Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@denisa3101 Neni to divne jeste nedorostl folik k prasknuti vydrz
@kriistin jsou to ty samé jak mamatesty
@denisa3101 gs ovultest?
@kriistin ano
Ahoj holky, chtěla bych Vás požádat o radu. Ovu mám většinou 15-16 DC. Minulý měsíc jsem bohužel nemohla měřit, takže nevím jestli ovu byla. Nyní jsem 37 DC, MS mám většinou 30-32 DC, takže dnes již 5 dní meškám. TT negativní, ale moc nerozumím přiloženým ovu testům. Byl dnešní test z rána pozitivní? Děkuji Vám za pomoc 🙂
Holky nemáte některá ten ovulační mikroskop ? :D Potřebuju poradit :D
@dasenka888 ja ho mela pred trema rokama.
@martinie88 nohla by si byt tehotna. Me ovu ukazal driv nez tehu,u obou tehu.
@gry děkuji za odpověď 🙂. Právě, že bych mohla, ale myslím si, že by to již TT odhalily. A navíc ten poslední ovu test je slabší:/ Udělám další ráno jak bude vypadat 🙂
@gry a nevíš jestli na něm lze poznat ze slin zda jsi těhotná ?
Jde mi o to , že jsem měla menstruaci 5.2. zdůrazňuji , že mám nepravidelný cyklus.... 15.2 jsem špinila lehce asi hodinu.... a dneska jsem začala zase špinit...
Hrozně mě bolí prsa a asi 5dní mě šíleně pálila žáha po celý den .... :/
@kstablova kraaaasa-moc gratuluji🙂
@kotito ahoj, co testy? Zkousis nebo jsi se tento cyklus na to vyprdla?
@jullli super testik, krasne sili❤ a ty dorty!! Jsi moc sikovna🙂 ja dnes asi 1.DPO. Dneska uz test uplne bily, tak myslim, ze byla ovulka vcera. Zitra zacinam jist gynprodyl, to budu 17.DC..no a cekat🙂
@dasenka888 Tak to bohuzel nevim.
@gry ahojky 🙂 tak posledni test je z rána a zeslábl:/ Myslíš, že mohla ovulace přijít takto pozdě? Jestli ano, tak byla již včera nebo dnes? Moc děkuji za pomoc 🙂
@martinie88 tak jestli je to prvni pozitivni v tomhle cyklu,tak urcite mohla byt tak pozde. Vypada to,ze vcera rano. Me to tehu ukazalo, ale byl to druhy potitivni ovuvtest v cyklu.
@martinie88 Test byl pozitivní včera ráno, ovulace po pozitivním testu přijde do 12-48h. Takže možná teprve bude.
@martinie88 ovulaci bych videla v noci ze vcera na dnesek a nebo dnes rano/dopoledne dezim palce doufam ze jste pojistili
co máš za testy? mají nějak hrozně málo barviva, ani ta kontrolní čárka není skoro vidět..ten samostatný vypadá, že jsou stejný, ale naživo to musíš asi vidět líp.
@evabeda jsou to.gs ovultest ... Když jsou čerství tak jsou pěkně vidět ale po.zasxhnuti se ztrácí a ty dnešní jsou stejný ale.vcera večer byla čárka slabší a předchozí dny byli obě stejně a jedna silnější testovací než kontrolní
@denisa3101 tak jestli už byla testovací silnější než kontrolní, tak to je ta pozitvní.

@denisa3101 jaký máš ovulační testy?dik