icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kriistin
4. bře 2017

@denisa3101 jaký máš ovulační testy?dik

jullli
4. bře 2017

@denisa3101 Neni to divne jeste nedorostl folik k prasknuti vydrz

denisa3101
4. bře 2017

@kriistin jsou to ty samé jak mamatesty

evabeda
4. bře 2017

holky, tak test zesilil, dnes jsem delala dopoledne a odpoledne, myslite, ze jeste dnes by mohl zesilit,nebo spis zitra?takhle pozde bych ovulaci vubec necekala..Diky za odpovedi!

kriistin
4. bře 2017

@denisa3101 gs ovultest?

denisa3101
4. bře 2017
martinie88
4. bře 2017

Ahoj holky, chtěla bych Vás požádat o radu. Ovu mám většinou 15-16 DC. Minulý měsíc jsem bohužel nemohla měřit, takže nevím jestli ovu byla. Nyní jsem 37 DC, MS mám většinou 30-32 DC, takže dnes již 5 dní meškám. TT negativní, ale moc nerozumím přiloženým ovu testům. Byl dnešní test z rána pozitivní? Děkuji Vám za pomoc 🙂

dasenka888
4. bře 2017

Holky nemáte některá ten ovulační mikroskop ? :D Potřebuju poradit :D

gry
4. bře 2017

@dasenka888 ja ho mela pred trema rokama.

gry
4. bře 2017

@martinie88 nohla by si byt tehotna. Me ovu ukazal driv nez tehu,u obou tehu.

martinie88
4. bře 2017

@gry děkuji za odpověď 🙂. Právě, že bych mohla, ale myslím si, že by to již TT odhalily. A navíc ten poslední ovu test je slabší:/ Udělám další ráno jak bude vypadat 🙂

dasenka888
4. bře 2017

@gry a nevíš jestli na něm lze poznat ze slin zda jsi těhotná ?

Jde mi o to , že jsem měla menstruaci 5.2. zdůrazňuji , že mám nepravidelný cyklus.... 15.2 jsem špinila lehce asi hodinu.... a dneska jsem začala zase špinit...
Hrozně mě bolí prsa a asi 5dní mě šíleně pálila žáha po celý den .... :/

radunkap
4. bře 2017

@kstablova kraaaasa-moc gratuluji🙂

@kotito ahoj, co testy? Zkousis nebo jsi se tento cyklus na to vyprdla?

@jullli super testik, krasne sili❤ a ty dorty!! Jsi moc sikovna🙂 ja dnes asi 1.DPO. Dneska uz test uplne bily, tak myslim, ze byla ovulka vcera. Zitra zacinam jist gynprodyl, to budu 17.DC..no a cekat🙂

jullli
4. bře 2017

@radunkap Dekuji No parada drzim palce... U me ms teda dnes nedosla tak vypada ze mimi se udrzi 🙂

kotito
4. bře 2017

@radunkap já testla naposledy 18DC a to už světlal.
tak držím pěsti at se povede!

kotito
4. bře 2017

@jullli jasně že ano

gry
5. bře 2017

@dasenka888 Tak to bohuzel nevim.

martinie88
5. bře 2017

@gry ahojky 🙂 tak posledni test je z rána a zeslábl:/ Myslíš, že mohla ovulace přijít takto pozdě? Jestli ano, tak byla již včera nebo dnes? Moc děkuji za pomoc 🙂

gry
5. bře 2017

@martinie88 tak jestli je to prvni pozitivni v tomhle cyklu,tak urcite mohla byt tak pozde. Vypada to,ze vcera rano. Me to tehu ukazalo, ale byl to druhy potitivni ovuvtest v cyklu.

bigbig
5. bře 2017

@martinie88 Test byl pozitivní včera ráno, ovulace po pozitivním testu přijde do 12-48h. Takže možná teprve bude.

jullli
5. bře 2017

@martinie88 ovulaci bych videla v noci ze vcera na dnesek a nebo dnes rano/dopoledne dezim palce doufam ze jste pojistili

jullli
5. bře 2017

@kotito dekuji clovek nikdy nevi 🙂

evabeda
5. bře 2017

PROSÍM, co na ty testy říkáte?Myslíte, že ovulace ještě přijde?Já už se v tom nevyznám..včera(19) jsem testovala jeste i v 23h, byl pořád stejný..čekala jsem dnes pozitivní test.Snad jsem ji už neprošvihla!

jullli
5. bře 2017

@evabeda teprve bude rekla bych cca za den dva

denisa3101
5. bře 2017

Prosím o radu ten samotný test je dnes dělaný 15DC a ty ostatní 14,14,13,12,11 a 10 proběhla ovulace ? Cykly mám 28-29 dní

evabeda
5. bře 2017

@jullli Díky! tak pozdě...ale asi jo..ještě udělám odpoledne..Chudák manžel, pojištujeme od 11DC a ted už nebude mít sílu🙂 Pokud dnes nezesílí, tak ho asi dnes nechám v klidu,že?🙂 i když jsem si dala předsevzetí, že se budeme snažit obden, abychom to neprošvihli🙂

evabeda
5. bře 2017

co máš za testy? mají nějak hrozně málo barviva, ani ta kontrolní čárka není skoro vidět..ten samostatný vypadá, že jsou stejný, ale naživo to musíš asi vidět líp.

denisa3101
5. bře 2017

@evabeda jsou to.gs ovultest ... Když jsou čerství tak jsou pěkně vidět ale po.zasxhnuti se ztrácí a ty dnešní jsou stejný ale.vcera večer byla čárka slabší a předchozí dny byli obě stejně a jedna silnější testovací než kontrolní

evabeda
5. bře 2017

@denisa3101 tak jestli už byla testovací silnější než kontrolní, tak to je ta pozitvní.

jullli
5. bře 2017

@kstablova ahojky tak co jak se mas? Ja dnes potaji delala tt a jsem trosku zklamana myslela jsem ze by mohly byt dalnice :D ale asi chci moc :D tak hlavne ze sili omlouvam se za kvalitu fota

Strana