Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@radunkap jau. Mě přivřel kamarád prsty do dveří a nehet šel hned pryč. Uplně vím co teď cítíš :-O ale ten brufen nebude zas tak hrozný , Antibiotika jsou svinstvo!
Já se cítím nějak vyklidněná. Uvidíme co ten 12DC a pak můžu být nervozní 😀 Teď máme hodně plné dny, tak nemám ani moc čas nad tím přemýšlet.
@jullli mě na nevolnost nepomohlo bohužel nic, zle mi bylo od pozitivního testu az do začátku 10 týdne, teď mě jen boli žaludek občas. Takže ti moc neporadím..jediné po čem mi zle nebylo bylo vegetarianske sushi a piškoty 🙂 za to když jsem snedla neco kyselého okamžitě to letělo ven, takže kyselé bych nepokousela. Zkus cucat kostku ledu ;) to na chvíli zabere ;)
@arielka222 dekuju no neni mi zle kazdy den ale semtam jo :/ vsimla jsem si ze muzu jist ovoce kolik chci a zeleniny taky ale vadi mi jak rikas kysele :/ no tak snad to brzo prejde
@jullli
@kotito dekuji holky, dneska jsem byla na prevazu, tak jsem si v aute poplakala, ale uz je to lepsi. V lekarne jsem si koupila brufen, paralen a tehotensky test😀 rikala mi, ze jak objevim 2 carky, mam hned prejit na paralen. Dnes jsem 7dpo, tak zkuaim testnout v pondeli, ale jak mi bude uz lepe a vydrzim bez leku, tak zkusim pockat do stredy.
@kotito je mi to jasne, ze to je na delsi dobu. V pondeli mam jit uz do prace, no jsem zvedava. A to mi jeste vyrezavali neco, co melo cca 2x4 mm a mam tam asi 2 stehy. No ale co je dnes a co bylo vcera a v noci se neda porovnat. A to mi doktor rekl, ze si to mam od zitra koupat v hermanku a prelepit jen naplasti, vis co by to bylo za bolest, kdybych nekde zavadila???
@jullli dneska zkusim jeste brufen a od zitra asi paralen, protoze brufen je i prptizanetlivy a nechci, at mi to zacne hnisat☹
@radunkap ten heřmánek je super, je dobré ledovat jak jsem to měla ,,zamražené" nebolelo to . mě doporučili olej tee tree. bolel tě prst tak z vyšetření něco našli? Takhle měla kamarádka kadeřnice. Normálně se jí nehet začal zvedat, trdlo šla k doktorce až začal fialovět a měla pod nehtem zapíchnutý vlas. Museli jí taky řezat až ke kosti . To jsou radosti :-/
@kotito ne, mela jsem tam nezhoubny nadorek, tak to muselo pryc☹ treba mrska nedorazi a bude radosti🙂 nebo dorazi a pristi mesic ti to pohlidaji🙂 ja stale nic, jak kdybych byla uprostred cyklu.. Jen se mi dnes zvedl zaludek, jak jsem uvidela ten osbaleny prst, ale to by se zvedl kazdemu🙂
Tak kdo vsechno testuje v pondeli? 😁
@jullli jasný 🙂 samozřejmě děkuji za možnost srovnání 🙂 Uvidíme budí testovat dále 🙂

@dasenka888 ale treba se jeste neco ukaze... Ikdyz uz bych na to uplne nesazela v zhledsem k tomu ze by uz bylo tehotenstvi videt. Kazdopadne drzim palce 🙂