017

👶 dekuju 🙂

evabeda
3. bře 2017

@jullli vůbec:D jsem naprosto nepříznaková, leda bych si něco vsugerovala🙂)

kotito
3. bře 2017

@jullli jj prosim

lory303
3. bře 2017

@jullli Děkuji 🙂 a tobě gratuluji 👏🤰

jullli
3. bře 2017

@evabeda aha :D tak kdyz si vsugerujes? Co bily vytok? Co prsa? :D
@lory303 dekuji ;)

vanea
3. bře 2017

@jullli jéé moc gratuluju!!! ❤🍀

ostatní jsem ještě nestihla dočíst, tak jestli jdete testovat , tak tfuj tfuj!! držím palce 🍀🍀

@terka228 ahooj, a co tyy, jaká byla kontrola ? =))) nevolnosti už netrápí?🙂)

jinak my dneska byli na kontrole, všechno se tam mrskalo a ručičkama hýbalo, nohama kopalo:D bylo to strašně krásné, fotku mám kdyžtak přidanou v albu, ať tím tady nestraším ❤😍 začínám čím dál víc věřit, že bude všechno v pořádku =) tak snad!! příště už velký ultrazvuk, dneska brali krev🙂

evabeda
3. bře 2017

@jullli bolest prsou vůbec nechci, mě VŽDY bolí před menses, takže jak začnou bolet, vím, že nic..výtok mi ráno trošku přišlo, že jo, ale v tomhle se neorientuju vůbec🙂)) jinak moc moc gratuluju!!!!

jullli
3. bře 2017

@kotito tady ho mas 4dpo uhnizdeni..
Tenhle mes jsme to se sexem neprehaneli

kstablova
3. bře 2017

@jullli jůůů super. gratuluji. to je opravdu už hodně hezké 🙂

U mě dnes 14DPO vyskočila o stupínek teplota, nahoru, takže MS dnes fakt nečekám. Test uděláme večer nebo zítra ráno, protože teď žádný nemám 🙂

jullli
3. bře 2017

@vanea dekuju je to skvely pocit vsak to znas :D

Jee na tohle se taky tesim to mrskani a utz a kontroly 🙂 jinak urcite bude vse v poradku uzivej tehulkovani

kotito
3. bře 2017

@jullli krasne! Fakt mam radost,ze se vam to podarilo

jullli
3. bře 2017

@evabeda tak jedne cekat a kdyby se nepovedlo ted zkusim merit i bt ja uz to mam jako ritual rano 🙂

vanea
3. bře 2017

@jullli jojo:D už jsi se někam objednávala?=)) a jak ti je, cítíš nějaké změny?🙂 a děkuju, zatím je mi furt blbě, ale už je to aspoň trochu lepší...tak snad už to brzo přejde a budu opravdu užívat:D

evabeda
3. bře 2017

@jullli k tomu se já asi nedokopu, takže budu čekat a doufat, že se někdy zadaří🙂 díky za reakce!

jullli
3. bře 2017

@kstablova dekuji taky.myslim ze uz je to na tuty zadny duch 🙂
Parada pak posli fotecku ale siliit bude urcite 🙂 ted mi doslo ze budeme mit cca stejny termin :D

Strana