Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@vanea vyznim jako debil ale tenhle mes jsem vedela ze jsme zapadli :D nebolu me prsa ale bradavky vcera jsem si vyzkousela zvraceni :D a celkove se.mi toci hlava chodim brzo spat a porad curat :D k dr jdu 16.3 ale neobjednavala jsem se mela jsem jit na kontrolu leveho vajecniku a misto toho dame asi kontrolu miminka :D
To mi ani nerikej ze ti je jeste zle :D u prvniho mi nic nebylo tak jsem doufala
@jullli jé no tak hlavně ať je dobře a nekámošíš s mísou moc často:D a jakoo mně bylo do 9tt naprosto skvěle, byla jsem jenom unavená:D a teď poslední dva týdny ? děs běs..byly dny kdy jsem zvracela i 6x, ale to už je doufám pryč:D tak jestli je ti blbě teďka, tak třeba to aspoň budeš mít rychle za sebou =)))
@terka228 juj no paráda, to už tam toho uvidíš určitě víc🙂) to už bude nějaký ke screeningu? kdy tam pojedeš?🙂 a jako upřímně já si naprosto neumím představit, že bych tady měla už nějaké děti, jsem vyřízená:D takže máš naprostý obdiv:X já bych se šla někam zavřít a zamknout :D
@jullli ahojky, jojo to asi budeme 🙂. To je hotová věc. 🙂 už jsem to oznámila partnerovi,jakože dodatečný dáreček k narozeninám a k výročí 🙂. je nadšený, sice se tváří, jakože je děsně nad věcí, ale kdy si myslí, že ho nevidím, tak se připitoměle tlemí 😀. Jsem se trochu inspirovala tady na koníkovi...to je s tím úterním testem:
@jullli takže už nevolnosti jo? Mě u první chytly až nějak v sedmém týdnu. Ale ber to z té lepší stránky, je vědecky prokázané, že těhotenství, které provází nevolnosti jsou "zdravější" a probíhají jak mají 🙂.
U toho nepodařeného jsem měla jen bolení prsou.
Teď zatím taky jen začínají už bolet prsa, hlavně když ráno vstávám, tak to po spaní cítím. Jinak spíš jsem do teď cítila jen napětí v prsou.
@vanea No, 13.3. jdu ještě k doktorce na tu krev a utz, a pak 27.3. jedu do toho Ústí na screening a genetiku. Jé, kéž bych už tam viděla, co to bude....
Jako je fakt, že čím je člověk starší, tím to těhotenství asi víc zmáhá. Protože při obou klukách jsem lítala v práci s výtyčkou, celé dny venku ( pracovala jsem jako geodet). A u prvního jsem dělala do posledního dne, u druhého do 6.měsíce. Ale teď mi nabízeli brigádu, kdy bych v jednom ústavě učila klienty alternativní obrázkové komunikaci....a já to normálně odmítla😒 Jsem ráda, že dojedu 30km do školy Lukáška, dojdu tam ke kamarádce a na to dopoledne padnu... Teď máme prázdniny, tak jsem ráda doma 🙂
@jullli já blinkala do 6 měsíce 😀 nadavovalo mě několikrát denne, ale mockrát jsem to ustála. Nosila jsem sebou voňavé ubrousku do kterých jsem v případ nutnosti čuchala a evian ve spreji 😀 přišel 6měsíc a nevolnosti přešly. některý pach mě nadavoval i tak,ale už jsem neblinkala. Je to šílený, ale těším se na to 😀
jinak nám na 1 screeningu řekli, že je to holšiška. Byla jsem 12+3
Všem těhulkám moc gratuluji 😉 jen bych se chtěla zeptat 12DC jsem měla pozitivní ovu test,BT jsem si neměřila. A cca 2 dny po ovu jsem zacala brat Utrogestan. Včera jsem si behem dne dělala tt ale nebylo tam vůbec nic zitra očekávám MS. Myslíte že můžu ještě doufat? Protoze vsem se vam tu uz ukazal alespon duch
@jullli nikdy jsem to nepozorovala, kdyz jsem brala jen utrogestan bez clostiku tak jsem Ms dostavala 22 az 24DC ted mam prvni cyklus s clostikem a zatim nic a jsem dnes 26DC a ovu podle testu byla 12DC pozitivni ovu test takze 13DC. Tak já ještě počkám, desilo mě právě to že všichni uz tam neco máte. Bolí mě v podbřišku coz muze byt i k MS ale jinak nic vic nepozoruji
Tak sem dnešní gyndu obrečela... Nevím zda se budeme dál snažit nevím proč ,je mi čím dál tím víc proti srsti do sebe cpát hormony pro nic za nic..
