icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
roxyinka
14. bře 2017

Ahoj holky, myslíte, že byla ovulka včera (horní test) nebo je až dnes? ☺ Já myslela včera, že už to je ono. Dnes se mi to těžko srovnává s jedním zaschlým testem😏

llenka_li
14. bře 2017

@evabeda ja zase tiše doufám 😄🍀🍀 je to zázrak. Mela jsem takový strach, ze to s jedním vejcovodem nepůjde 🙈

llenka_li
14. bře 2017

@roxyinka bere se posledni pozitivni test, takze bud ten dnešní nebo zkus jeste zitra dopo a odpo..

jullli
14. bře 2017

@roxyinka ja bych rekla ze stale krapet chybi tyhle testy jsou fakt hodne zabarvene jeste zitra testuj

roxyinka
14. bře 2017

Děkuji😊 @llenka_li
Čím déle se na to koukám, tak mám stejný pocit jako ty👍🏻 @jullli

kstablova
14. bře 2017

@llenka_li juchuchuuuuu👏

jullli
14. bře 2017

@roxyinka chvilinku a bude pozitivni zitra bych rekla

kstablova
14. bře 2017

@llenka_li kolik jsi DPO?

jullli
14. bře 2017

@kstablova odpovin za ni 11 :D

kstablova
14. bře 2017

@jullli no tak takovou přesně jsem měla 11dpo taky na comfort testu.
@llenka_li já myslím ze to je super.gratuluji a budu držet pěsti, aby už MS opravdu nedošla 👍

llenka_li
14. bře 2017

@jullli 😂😂😂

@kstablova moooc dekuju..;) budu věřit a doufat 😉

jullli
14. bře 2017

@llenka_li ja mam fakt z tebe radost :D
Je to parada jak se to tady rozrusta 🙂 jeste simca a je to

llenka_li
14. bře 2017

@jullli je to hrozne úžasný pocit, kdyz se podaří, zasloužila by si ho prožívat každá snazilka tady 🙂))) a Simca sem ted nejak přestala chodit 🤔

jullli
14. bře 2017

@llenka_li ma dost prace muzu rict chystaji se na kotatko ale urco nakukuje 🙂

llenka_li
14. bře 2017

@jullli o tom mi rikala 🐱😄

majaaa82
14. bře 2017

@llenka_li Ahoja, stejnou čárku jsem měla v říjnu 2015 na Comfortu já 10 DPO a těhotná jsem byla. Koukni a můžeš porovnat. Držím palce, ať sílí 🙂

evzenie2016
14. bře 2017

@llenka_li supeeeer. A testuj hezky odpolko...kdyz to vydržíš 🙂 My taky do odpoledne vydržíme čekat na dokumentaci 🙂

llenka_li
14. bře 2017

@evzenie2016 budu pro jistotu testovat ráno i vecer 😂🙈🙈

llenka_li
14. bře 2017

@majaaa82 to jo, uplne stejný jsi mela 👏

simi1510
14. bře 2017

@jullli
@llenka_li

Já tu jsem i nejsem 😉 Ještě jsem se úplně nedostala z toho, co na mě vlezlo ☹ A možná lepší, že se to nepodařilo... Kdyby jo, tak nevím, co bych holky dělala. Do toho mi začala nějaká super jarní alergie, kterou jsem netrpěla!!!

Snažím se hledat klienty na účetnictví, ale to moc nejde :-/ Tak vytvářím nový bod zájmu, hledám, přítel objednává... tak uvidíme, snad to přijde všechno a půjde to 🙂

Já budu mít od pátka chlupaté kočičí miminko a to mi k radosti prozatím bude stačit 🙂 Tento cyklus na vše kašlu a buď to nějak bude nebo ne... Ono tou nemocí se stejně může prodloužit ten cyklus, tak kdo ví 🙂

Včera jsem komplet vyšůrovala koupelnu a záchod... a dneska jsem byla ráda, že jsem :-/

Jinak čárky na testu vidím! Tak ať koukají hezky sílit a je to v pořádku! 😉

llenka_li
14. bře 2017

@simi1510 super, tak uz bude na vikend cici doma, to je super 🙂))

Prace je dobra na zaplneni hlavy, tak snad se bude dařit ;)

Ty virozy jsou strašný, to by asi nebylo moc dobry, no...ale jak uz jsem psala, ono ted s příchodem sluníčka a jara se zadari postupně všem 🙏

kacitka16
14. bře 2017

Holky porate? Kdy je pozitivni test? A ovulka teda? A jak dlouho trva ovulace? Posledni test bez data je dneska v 19h...nevím co si myslet

simi1510
14. bře 2017

@llenka_li jako předtím mi stačily 3 dny v posteli a bylo to v pohodě... teď? Jako teplota žádná... zánět průdušek, rýma... a vleče se to nějak ☹ Už je to víc jak týden a půl ☹

Otázka zda ano nebo ne... defakto to v červenci pak bude rok a necelý rok od revize, příští měsíc jsem měla mít termín porodu ☹ Jen jsem se rozhodla to nelámat přes koleno. Naposledy jsem si za ten "vynucený" sex nadávala... není to zkrátka ono, a nechci to tak. Tenkrát to nakonec taky přišlo v době, kdy jsem s tím nepočítala. A navíc přítel si myslí, že je to i na jeho straně, s tím jaké všechny problémy tu byly a že byl stále z něčeho ve stresu. Tak snad to zítřkem, až předá svůj byt, skončí...

jullli
14. bře 2017

@kacitka16 no mozna 13.3 ale nevim neprijde mi uplne stejne silna drzim palce

llenka_li
14. bře 2017

@simi1510 urcite ta smůla skončí a usmeje se o na vás štěstí, musi 🙂) a ted se na to tolik nebudeš soustředit, budes se starat o kotatko a to taky jediné přispěje k dobremu konci nebo vlastně novému zacatku 🙂)))

kacitka16
14. bře 2017

@jullli diky...ono to je obojí ty čárky toho 13.3. I ta testování stejne slabé...tim padem ovulace by byla dnes a zitra?

jullli
14. bře 2017

@kacitka16 ano dnes ale pokud nemeris je tezko rict zda ovu probehla nebo ne

simi1510
14. bře 2017

@llenka_li uvidíme no 🙂 Rozhodně to bude zábava tady 🙂 Jen to ještě vše dopřipravit, aby nás nepřekvapila něčím 😀

terka228
15. bře 2017

@llenka_li Jupíííí, tak teď už je to jistota😍❤❤❤

llenka_li
15. bře 2017

Dneska ráno mam test zase světlejší, čárky se objevili do 15minut. Na Comfortu je hezky vidět, ale ne víc nez vcera a na Maxu ji musim uplne vykoukat, skoro neni vidět, vcera byla tmavší. To asi neni moc dobry..😏Premyslim nad krvi...🤔

Strana