icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
13. bře 2017

Do středy asi nevydrzim, tak zkusím zitra ráno, ale uz nemam comfort, jen mamatest a nejaky DestPharm Pregnant 10.

jullli
13. bře 2017

@llenka_li tak ten neznam me ukazovali i mamatesty a musim rict ze ze zacatku bylo u me lepsi odpoledni moc nevim proc az pak jsem delala z rana a to az kolem 16dpo

kstablova
13. bře 2017

@llenka_li Já ani nevím. já většinou otestovala, položila test a šla za malou a pak jsem se šla podívat. Takže klidně i po limitu to mohlo být.

alli005
13. bře 2017

@llenka_li já tam taky něco vidím 😉 budu ti držet palce... !

já čekám na testování až na příští týden... jsem teprve 4-5 DPO, to zas bude dlouhý týden 😀

llenka_li
13. bře 2017

@alli005 to bude, pro me to byl hoodne dlouhý tyden a jeste koukam bude. Lovim tady duchy a ve středu - patek to dostanu 😂🙈 jsem dnes 26DC a 10DPO... Držím palecky, at je to dlouhý tyden s pozitivním koncem a // ;)

llenka_li
13. bře 2017

@jullli to je divny co, s tou odpolední moci...ale nejsi prvni u koho to čtu. Je to divny...jestli budu testovat 2x denně, tak to uz je fakt na papíry na hlavu 😂

llenka_li
13. bře 2017

A jinak tady teda vsichni testují comfortem a dr.maxem, co? Tak jsem si je oba objednala a uvidim, kdy budou 🙂

jullli
13. bře 2017

@llenka_li :D testuj jen jednou rikam prvni jsem tedtovala z odpo pak az ranni. A i tak tam duch carka byla tak moooc drzim palce

jullli
13. bře 2017

@llenka_li tak comfort jsem mela v ovu testech tak proto, a pak jsem koupila mamatesty a nakonec max 🙂 ja se vsemi tremi spokojena

llenka_li
13. bře 2017

@jullli budu se tomu snazit moc nevěřit 🙂 raději ...

kstablova
13. bře 2017

@llenka_li já to mám taky tak s tou odpolední močí... já testovala třeba až v deset večer. Když jsem otestovala z první ranní, tak mě to akorát vynervovalo, že čárka nijak nesílí.
Ale zase jsem si dala záležet, aby moč nebyla moc naředěná. Když jsem viděla, že je večer moc světlá ta moč, tak jsem netestovala vůbec.

vanea
13. bře 2017

@evzenie2016 noo my zatím nekupujeme nic, ale rozplývám se u každé výlohy s dětským oblečením :D nejhorší jsou dudlíčky a flaštičky, to jsem z toho úplně hotová =D každopádně příští středu máme druhou část screeningu (ultrazvuk), tak nějak ten víkend po tom plánujeme jet na dětský veletrh, tak třeba tam pořídíme nějakou maličkost=))
a jinak jj , mám taky angelsounds =) sice z bazaru, ale nepoužívaný, byl ještě i origoš zabalený a za supr cenu...tak nekup to =D

llenka_li
13. bře 2017

@kstablova ovu se taky delaji az odpo, je to zvláštní. Az budu mit testy připravené v lékárně, udělám test i odpo, ale dneska to asi nebude...

vanea
13. bře 2017

@llenka_li držím palečky, vypadá to nadějně !!! 🙂)) jinak já taky testovala těhu z odpolední, čárka byla vždycky silnější než ráno=) 🍀

alli005
13. bře 2017

@llenka_li tak třeba MS nedorazí 😉

no já jsem zvědavá, jak to dopadne tento měsíc mně... min. cyklus jsem měla den před očekávanou MS lehkou druhou čárku na TT, ale pak místo aby sílila, slábla a MS dorazila se 4denním zpožděním (což u mě je velmi neobvyklé, mám cykly opravdu velmi pravidelné). No a teď ten minulý týden od středy až do soboty jsem lehce krvácela (taky jsem nikdy předtím nezažila), přičemž pozitivní ovu test byl v úterý, takže ovu nejspíš ve středu nebo ve čtvrtek.... takže fakt všechno jinak 😀