13 DC a nic. Ani jeden folik ani náznak,ze neco roste...
sliznice necelých 7mm
takže jsem vyfasovala utrogestan , 17-16 Dc aby došla menstruace a od noveho cyklu 3 Dc-7DC clostil 3 denně ☹
sem zklamana a nejraději bych se šla zahrabat
@radunkap
@kotito opravdu mám brát 3 denně . Taky mě to zaráží a po pravdě nechce se mi...
NEvím co budu dělat jsem ze sebe zklamana a nenavidím svoje tělo. Psychicky mě to dost ničí .. Nejraději bych na to kašlala . Mám dvě děti a to mi musí stačit .
zajímavé je že testy mi silí a na ultrazvuku nic není
tak to nechápu
@volfikovi to je mi líto, ale věř ultrazvuku. Mně doktor řekl že testy jsou velmi nepřesné. Někomu ukazují i když ovulace není, někomu neukazují vůbec i když ovulaci mají... a taky hlavně to že ti stoupá lh hormon, neznamená že k ovulaci dojde, že ti presne ten folikul...on taky může zaniknout, ale na testu bude pozitivní. Je to hrozně složitý, je tam tolik možností! Jinak 3x denně clostil je dost, ale zase ti doktoři snad vědí co dělají ne? Jelikož nemáš žádnou reakci na něj, tak to zvedl. Clostil se může brát jen tuším 6 cyklů za život, takže možná jde rovnou na tu nejvyšší dávku, aby nevyčerpal moc pokusů. Já bych to ještě nevzdávala, pokud z toho nejsi teda už vyloženě otrávená 🙂 na tvém místě bych zkusila teda ještě jeden cyklus s tou vyšší dávkou a uvidíš jak zareaguješ. Držím pěsti a přeji hodně sil!
@kastanek87 Otrávená nejsem ,spíš se mám natolik ráda ,že se mi nechce huntovat tělo. Clostil , utrogestan přijde mi,že žeru jen hormony ☹
nevím co si o tom myslet. z manželem jsme se domluvili ,že do umělého urcitě nejdeme.. Takže me to prostě ničí ,že nereauje moje tělo a že ta šance je mizivá .
doktor řekl,že může být ještě brzy a at si to testy ohlidám,že kdyby byl opravdu pozitivní je šance ,že se ovualce opozdila ,ale moc se mi to nezdá když tam ted nic neni ((
no dneska bude u nás smutný den .(
@volfikovi já ve středu pořídila na gyndě taky uplně na prd. zatím mám teda po 2 clostících,ale myslím, že skončíme v centru AR. Dej si nějaké datum třeba půl roku snažení s testováním lékama atd a pak se na to vyprdni a dej tělu odpočinek. Já si dala 3 měsíce clostík a duphaston po 2 denně a pak na to kašlu. Nechám tělo vydýchat a uvidí se.
Co se týče ovu testů mě bylo řečeno , že je hrozně moc faktorů které je mohou zkreslovat, tak jako BT . Nejlepší je dělat oboje zaroveň, ale ultrazvuk je ultrazvuk. Třeba budeš mít ovu později 19DC nebo tak
@volfikovi nechceš zkusit nějakou přírodní metodu? cvičení a čaje? mě to moc pomohlo, měla jsem rozházené cykly a ovulaci. cvičím už dva měsíce a hodně pociťuju změnu - zkracuje se mi cyklus, ovu přišla dřív a dokonce jsem ji i cítila a měla potvrzenou na ovu testu. MS už není vůbec bolestivá jako dřív. snad se nám i brzo znovu zadaří 🙂

@vanea Ahoj, tak to je super !!!!!
Jinak u mně kontrola v naprostém pořádku. Mimi bylo v úterý velké 22mm. Moje Dr. ale je ale vždy ve spěchu, a tak se nad utz ani nestihnu radovat. Těším se na ten velký v Ústí, tam to snad bude na dýl a i snad lépe vidět. Jinak nevolnosti jsou pořád, i když už né celé dny 🙂 Ale ta slabost a únava....to je masakr teda, hlavně s těma dětma doma. Doufám, že to brzy přejde....a znovu přijde, až bude mimi narozené😀