Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jullli no zatratila sem je.. domluvili jsme se ze zkusime jeste pristi mesic co udela ten clostik.. a pokud na ultrazvuku zase nic koncime.. alespon na pul roku se snazenim. ja zkusim neco zhubnout a pak to zase zkusime nekdy dejme tom na Vanoce .. me to nicí probulela sem cely odpoledne manzel taky protoze mu rikam samy kraviny..
takze mesic a pak koncim ... uziju si v klidu léto , v kvetnu jedeme zas na dovcu .. a o Vánocích se uvidí
Takže jsme to včera pojistili a mám jednu otázku když byl včera ovu test pozitivní byli včera i ty křeče v břiše jak se počítá DPO ?
@denisa3101 zalezi kdy stoupla teplota pokud nemeris muzes jen dedukovat.. Pac kazde se zvedne v jiny cas ta teplota
@denisa3101 vykasli se na pocitani dpo 🙂 az mimi se ukaze na utz a dle toho vypocitaji 🙂
@absintka19
Ne kazdy se.muze vykaslat na pocitani dpo... Zena ktera ma treba nasazeky leky musi vedet, ktery den cyklu je..
Promin ale tohle asi nebyla uplne odpoved co slecna/pani chtela slyset..
@jullli Ahojky, já se přiznám,že nemám s děláním ovulačních testů žádné předchozí zkušenosti. Zkouším momentálně poprvé.. každopádně se v těch barvách T a C proužků moc nevyznám:/... Když je výraznější ten C (kontrolní-bližší držátku), než testovací (T), tak by se asi mělo jednat o negativní výsledek. U většiny dívek, které sem své "měření" dávají, se ten T proužek po čase začne přibližovat barvou tomu C proužku. Chápu to tedy dobře, že tobě se už to pomalinku blíží a např. zítra bys mohla mít oba stejně syté, nebo dokonce ten T proužek tmavší? 🙂 Reaguji a ptám se jen proto, že je dnes můj test velmi podobný tomu tvému ;) Děkuji a přeji hezký slunečný den!
@denisa3101 rekla bych ze stale neprobehla
@jullli to je divny :/ jsem teda zvědavá na zítřejší test :/

@kastanek87 já jsem je taky vždy dělala odpoledne, měla jsem Comfort, ale fakt u Pepina píšou, že se má dělat z první moči, taky mě to překvapilo, ale poslechla jsem návod🙂 ale i tak jsem teda udělala ještě jeden ted..To bude ovulace hodně pozdě, minule byla 15DC