Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@petaotiska Je to nekvalitni fotka ale ano vypada pozitivni 🙂 tak sup hidbe stesti
@petaotiska ano dnes i zitra bude ovulka. Sup sup na to at se zadari 🙂
@llenka_li No viííííííííš, jaké tam máš krásné duchy! Držím pěstiiiiiiii, aby to už jen posilovalo! To musí klapnout!
@petaotiska Po pozitivním testu by měla ovulace proběhnout v následujících 12-48 hodinách. Závisí jak na citlivosti testu, tak na každé z nás. Doporučuje se snažení v den pozitivního testu a den poté. "Trvanlivost" spermií je poměrně dlouhá, takže si tam chvilku mohou počkat 🙂
@evzenie2016 podle me na Maxovi nic neni ani po 3h a na comfortu byl cca po 10minutach pěkný duch...
@llenka_li Mně se na tom comfort zdá krásná a vidíš, objevila se dřív, takže sílí. Já bych to viděla nadějně...když si vzpomenu, jak jsem tu jako kelišová zkoumala s baterkou, jestli tam ta čárka je nebo není 😀 Ale ze začátku mi taky silnější vycházely z odpolední moči...i jsem si dávala pozor, abych co nejdéle nešla na wc a dělaly mi radost. Tak snad budou dělat radost i Tobě 🙂
Jsem 27DC, nesmím se na to moc upinat, kdyby MS prisla 🙄 ale nemuzu tomu ani uverit 🙈
Tentokrat comfort v termínu a neco hodne malinko vidím i u Maxe....

@jullli klidne muzu, jsou tam dva, takze odpo a ráno...