icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
9. bře 2017

@dasenka888 ale treba se jeste neco ukaze... Ikdyz uz bych na to uplne nesazela v zhledsem k tomu ze by uz bylo tehotenstvi videt. Kazdopadne drzim palce 🙂

radunkap
10. bře 2017

@kotito nevim, jestli z toho neco bude☹ vcera jsem byla na zakroku a prstem, strhavali mi nehet na ruce a vyrezavali neco, co tam byt nemelo, takze od vcerejska 4 brufeny v sobe☹ a ty by se rozhodne nemely..tak uvidime..co ty? Jak se citis?

kotito
10. bře 2017

@radunkap jau. Mě přivřel kamarád prsty do dveří a nehet šel hned pryč. Uplně vím co teď cítíš :-O ale ten brufen nebude zas tak hrozný , Antibiotika jsou svinstvo!
Já se cítím nějak vyklidněná. Uvidíme co ten 12DC a pak můžu být nervozní 😀 Teď máme hodně plné dny, tak nemám ani moc čas nad tím přemýšlet.

jullli
10. bře 2017

Aaa tak dnes uz je krasny, jeste zitra a uz na to kaslu :D

jullli
10. bře 2017

@radunkap brufen je v pohode rozhodne opravdu lepsi nez atb 🙂 drim palce

arielka222
10. bře 2017

@jullli mě na nevolnost nepomohlo bohužel nic, zle mi bylo od pozitivního testu az do začátku 10 týdne, teď mě jen boli žaludek občas. Takže ti moc neporadím..jediné po čem mi zle nebylo bylo vegetarianske sushi a piškoty 🙂 za to když jsem snedla neco kyselého okamžitě to letělo ven, takže kyselé bych nepokousela. Zkus cucat kostku ledu ;) to na chvíli zabere ;)

llenka_li
10. bře 2017

@kotito i ja 15.3., to bude 28DC :D to je sranda, myslim, ze s tímhle termínem je nas tu ted docela dost 😄 ovu byla 3.3..:)

Tak kdy budeme testovat ;) jsem zvedava kolika z nas to vyjde...doufám ze všem 😍🍀☺

llenka_li
10. bře 2017

@jullli ten je krasny ❤

jullli
10. bře 2017

@llenka_li dekuju mam z nej uplne radost 🙂

jullli
10. bře 2017

@arielka222 dekuju no neni mi zle kazdy den ale semtam jo :/ vsimla jsem si ze muzu jist ovoce kolik chci a zeleniny taky ale vadi mi jak rikas kysele :/ no tak snad to brzo prejde

llenka_li
10. bře 2017

@jullli ty nevolnosti, to je hrůza. Ze to těhotenství tělo tak rozhodí, to je zajímavé....

jullli
10. bře 2017

@llenka_li ja to nemela ani u jednoho prave :D doufam ze to bude treba holcicka :D ale samozrejme je to jedno 🙂

radunkap
10. bře 2017

@jullli
@kotito dekuji holky, dneska jsem byla na prevazu, tak jsem si v aute poplakala, ale uz je to lepsi. V lekarne jsem si koupila brufen, paralen a tehotensky test😀 rikala mi, ze jak objevim 2 carky, mam hned prejit na paralen. Dnes jsem 7dpo, tak zkuaim testnout v pondeli, ale jak mi bude uz lepe a vydrzim bez leku, tak zkusim pockat do stredy.

kotito
10. bře 2017

@llenka_li já budu testovat 5 dní po tom co mrcha nepříjde, pokud nepříjde. Ale příjde už to cítím 😀

kotito
10. bře 2017

@jullli krásné!!!

jullli
10. bře 2017

@kotito ty uz mas vysazeny progesteeon ze?

jullli
10. bře 2017

@radunkap jezis boli me to za tebe . vidis chtela jsem ti napsat at si radeji das paralen :D to je ale hodna lekarnice drzim palce a doufam ze v pondeli bude duch 🙂

kotito
10. bře 2017

@radunkap nechci tě strašit,ale mě v tom škubalo aspoň 14 dní. Já jsem teda proti lékům, takže pokud uplně neumírám nevezmu si žádný. Tak s lékama tě to snad přestane bolet dřív

radunkap
10. bře 2017

@kotito je mi to jasne, ze to je na delsi dobu. V pondeli mam jit uz do prace, no jsem zvedava. A to mi jeste vyrezavali neco, co melo cca 2x4 mm a mam tam asi 2 stehy. No ale co je dnes a co bylo vcera a v noci se neda porovnat. A to mi doktor rekl, ze si to mam od zitra koupat v hermanku a prelepit jen naplasti, vis co by to bylo za bolest, kdybych nekde zavadila???
@jullli dneska zkusim jeste brufen a od zitra asi paralen, protoze brufen je i prptizanetlivy a nechci, at mi to zacne hnisat☹

radunkap
10. bře 2017

@jullli a kez by tam byl duch, ale zadne priznaky zatim nejsou - ani prsa ani bricho me neboli.. Tak uvidime

kotito
10. bře 2017

@jullli jojo duphaston nemám dnes druhý den

kotito
10. bře 2017

@radunkap ten heřmánek je super, je dobré ledovat jak jsem to měla ,,zamražené" nebolelo to . mě doporučili olej tee tree. bolel tě prst tak z vyšetření něco našli? Takhle měla kamarádka kadeřnice. Normálně se jí nehet začal zvedat, trdlo šla k doktorce až začal fialovět a měla pod nehtem zapíchnutý vlas. Museli jí taky řezat až ke kosti . To jsou radosti :-/

kotito
10. bře 2017

@radunkap mě prsa začínají bolet, předzvěst MS 4 dny před začínají

llenka_li
10. bře 2017

@radunkap jsem taky 7DPO 😁 a taky zkusím prvni test v pondeli 😉

llenka_li
10. bře 2017

@kotito to ale bolí i v tehu ☺

kotito
10. bře 2017

@llenka_li to vím, ale bylo by to hodně brzo 🙂

radunkap
10. bře 2017

@kotito ne, mela jsem tam nezhoubny nadorek, tak to muselo pryc☹ treba mrska nedorazi a bude radosti🙂 nebo dorazi a pristi mesic ti to pohlidaji🙂 ja stale nic, jak kdybych byla uprostred cyklu.. Jen se mi dnes zvedl zaludek, jak jsem uvidela ten osbaleny prst, ale to by se zvedl kazdemu🙂

radunkap
10. bře 2017

@llenka_li tak jo, budeme testovat spolu🙂

llenka_li
10. bře 2017

Tak kdo vsechno testuje v pondeli? 😁

dasenka888
10. bře 2017

@jullli jasný 🙂 samozřejmě děkuji za možnost srovnání 🙂 Uvidíme budí testovat dále 🙂

Strana