radunkap
13. bře 2017

@llenka_li krasny testik🙂 Drzim palecky, at je ve stredu silnejsi🙂

kotito
13. bře 2017

@vanea jsme zvědavá jestli mimi našpulí prdelku a dozvíte se jestli budete mít kloučka nebo děvčátko 🙂

kotito
13. bře 2017

@llenka_li také ho vidím, držím pěsti

vanea
13. bře 2017

@kotito já jsem taky jak na trní, samozřejmě hlavně si přejeme aby bylo zdravé, ale kdybychom měli na výběr, tak bychom chtěli holčičku =)) jinak vypadám jak zombie, takže třeba to tak je a už mi krade krásu :D jsem hrozně nedočkavá :X jsem si říkala, jak už teď můžu být malinko klidnější a ono prd=) furt se čeká, jak co dopadne a aby se nic nepokazilo:X

jullli
13. bře 2017

@vanea holky ten angel sound se pouziva porad do konce tehu nebo jen ted ze zacatku :D kdyby jste se jej nektera zbavovala treba :D aai bych mela zajem jinak taky mrknu na bazarek

vanea
13. bře 2017

@jullli nooo dá se používat dle internetu od 12tt (já něco slyšela až 11+6, někdo slyší i dříve), na krabičce píšou od 14tt=) a můžeš celou dobu, ale myslím si, že je to zbytečné od doby, co cítíš pohyby🙂 leda jako taková pojistka, když se třeba mimi dlouho nevrtí, tak najdeš srdíčko a uklidní tě to=) ale teď ze začátku je těžké srdíčko najít a zachytit, tak to může někoho i třeba dost vynervovat....to je na každém =)

llenka_li
13. bře 2017

Všem moc dekuju za podporu 🙂) nahlodaly jste me těmi odpolednimi testy, vypada to skoro jako pravidlo, ze je odpoledne tmavší. Tak taky zkusím, ale az testiky budou nachystane v lékárně..

kotito
13. bře 2017

@vanea já měla top com a pak jsme kupovali jiný lepší http://elektrocoleti.cz/1039-prenatalni-odposle... ale to už jsem byla myslím ve 13týdnu . Pujčovala jsem ho ségře a ta slyšela srdíčko v necelém 9týdnu .
kamarádka měla placentu na přední straně a miminko cítila hrozně málo .

llenka_li
13. bře 2017

@alli005 to vypada, ze tak mimi bylo, jen se neudrzelo..toho se také bojím a je to riziko brzkého testování...

Ale tento měsíc je taky zajimavy, tak držím palecky. Takze ted jsi nějaký 5DPO...

radunkap
13. bře 2017

@llenka_li no a vnímáš něco jinak než normálně?🙂

llenka_li
13. bře 2017

@radunkap mam samozrejme příznaků, kolik chces 😄 ale to jak všechny víme, nic neznamena. Vcera jsem dost cítila prsa, ale ne bolest a takove nárazové jako brnění, neco podobného jako kdyz se prsa nalevaji..v tu sobotu jsem nemohla kouřit a pít a jsem hrozne citlivá na vůně...v sobotu jsem dost cítila podbrisek.

jullli
13. bře 2017

@llenka_li Aaaaaa to je jak ja :D to vypada dobre mam radost!! Doufam ze ti to faaakt vyjde 🙂

radunkap
13. bře 2017

@llenka_li tak to je super!! To mám radost. Já jsem dnes stejně DPO jako ty, ale příznaky nemám teda žádné.. Ani jako před MS. Jen mě bolí hlava a jsem dost unavená, ale to bude pooperační stav u mě a možná i předávkování léků od bolestí🙂

llenka_li
13. bře 2017

@radunkap tak ten testik sup sup..;) kdy ho budes delat? Bolest hlavy je taky příznak 🙂 a spat jsem vcera odpo sla taky. Ted sedím s kamarádkou na kafi a hrozne mi tu smrdí cigára 😝 vis co, ale to vsechno muze byt psychika..

llenka_li
13. bře 2017

@jullli no byla bych šťastná jako blecha, vždyť to znáš 🙂 ale bojím se i doufat..

Strana