Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

A jinak tady teda vsichni testují comfortem a dr.maxem, co? Tak jsem si je oba objednala a uvidim, kdy budou 🙂
@llenka_li já to mám taky tak s tou odpolední močí... já testovala třeba až v deset večer. Když jsem otestovala z první ranní, tak mě to akorát vynervovalo, že čárka nijak nesílí.
Ale zase jsem si dala záležet, aby moč nebyla moc naředěná. Když jsem viděla, že je večer moc světlá ta moč, tak jsem netestovala vůbec.
@evzenie2016 noo my zatím nekupujeme nic, ale rozplývám se u každé výlohy s dětským oblečením :D nejhorší jsou dudlíčky a flaštičky, to jsem z toho úplně hotová =D každopádně příští středu máme druhou část screeningu (ultrazvuk), tak nějak ten víkend po tom plánujeme jet na dětský veletrh, tak třeba tam pořídíme nějakou maličkost=))
a jinak jj , mám taky angelsounds =) sice z bazaru, ale nepoužívaný, byl ještě i origoš zabalený a za supr cenu...tak nekup to =D
@llenka_li tak třeba MS nedorazí 😉
no já jsem zvědavá, jak to dopadne tento měsíc mně... min. cyklus jsem měla den před očekávanou MS lehkou druhou čárku na TT, ale pak místo aby sílila, slábla a MS dorazila se 4denním zpožděním (což u mě je velmi neobvyklé, mám cykly opravdu velmi pravidelné). No a teď ten minulý týden od středy až do soboty jsem lehce krvácela (taky jsem nikdy předtím nezažila), přičemž pozitivní ovu test byl v úterý, takže ovu nejspíš ve středu nebo ve čtvrtek.... takže fakt všechno jinak 😀
@kotito já jsem taky jak na trní, samozřejmě hlavně si přejeme aby bylo zdravé, ale kdybychom měli na výběr, tak bychom chtěli holčičku =)) jinak vypadám jak zombie, takže třeba to tak je a už mi krade krásu :D jsem hrozně nedočkavá :X jsem si říkala, jak už teď můžu být malinko klidnější a ono prd=) furt se čeká, jak co dopadne a aby se nic nepokazilo:X
@jullli nooo dá se používat dle internetu od 12tt (já něco slyšela až 11+6, někdo slyší i dříve), na krabičce píšou od 14tt=) a můžeš celou dobu, ale myslím si, že je to zbytečné od doby, co cítíš pohyby🙂 leda jako taková pojistka, když se třeba mimi dlouho nevrtí, tak najdeš srdíčko a uklidní tě to=) ale teď ze začátku je těžké srdíčko najít a zachytit, tak to může někoho i třeba dost vynervovat....to je na každém =)
Všem moc dekuju za podporu 🙂) nahlodaly jste me těmi odpolednimi testy, vypada to skoro jako pravidlo, ze je odpoledne tmavší. Tak taky zkusím, ale az testiky budou nachystane v lékárně..
@vanea já měla top com a pak jsme kupovali jiný lepší http://elektrocoleti.cz/1039-prenatalni-odposle... ale to už jsem byla myslím ve 13týdnu . Pujčovala jsem ho ségře a ta slyšela srdíčko v necelém 9týdnu .
kamarádka měla placentu na přední straně a miminko cítila hrozně málo .
@radunkap mam samozrejme příznaků, kolik chces 😄 ale to jak všechny víme, nic neznamena. Vcera jsem dost cítila prsa, ale ne bolest a takove nárazové jako brnění, neco podobného jako kdyz se prsa nalevaji..v tu sobotu jsem nemohla kouřit a pít a jsem hrozne citlivá na vůně...v sobotu jsem dost cítila podbrisek.

Do středy asi nevydrzim, tak zkusím zitra ráno, ale uz nemam comfort, jen mamatest a nejaky DestPharm Pregnant 10.