icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
martinie88
5. bře 2017

@jullli @gry @bigbig Holky děkuji Vám za pomoc a odpověďi 🙂 pojistili jsme v pátek večer a dnes ráno ;) MS měla byt v pondělí, tak proto mě ty testy překvapily, ale 2 roky neberu HA a cykly mám stále trochu rozházené. To je možná i genetika, mamka to měla stejně a to HA nikdy nebrala 🙂

gry
5. bře 2017

@martinie88 drzim palce at je brzo 🤰

martinie88
5. bře 2017

@gry Děkuji;) Když se zadaří dám vědět 😉

pujolka26
5. bře 2017

Ahoj holky, tak já po dnešním testu takto 🙂

jullli
5. bře 2017

@pujolka26 krasna carka tak sup sup 🙂

pujolka26
5. bře 2017

@jullli děkuji, kéž by se podařilo 🙂

jullli
5. bře 2017

@pujolka26 19.2 jsem mela stejny test a podarilo se 🙂 tak drzim palce

kstablova
5. bře 2017

@jullli ahoj ani mi nemluv, jsem ráno udělala test a zda se mi slabší než včera. Takže mě to rozladilo. Zvlášť když byl z první ranní a normálně dělám až odpoledne. Ale když srovnám 3.3. A 5.3. Tak dobrý. Normálně bych to neřešila, ale vzhledem.k tomu nepodařenýmu se až moc pozoruji. Taky mě dnes trochu bolí podbřišek.

evabeda
5. bře 2017

@pujolka26 už je pozitivní nebo ještě může zesílit?

jullli
5. bře 2017

@evabeda
@pujolka26 puhalka uz ma pozitivni test testovaci silnejsi nez kontrolni 🙂

jullli
5. bře 2017

@kstablova prave proto se taky ppozoruji jsem na tom stejne jako ty.. Ale nastesti stoupa tak verim ze to bude dobre.. Davala jsem si to i postupne od 10dpo do dnesniho 14dpo .. A podbrisek v klidu taky me poboliva.. Dotoho ty prsa no des..

evabeda
5. bře 2017

@jullli joo jasne!ja jsem na to koukala naopak😄😄

jullli
5. bře 2017

@evabeda Myslela jsem si to :D tak ma test vypadat ,samozrejme kazda mame hladinu lh jinaci

evabeda
5. bře 2017

@jullli joo já je takový taky mívám, ale většina fotí testy naopak, tak mi to v první moment nedošlo😊

evabeda
5. bře 2017

je tam!!!😊

jullli
5. bře 2017

@evabeda krasny at vam to vyjde!! 🙂

denisa3101
6. bře 2017

Další den další test ... Nevím co si myslet

jullli
6. bře 2017

@denisa3101 nevim nemas moznost si jit koupit jine testy? Zatim mi nejsilnejsi prijde 15dc

kstablova
6. bře 2017

@denisa3101 ahoj, s tím zkušenosti, já mívám pozitivní ovu testy klidně i 4-5 dní po sobě. Ale jakože vyloženě pozitivní. Obecně platí, že za pozitivní se považuje až ten poslední. Tak bych to stále pojišťovala obden 🙂

denisa3101
6. bře 2017

@jullli tak Zajdu do lékárny ale které koupit krom maxovych ?

jullli
6. bře 2017

@denisa3101 comfort, nebo pepino ten maji v drogerce

denisa3101
6. bře 2017

@jullli drogerku mám po cestě DM mají je tam ?

jullli
6. bře 2017

@denisa3101 myslim ze jo a pokud ne urcite tam budou jine

llenka_li
6. bře 2017

Holky, vy tady pravidelne testujete i merite, takze možná víte. Ptám se, protoze jsme tomu sexu minuly tyden zrovna moc nedali 😏 Pozitivni test ve ctvrtek odpoledne, jeste i v patek dopo, i kdyz méně, ale porad byla čárka testovací silnější nez kontrolní. V patek dopoledne obrovské bolesti v podbrisku a ctvrtek az neděle velká bolest bradavek. Kdy mohlo to vajíčko vyrazit? Sex, rychlo sex, žadne lezeni ani klid po nebyl, byl ve středu vecer a v patek vecer, a pak v nedeli, ale to uz bylo mimo...co myslíte, je tam šance? Mam jen levý vejcovod a ovu byla zrovna nalevo, tak jsem cela netrpeliva....☺☺☺

volfikovi
6. bře 2017

ahojky holky 🙂 Já netestuju .. vybodla jsem se na to .-)) nasazuju utrouš at to brzy dostanu , zkusíme ještě jeden měsíc clostil a končíme ,jelikož sem od manžela dostala užasný dárek a v červenci jedeme na Slovensko pařit ,takže už pak nebudeme riskovat.. Začněme se snažit po letních prázninách..

Ted mám akorát stres jelikož ex by rád zažádal o strídavku a moje dcera to špatně nese.. tak už ten třetí měsíc pak zkoušet nebudeme 🙂
Každopádně všem Vám držím palce ať se zadaří, těm co se ještě nepodařilo 🙂

evabeda
6. bře 2017

@denisa3101 já jsem začla používat Pepino a jsou dobrý, dost barviva, pekne ukazují, kupuju je v DM.

jullli
6. bře 2017

@volfikovi jee same dobre zpravy jsem rada ze jsi to nevzdala.. A jeste nekric do leta muze byt vse jinak :D podivej na me :D
Kazdopadne pokud ne aspon si uzijes hezky leto.. Noo jinak s dcerkou me to moc mrzi zkuste se s ex nejak dohpdnout.

jullli
6. bře 2017

@llenka_li urco z tech dvou sexu by mohlo neco vzejit 🙂

evabeda
6. bře 2017

@llenka_li tak ovu mohla proběhnout v ten pátek, což jste pojistili a ze středy se tam taky mohly udržet, a kdyby náhodou byla v sobotu, tak pátek i neděle stačí😊 taky to ted řeším, nechci ji promeškat, pozitivní test a bolesti byly včera, to jsme pojistili a ještě bychom měli asi dnes, ale nevím jak muže přesvědčím😀

volfikovi
6. bře 2017

@jullli no ještě jeden měsíc 🙂 do léta pak určo jinak nebude 🙂 dáme si pozor , jedeme na mého vysněného Armina Van Buurena , takže být těhule neužiju si to,,, Je to sobecké ,ale je to tak :D toho uvidím jednou za život ,takže těhu jde na vedlejší kolej.. Pokud se to nepovede ted ten cyklus tak, se na snažení vrhneme fakt až po létě 🙂)

s ex domluva není ... nepochopí to,že dcera už má svou hlavu . Pomalu jí tam utíme na víkendy natož ,aby tam bydlela :(

Strana