icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
15. bře 2017

@llenka_li delal jai test odpo uz ho rano nedelej delej vzdy odpo aby jsi mohla srovnat

jullli
15. bře 2017

@llenka_li a osobne bych na krev hned nesla pockala bych den dva

denisa3101
15. bře 2017

@llenka_li neplas 😉 zbytečně se nervujes včera jsi měla krásné // tak testni buď zase večer nebo až zítra a buď v klidu 😇

evzenie2016
15. bře 2017

@llenka_li Odpoleční moč to jistí! A nezapomeň, že HCG roste "skokově"...takže nárůst tak jednou za dva dny. Já věřím, že to dopadne dobře! Taky jsem měla ty čárky všelijaké a říkala si, že z té ranní málo sílí (čekala jsem větší zázraky)...ale zázrak z vykoukaných čárek má 15 týdnů. To klapneeeeeee! 🙂

evzenie2016
15. bře 2017

@llenka_li koukej na tehdejší moje...ten první je 9 DPO...žádné zázraky to nebyly 🙂

llenka_li
15. bře 2017

Dekuju za uklidňující zprávy, na tom Maxovi bych snad rekla, ze neni nic, pri natočení neco malinko, ale rozhodne méně nez vcera, tak snad to bude odpoledne lepsi..no uvidime, stejne s tim nic neudělam a musim čekat, ja vím, ale jak to člověk nema komu říct, je to tezky 🙂 Jinak cítím prsa a je mi trochu nevolno.

llenka_li
15. bře 2017

Mam to hodne zajímavé 🙈

jullli
15. bře 2017

@llenka_li Tehotenstvi to je pravdepodobne hodne mlade vis ucite ze jsi 12dpo?

radunkap
15. bře 2017

@llenka_li tak to je super!! moc držím palečky🙂 Já testovala včera odpoledne a bílo, takže čekám MS, ale nevadí, nový den, nová příležitost🙂

@kotito super příprava!!🙂

lory303
15. bře 2017

@evzenie2016 ty jo, uz 9DPO jsi mela druhou čárku jo?

lory303
15. bře 2017

@llenka_li podle me je jeste cas, u kazdého je to jinak... nekomu ukazuje TT silnejsi carky z odpolední moci, i kdyz se uvadí z ranní, ale hodne holek tu psalo i o odpolední... tak vyzkousej treba kolem obeda, ale minimalne 2 hodiny nic nepij ... ja si myslim, ze se u tebe zadarilo, jen je jeste treba brzy, nebo jsi mela ovulku pozdeji nez si myslis...

llenka_li
15. bře 2017

@jullli ctvrtek odpoledne a patek ráno pozitivni testy (2. a 3.3.), dopoledne v patek hrozná bolest podbriska, brala jsem si prášek, v patek odpoledne uz byl negativní ovulak..sex středa, patek a neděle...

llenka_li
15. bře 2017

@jullli možná lepsi fotka...ted jsem četla, ze se to stává docela často, ze ráno je světlejší čárka, proste musim čekat, ale je to teda k zblazneni vam povím...

jullli
15. bře 2017

@llenka_li jj takze 12dpo hold proste trva nez se to vybarvi ale vypada to nadejne opravdu delej test odpo

jullli
15. bře 2017

@llenka_li opravdu na kazdemm neco je tehotna jsi ted je dulezite aby se to udrzelo

llenka_li
15. bře 2017

@jullli tak tak, budu testovat odpoledne, ty dny se najednou hrozne vlecou 😄

jullli
15. bře 2017

@llenka_li Uplne chapu :D
Ja lezim dnes jak lazar od 5 od rana je mi zle jak psovi.. Maly je nemocny doma.. ja uz od nej chytla rymu a je to fakt blba kombinace nachlazeni + nevolnosti je hrozna...

llenka_li
15. bře 2017

@jullli to ti vubec nezávidím 😝 ty nevolnosti jsou fakt za trest, i mne je dnes od rána divné, ale možná to mam z nervu 😄😄

jullli
15. bře 2017

@llenka_li jako nekdy je to na maslo, porad se mi toci hlava nevim co s tim neznam to proste a vubec mi to nedela dobre...
No jasne tak nervy pracuji to je jasne ;) ale bude to dobre neboj musi!!!

llenka_li
15. bře 2017

@jullli jsi radsi luxovat nebo mi hrabne uz uplne 😄ale zase alespon vis, ze jsi opravdu těhotná, pri nevolnostech na to nejde zapomenout 😂

jullli
15. bře 2017

@llenka_li jen jdi ja zapla robota abych taky neco delala :D jako byt tehotna poprve tak to vubec neresim. Ale bohuzel uz 3ti den nejsem schopna ani uvarit ( vari manzel vecer po praci) a vubec si nehaji se synem... Proste celkove je to ted tenhle tydeb velky zahul.. Do toho me zacala bolet jizva po cisari takze same lepsi uz at jsem tak v pulce :D

radunkap
15. bře 2017

@llenka_li zkoušela jsi dělat i ovulační?

llenka_li
15. bře 2017

@jullli ja uz mam naštěstí deti velke (8 a 10let), takze ty se kdyz tak budou starat o me uz ;) ale mam to za sebou pri druhem tehu, kdy byl malé rok, naštěstí jsem moc na nevolnosti netrpěla, al únava byla u obou obrovská 🙂 Snd te to brzy přejde...jaký jsi tt?

llenka_li
15. bře 2017

@radunkap ano, vcera a predevcirem...byly silné, ale ne pozitivni. Každopádně pred tydnem byl kontrolní, jestli je urcite po ovu, uplne bily...

jullli
15. bře 2017

@llenka_li zacatek 7tt no kezby to chtelo prejit :( syn ma bohuzel cerstve 4 roky takze jeste maminac :D a ze on je...kor jak je nemocny

No tak to budes Super pomocniky 🙂 to je parada.. No rikam si ze muzu dekovat za to ze pracuji doma a nemusim nikam do prace..

llenka_li
15. bře 2017

@jullli v prvním tehu ti bylo taky spatne? Většinou je to jen ze zacatku, to bude dobre..🙂 zkoušela jsi ty lizatka na nevolnosti?

Ja jsem zůstala po mimodeloznim uz doma, ale kdyby se to ted nemělo povest, tak bych možná zase do prave sla, takhle mam hrozne času a přemýšlení, a pak to vypada takhle 😋

jullli
15. bře 2017

@llenka_li neee vubec to mi nic nebylo.. Ani spatne ani bolesti no proste nic kdyby mi nezacalo rust ve 12tt brisko tak o tom ani nevim 🙂

Takze tohle vubec ale vubec neznam.
Je takze odpocivas doma? Tak aspon kdyz se vydari uz zustanes doma a je to ;)
Mela jsem to stejne jak je clovek doma porad se pozoruje :D

jullli
15. bře 2017

@llenka_li jinak k nevolnostem...
Ze zacatku mi pomahali homeopatika ty uz ted nezabiraji takze jsem presedlala na zazvor a caje taky nic moc do toho kostky ledu a cola 🙂

llenka_li
15. bře 2017

@jullli mne je teda dneska taky soufl a dost, bojím se o najist...motá se mi hlava, bolí me břicho a prsa. No ma ze sebe fakt dost. Minula dvě tehu nic, za se příznaky, az po vynechání jsem hodne cítila prsa...

Každé tehu je jiné a podle me je to horší i s věkem 😏

simi1510
15. bře 2017

@jullli zkus tu stavu z brambor dle babskych rad 😂😂😂😂

Strana