Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li mě se nezdá že by slábl 😉 dej si test co 2 dny a porovnej
@denisa3101 jeste udělám ráno a koncim, nema to smysl. Vzhledem k tomu, ze jsem neco videla uz v pondeli, dneska by musela byt čárka o dost silnější a neni. Budu čekat na MS, snad brzy dorazí, at mam to hrozny doufani za sebou..
@jullli nervy mam uplne v kýblu...neřekla jsem to doma, ze testuju a ted se nedokážu ani chovat normalne :( Příště uz to urcite neudelam..ve dvou měsících biochemko a mimodelozni, mam slušný začátek roku 😢 Brzy budu zase v pohode, to jen dneska, vcera vecer jsem tomu nejak moc uverila...
@llenka_li Mně se zdá, že je silnější, než 11 DPO v 18 hodin. A ty bych srovnávala. Ještě to nevzdávej a zkus nervy někam zavřít, ať dají pokoj 🙂
@llenka_li hele fotka je na str. 912 v diskuzi "Tehotensky test. Dávám fotku. Co myslíte ? ". Pak uz jsem ale další fotku, kde to slablo nedavala.
Nicméně jsem si v den po očekávané MS pak dělala i digitest, kde bylo minus.
Ty testy na fotce byly z dvou a jednoho dne před očekávanou MS.
@jullli ja porovnavam testy vzdy s testy v předchozích dnech delanych ve stejnou dobu, tedy minimálně s rozdílem 24h...uvidim zitra ráno a taky na světle, ale uz tomu nechci věřit. Potrebuju se uklidnit 🙂
Dneska jsem skoro cely den nejedla ani nepila, aby nebyla moc prave naredena 🙈
@evzenie2016 to asi jen vypada, vcera v tech 18h byly nejhezčí a nejsilnější, dneska cely den spatne..
S tím comfortem holky nevím :-/ Samotné mi to nedává, je to buď a nebo... že mě se ty 3 měsíce před tím na nich objevovaly čárky (slabé), spolu i na cemio testech a mrcha nakonec pak přišla :-/ Tak kdo ví no ☹
Ale ne, že by to měl být nutně tvůj případ @llenka_li !!! Určitě bude zítra silnější 😉 Držím moc moc palce!
@simi1510 ja uz mu teda osobne moc nevěřím. Příště urcite testovat nebudu pred MS a budu zkoušet jen Maxe, na tom nic nebo skoro nic celou dobu nebylo a neni ani dnes..pravda je, ze se mi vzdy vsechno ukázalo po limitu a to se taky brát nema. Kdyz jsem těhotná byla, objevila se mi čárka vzdy během několika málo vteřin...Mas někdy fotky tvych testu?

Tak testy slabnou...uz vím, proč se nedoporučuje testovat pred očekávanou MS 😥