icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
aptacek
9. bře 2017

@kotito já ho zkoušela, ale hrozně mě to pálelo. měla jsem tou dobou ke všemu nějaký zánět, na který jsem přišla až později, takže nevím jestli to pálení nebylo kombinací gelu a zánětu.. ale znovu jsem ho už nezkoušela. kamarádka brala gynex a tento gel a po 3/4 roce se jim hned zadařilo 🙂

kotito
9. bře 2017

solidně mi hrabe 😀 jako Trollové u nás jedou 3x denně už týden 😲 je teda fakt, že se od nich dcerka nehne, ale tyjo už je začínám nesnšet 😝

kotito
9. bře 2017

@aptacek jujky doufám, že mě pálet nebude :-/ vím že nesmím tee tree to bych se zbláznila

aptacek
9. bře 2017

@kotito o tomto vedlejším účinku jsem četla jen u jedné slečny, jinak s tím nikdo problém neměl. u mě to opravdu mohlo být touhle blbou kombinací ☹

llenka_li
9. bře 2017

@kotito jestli se ted nezadarilo, tak urcite s 1.DC objednán, uz nad nim dlouho přemýšlím a četla jsem dobre zkušenosti ;)

A ja nemam hlen, si myslim vubec, teda takový ten táhly bilkovy, jak všude popisují 🙂

simi1510
9. bře 2017

@kotito myslím, že ho zkoušela i Terka? Já ho měla, resp. ještě pár s aplikátory tu mám... v minulém cyklu jsem je nepoužila, ale před tím v tom cyklu jo, a to byly duchové a mrcha přišla :-/

kotito
9. bře 2017

@llenka_li ten já mám tak 5 dní před ovu 😀

evzenie2016
9. bře 2017

@aptacek Já jsem ho měla a v pohodě. Žádnou reakci jsem neměla. A teda ten měsíc, kdy jsem použila se zadařilo. Tak třeba to tomu i trochu napomohlo...i když největší díl přičítám nasazeni progesteronu po ovulaci🙂 Ale zase muselo být jinak vše v kondici, aby bylo, co hnízdit 🙂

llenka_li
9. bře 2017

@kotito tak ho zkusíme pristi cyklus? Kolikaty jsi DC?

kotito
9. bře 2017

@llenka_li já čekám MS kolem 15.3. aplikace říká 12.3. Včera jsem měla poslední Duphaston. my ho určitě zkusíme,. Já tak nechci na kliniku :-/ Aspoň budu vědět, že jsme zkusili maximum. Ovu testy, budu teda měřit i bazálku, a zkusíme ten gel. Tulíme se docela často i když nejsou dny kolem OVU tak snad . 12DC valík k mudr na folikulometrii, ale myslím, že nic neuvidí, protože podle mě řízená ovulace na mě nefunguje nebo ano,ale neposunulo se mi to jak chtěla. Mívala jsem ovu 23-26DC teď mám pozitivní test 17DC. Ty jsi ted jak?

radunkap
9. bře 2017

@kotito tak to cekame stejne. Ja taky 15.3.:-) a treba uz se nedockame (kez by)

jullli
9. bře 2017

Holkyy pomoc co na nevolnosti a zvraceni??? Sotva jsem dojedla veceri uz jsem sla :( ja umru :D

simi1510
9. bře 2017

@jullli radí se zázvor, mají zázvorová lízátka... popř. já tu měla ze srpna z internetové lékárny prášky

simi1510
9. bře 2017

@jullli ještě jsem našla:

Kromě citronové šťávy s ledem proti těhotenským nevolnostem pozitivně působí také šťáva z brambor, ovocný nanuk nebo olizování kostky ledu. Na zklidnění žaludku dále blahodárně působí melouny, hrušky a hroznové víno. Spousta „zkušených“ žen dokonce proti těhotenským nevolnostem doporučuje brambory na loupačku.

simi1510
9. bře 2017

@jullli tyhle jsem si tenkrát pořídila - https://www.gigalekarna.cz/produkt/emesin-30-ta...

ještě jsem našla pak - https://www.pilulka.cz/antimetil-tbl-30

bigbig
9. bře 2017

@jullli Mě trochu pomáhá kandovaný zázvor a taky studená voda s citronem po douškách. Ale stejně je mi blbě tak nějak pořád😝

jullli
9. bře 2017

@bigbig vou zkusim diky
@simi1510 ja mam homeopatika ale ty zaberou jen na ranni nevolnost :/
jako nevim co budu delat potom kdyz ted v 6tt je mi blbe to asi zdechnu

kotito
9. bře 2017

@jullli mě pomáhalo jíst pidi porce a hlavně jen lehké . První týdny jsem byla na rozvařené rýži s máslem 😀 a pro mě top osvěžující voda ve spreji. Měla jsem ho mega spotřebu

kotito
9. bře 2017

@simi1510 hej jako představila jsem si jak piju štávu z brambor a navalilo se mi a to nejsem těhule 😀

kotito
9. bře 2017

@radunkap jsem na tebe zvědavá ❤

simi1510
9. bře 2017

@kotito jako taky si to neumím představit 😀 ani jako netěhule ani jako těhu 😀

simi1510
9. bře 2017

Holky jinak nevíte jak to je s ovu, když je člověk nemocný? Vím, že dost lidem se opozdila... ale je možné, že by třeba měla přijít dříve?

jullli
9. bře 2017

@simi1510 podle me by mohla byt i drive precejen telo s necim bojuje ale samozrejme muze byt i pozdeji a nebi normalne jak ji mas 🙂

kotito
9. bře 2017

@simi1510 myslím, že spíš později, ale jak tělo zareaguje je těžko říct.

terka228
9. bře 2017

@kotito já ho používala a nic mně teda nepálilo.A nakonec se teda i zadařilo.Stejně jako @evzenie2016 jsem pak nasadila progesteron po ovu,a mimi se udrželo 😊

terka228
9. bře 2017

@jullli ještě pořád měříš? Jen pozor na možný zánět,měření v těhu už se nedoporučuje...

jullli
9. bře 2017

@terka228 vcera jsem merila naposled uz nemerim 🙂
Vim o tom, ale pocitam ze jsem cistotna tak je to v pohode :D teplomer taky pokazde cistim. Ale vcera bylo posledni mereni ted uu cekam jen na kontrolu

jullli
9. bře 2017

@terka228 stale jeste zobes progesteron nebo uz ne? V kokikatem jsi vubec tydnu? Uz se neorientuju

dasenka888
9. bře 2017

@jullli poslední MS 5.2. OVU kolem 17.2. Nějak tak přibližně 🙂

jullli
9. bře 2017

@dasenka888 to te nechci odrazovat ani ti to neprat... Ale na testu by toho bylo vic ja mela ovu dokonce pozdeji a testy pozitivni.. Ms 1.2. Ovu 19.2...
Ale tak treba se nec

Strana