Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li supeeeer. A testuj hezky odpolko...kdyz to vydržíš 🙂 My taky do odpoledne vydržíme čekat na dokumentaci 🙂
@evzenie2016 budu pro jistotu testovat ráno i vecer 😂🙈🙈
Já tu jsem i nejsem 😉 Ještě jsem se úplně nedostala z toho, co na mě vlezlo ☹ A možná lepší, že se to nepodařilo... Kdyby jo, tak nevím, co bych holky dělala. Do toho mi začala nějaká super jarní alergie, kterou jsem netrpěla!!!
Snažím se hledat klienty na účetnictví, ale to moc nejde :-/ Tak vytvářím nový bod zájmu, hledám, přítel objednává... tak uvidíme, snad to přijde všechno a půjde to 🙂
Já budu mít od pátka chlupaté kočičí miminko a to mi k radosti prozatím bude stačit 🙂 Tento cyklus na vše kašlu a buď to nějak bude nebo ne... Ono tou nemocí se stejně může prodloužit ten cyklus, tak kdo ví 🙂
Včera jsem komplet vyšůrovala koupelnu a záchod... a dneska jsem byla ráda, že jsem :-/
Jinak čárky na testu vidím! Tak ať koukají hezky sílit a je to v pořádku! 😉
@llenka_li jako předtím mi stačily 3 dny v posteli a bylo to v pohodě... teď? Jako teplota žádná... zánět průdušek, rýma... a vleče se to nějak ☹ Už je to víc jak týden a půl ☹
Otázka zda ano nebo ne... defakto to v červenci pak bude rok a necelý rok od revize, příští měsíc jsem měla mít termín porodu ☹ Jen jsem se rozhodla to nelámat přes koleno. Naposledy jsem si za ten "vynucený" sex nadávala... není to zkrátka ono, a nechci to tak. Tenkrát to nakonec taky přišlo v době, kdy jsem s tím nepočítala. A navíc přítel si myslí, že je to i na jeho straně, s tím jaké všechny problémy tu byly a že byl stále z něčeho ve stresu. Tak snad to zítřkem, až předá svůj byt, skončí...
Dneska ráno mam test zase světlejší, čárky se objevili do 15minut. Na Comfortu je hezky vidět, ale ne víc nez vcera a na Maxu ji musim uplne vykoukat, skoro neni vidět, vcera byla tmavší. To asi neni moc dobry..😏Premyslim nad krvi...🤔

Ahoj holky, myslíte, že byla ovulka včera (horní test) nebo je až dnes? ☺ Já myslela včera, že už to je ono. Dnes se mi to těžko srovnává s jedním zaschlým testem😏