Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

solidně mi hrabe 😀 jako Trollové u nás jedou 3x denně už týden 😲 je teda fakt, že se od nich dcerka nehne, ale tyjo už je začínám nesnšet 😝
@aptacek Já jsem ho měla a v pohodě. Žádnou reakci jsem neměla. A teda ten měsíc, kdy jsem použila se zadařilo. Tak třeba to tomu i trochu napomohlo...i když největší díl přičítám nasazeni progesteronu po ovulaci🙂 Ale zase muselo být jinak vše v kondici, aby bylo, co hnízdit 🙂
@llenka_li já čekám MS kolem 15.3. aplikace říká 12.3. Včera jsem měla poslední Duphaston. my ho určitě zkusíme,. Já tak nechci na kliniku :-/ Aspoň budu vědět, že jsme zkusili maximum. Ovu testy, budu teda měřit i bazálku, a zkusíme ten gel. Tulíme se docela často i když nejsou dny kolem OVU tak snad . 12DC valík k mudr na folikulometrii, ale myslím, že nic neuvidí, protože podle mě řízená ovulace na mě nefunguje nebo ano,ale neposunulo se mi to jak chtěla. Mívala jsem ovu 23-26DC teď mám pozitivní test 17DC. Ty jsi ted jak?
Holkyy pomoc co na nevolnosti a zvraceni??? Sotva jsem dojedla veceri uz jsem sla :( ja umru :D
@jullli ještě jsem našla:
Kromě citronové šťávy s ledem proti těhotenským nevolnostem pozitivně působí také šťáva z brambor, ovocný nanuk nebo olizování kostky ledu. Na zklidnění žaludku dále blahodárně působí melouny, hrušky a hroznové víno. Spousta „zkušených“ žen dokonce proti těhotenským nevolnostem doporučuje brambory na loupačku.
@jullli tyhle jsem si tenkrát pořídila - https://www.gigalekarna.cz/produkt/emesin-30-ta...
ještě jsem našla pak - https://www.pilulka.cz/antimetil-tbl-30
Holky jinak nevíte jak to je s ovu, když je člověk nemocný? Vím, že dost lidem se opozdila... ale je možné, že by třeba měla přijít dříve?
@kotito já ho používala a nic mně teda nepálilo.A nakonec se teda i zadařilo.Stejně jako @evzenie2016 jsem pak nasadila progesteron po ovu,a mimi se udrželo 😊
@jullli poslední MS 5.2. OVU kolem 17.2. Nějak tak přibližně 🙂
@dasenka888 to te nechci odrazovat ani ti to neprat... Ale na testu by toho bylo vic ja mela ovu dokonce pozdeji a testy pozitivni.. Ms 1.2. Ovu 19.2...
Ale tak treba se nec

@kotito já ho zkoušela, ale hrozně mě to pálelo. měla jsem tou dobou ke všemu nějaký zánět, na který jsem přišla až později, takže nevím jestli to pálení nebylo kombinací gelu a zánětu.. ale znovu jsem ho už nezkoušela. kamarádka brala gynex a tento gel a po 3/4 roce se jim hned zadařilo 🙂