icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
1. bře 2017
sticker
evzenie2016
1. bře 2017

@jullli taky moc přeji, ať sílí! To by se nám krásně rozšířily řady! 🤰

kstablova
1. bře 2017

@jullli no já normálně měla brutální chuť v sobotu večer na pivo. Normálně si dám malé třeba v létě, ale v únoru? Vypila jsem ho skoro celé. A to mě asi nakoplo k tomu udělat v pondělí test, protože to fakt bylo moc divné. 😀

jullli
1. bře 2017
kstablova
1. bře 2017

@jullli u dcery mě napadlo koupit test, protože jsem do té doby moc neholdovala masu a šla jsem na nákup a normálně jsem se zastavila u pultu s masem a vyloženě slintala na ty fláky hovězího... 😀. To mi teda zůstalo do teď 🙂. No a teď to pivo... 😀...

Jinak mě teda dnes večer dost polí podbřišek, tak trochu propadám trudomyslnosti ☹

jullli
1. bře 2017

@kstablova ja u syna jedla same sladke :D po druhe jsem mela chut na palivou pizzu a pritom to nejim pak jsem udelala test :D twd. Chodim porad curat hlavne v noci ikdyz nepiji a boli me bradavky a spodek... Z te bolesti spodku mam taky respekt no a co vubec test dnes?

kstablova
1. bře 2017

@jullli dnes nic. jsem došla ze cvičení a moč úplně světlá, tak jsem test nedělala, bych se z toho zas zbytečně nervovala. Ale koupila jsem clearblue digital, tak snad se mi před odchodem do práce dostatečně probere mozek, abych si na to vzpomněla 😀. Nejlíp ještě před tím, než půjdu po probuzení na WC 😀 😀 😀

kstablova
1. bře 2017

@jullli jakože ho udělám zítra ráno - to jsem nenapsala 😀

jullli
1. bře 2017

@kstablova Tqk pak hod fotecku ikdyz pozitivni je jasny :D no ja nevim jak to udelat s nepitim jsem z moravy slivovice tece proudem a v sobotu ma babi oslavu :/ tak pokud bude pozitivni ne vim jak to vymyslet nerada bych aby to hned vsichni vedeli nechci to rict ani muzi...

kstablova
1. bře 2017

@jullli vždyť já taky z Moravy 🙂. Ani mi nemluv. Za týden jedeme na hory..... třicet lidí + děcka v jedné chalupě a alkohol teče proudem.... takže už jsem vymyslela, jak pojedu ne na celý týden, ale jen od středy do soboty, ale ještě jsem nevymyslela jak vysvětlím, že nepiju a asi ani lyžovat nebudu....
No já to taky nechci říkat nikomu, max příteli, jinak nikomu zatím. Takže budu mít také dilema. Jestli něco dobrého vymyslíš, tak se s tím 🙂. mě napadlo jedině že dobrávám antibiotika.... 😀 😀 😀

jullli
1. bře 2017

@kstablova jo to me taky napadlo bohuzel jsem u nasich takze antibiotika nejak neklapnou :D ale minuly vikend jsem tomu dala co proto tak se asi vymluvim na detox?? :D dam si strik a bude :D teda pokud bude proc jinal se ozeru :D

simi1510
1. bře 2017

@jullli tak řekni, že bereš prášky, že ti není dobře - třeba hlava nebo tak... popř. třeba "zánět močáku", něco takového, ale aby to nebylo případně podezřelé chlapovi?

simi1510
1. bře 2017

nebo si holky dávejte, ale lijte to někam za sebe, pod sebe, do kytek... 😀 nebo se to naučte maskovat, že už jste to vypily a máte další a že už máte opičku 😀

jullli
1. bře 2017

@simi1510 to mi asi nesezere nikdo hlavne ne nasi a muz :D ale jeste uvidim vse muze byt jinak

jullli
1. bře 2017

@simi1510 to je dobry napad :D

simi1510
1. bře 2017

ale víte co holky? My případně řešily, řešíme, budeme řešit, každou ptákovinu... a někdo o tom ani neví, opije se... kouří k tomu atp. a nic se jim neděje... a my co řešíme vše, tak nám to pak nevycházelo...

kotito
1. bře 2017

@simi1510 presne tak. Ja zjistla ze cekam dcerku po opravdu narocnem mesici plneho oslav a bowlingovych utkani 🙂

simi1510
1. bře 2017

@kotito já tenkrát to nepovedené zjistila den po tom, co mě potencionální tchán naléval vínem 😀

jullli
1. bře 2017

@kotito
@simi1510 holky qle vite jak to je to ze jsme to nevedeli ( u syna jsem byla v lihu cely vikend a to nekecam prozvracela jsem nedeli i pondeli) a ve ctvrtek// carky ale to byly dalnice :D a takhle kdyz si rikam ze bych o pripadnem tehu vedela tak mi je blbe pit nebo kourit :D priznam se jsem kurak a musim rict ze posledni dva dmy.mi to moc nejde..

terka228
2. bře 2017

@jullli Ježíš to je krása!!!!!Moc moc moc gratuluji😍😍😍❤

pujolka26
2. bře 2017

Ahoj holky, tak moje testíky zde 🙂, vypadá to na 12. a 13. den 🙂, dnes se mi zdá, že již slábne.

jullli
2. bře 2017

@terka228 dekuju :D je to opravdu tam 4testy snad nekecaji tak snad. Bude vse v poradku :D

jullli
2. bře 2017

@pujolka26 podle me by carka mela byt jestw silnejsi meris i bt aby jsi videla zda k ovu opravdu doslo?

kstablova
2. bře 2017

@jullli tak já jen dnes clearblue, nemám doma normální test, zítra snad dorazí poštou. Clearblue je pozitivní 1-2tt 🙂

kstablova
2. bře 2017

@jullli jakože ti poslední dva dny nejde kouřit nebo nekouřit 😀

jullli
2. bře 2017

@kstablova jeste aby pozitivni nebyl :D

Nene praveze vubec nechutna coz je taky mazec kryt pred nasima :D

kstablova
2. bře 2017

@jullli tak to je ale zas dobrá varianta, že ti teď nechutná 🙂. jestli kouříš venku, tak odejdi jakože jdeš na jedno a pak se zase vrať 🙂

jullli
2. bře 2017

@kstablova jj kourim venku, ja to tak mela i u syna ale cca az od 8tt akorat teda ted nechapu to zvraceni :( to jsem nikdy nezazila...

kstablova
2. bře 2017

@jullli no mě bylo u dcerky špatně cca od 6tt a bylo až snad do sedmého měsíce. Jako fakt děs. Já nezvracela, ale x-.krát denně náběh na zvracení a furt žaludek na vodě. Tak jsem zvědavá teď 🙂

jullli
2. bře 2017

@kstablova takze prani chlapecek? 🙂
No podle kalkulacky jsem dnes 4+1 ale 11dpo protoze jsem mela ovu posunutou...

Kazdopadne prijde mi too hrozne usmevne 16.3 mam jit na kontrolu leveho vajecniku a foliku a misto tohp pujdu mozna na kontrolu miminka :D

Strana