icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
14. bře 2017

@jullli klidne muzu, jsou tam dva, takze odpo a ráno...

petaotiska
14. bře 2017

Holky vy mi urcite poradite,myslite,ze uz je dnes pozitivni?tudiz ovulace bude kdy?zitra?

jullli
14. bře 2017

@petaotiska Je to nekvalitni fotka ale ano vypada pozitivni 🙂 tak sup hidbe stesti

sarkakl
14. bře 2017

@petaotiska ano dnes i zitra bude ovulka. Sup sup na to at se zadari 🙂

llenka_li
14. bře 2017

Max vs comfort 🙄

evzenie2016
14. bře 2017

@llenka_li No viííííííííš, jaké tam máš krásné duchy! Držím pěstiiiiiiii, aby to už jen posilovalo! To musí klapnout!

bigbig
14. bře 2017

@llenka_li Tak ten Comfort vypadá úplně stejně jako jsem měla já 10DPO. Teď jsem v 9.týdnu. Opatrně gratuluju!

evzenie2016
14. bře 2017

@petaotiska Po pozitivním testu by měla ovulace proběhnout v následujících 12-48 hodinách. Závisí jak na citlivosti testu, tak na každé z nás. Doporučuje se snažení v den pozitivního testu a den poté. "Trvanlivost" spermií je poměrně dlouhá, takže si tam chvilku mohou počkat 🙂

llenka_li
14. bře 2017

@evzenie2016 podle me na Maxovi nic neni ani po 3h a na comfortu byl cca po 10minutach pěkný duch...

llenka_li
14. bře 2017

@bigbig ty jo....nevěřím tomu, udelal se ti takový duch hned nebo az po nějaké době? Mne vcera 10DPO po cca hodině, dneska cca po 10-15min, myslim ze je o kousicek tmavší nez vcera, ale všechny ostatní testy negativní, i Max. A tomu Benu nevěřím...ale mas ho uplne stejný 😄

bigbig
14. bře 2017

@llenka_li Duch se mi udělal v limitu, cca do těch 5minut. Tohle je focené hned potom. Věřila bych tomu, Comfort falešňáky nedělá. Teď jde o to aby to sílilo!

jullli
14. bře 2017

@llenka_li ty jo to je zvlastni ze na comfort je a na maxovi ne ale vysvetluju si to tak ze ty comfort maji proste hodne a vice barviva tak jako u ovulacniho

llenka_li
14. bře 2017

@jullli no ja fakt nevim, co si mam myslet, je to proste porad 50 na 50....

evzenie2016
14. bře 2017

@llenka_li Mně se na tom comfort zdá krásná a vidíš, objevila se dřív, takže sílí. Já bych to viděla nadějně...když si vzpomenu, jak jsem tu jako kelišová zkoumala s baterkou, jestli tam ta čárka je nebo není 😀 Ale ze začátku mi taky silnější vycházely z odpolední moči...i jsem si dávala pozor, abych co nejdéle nešla na wc a dělaly mi radost. Tak snad budou dělat radost i Tobě 🙂

kotito
14. bře 2017

Tak a jsme pripraveni

jullli
14. bře 2017

@kotito parada

llenka_li
14. bře 2017

🙏🙏🙏

jullli
14. bře 2017

@llenka_li mooooc gratuluju tehulko jedna ja to rikala mela jsi priznaky jako ja

kotito
14. bře 2017

@llenka_li super!!!

llenka_li
14. bře 2017

Jsem 27DC, nesmím se na to moc upinat, kdyby MS prisla 🙄 ale nemuzu tomu ani uverit 🙈

llenka_li
14. bře 2017

Tentokrat comfort v termínu a neco hodne malinko vidím i u Maxe....

jullli
14. bře 2017

@llenka_li Jejda bude to v pohode raduj se doufej kdy ma ms dojit?
Jeezis fakt super to se to tu rozrusta

jullli
14. bře 2017

@llenka_li jasne maxovi se uz dela taky carka ale proste je ruzova je to tam

llenka_li
14. bře 2017

@jullli je to neuveritelnej pocit, po tom zklamaní dneska ráno, kdyz nikde nic nebylo 🙈 Jsem 27DC a vubec nevim jak ted cykly mam, jsem po mimodeloznim dva mesice a pred tim jsem měsíc a pul vysadila HA, ale jsem 11DC, tak od zitra do čtvrtka? Běžná LF je 12-16dnu?

jullli
14. bře 2017

@llenka_li 11dpo pocitalq bych 13to je optimalni ;)

llenka_li
14. bře 2017

@llenka_li napsat jsem chtela od zitra do neděle..13DC budu ve ctvrtek, tak budu doufat a věřit ☺

llenka_li
14. bře 2017

@jullli to bylo samozrejme pro tebe 🙈

jullli
14. bře 2017

@llenka_li bude to jen a jen dobre 🙂 neboj

evabeda
14. bře 2017

@llenka_li já tom na tom Comfortu taky vidím!😊tiše gratuluju!

evabeda
14. bře 2017

@llenka_li myslela jsem na tom prvním, pak až jsem dočítala a na tom druhým je to už úplně jasný!!!!jupííí😄

Strana