icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
15. bře 2017

Tak testy slabnou...uz vím, proč se nedoporučuje testovat pred očekávanou MS 😥

alli005
15. bře 2017

@llenka_li to me moc mrzi, ze slábnou....ale měla jsem minuly měsíc úplně to samé... ☹
Uvidíš, jestli a kdy dorazí MS. Dokud nedorazí, vždycky je naděje !

llenka_li
15. bře 2017

@alli005 a kolikaty DPO prisla?

llenka_li
15. bře 2017
denisa3101
15. bře 2017

@llenka_li mě se nezdá že by slábl 😉 dej si test co 2 dny a porovnej

alli005
15. bře 2017

@llenka_li hele asi 18DPO, resp. zpoždění 4 dny

llenka_li
15. bře 2017

@denisa3101 jeste udělám ráno a koncim, nema to smysl. Vzhledem k tomu, ze jsem neco videla uz v pondeli, dneska by musela byt čárka o dost silnější a neni. Budu čekat na MS, snad brzy dorazí, at mam to hrozny doufani za sebou..

llenka_li
15. bře 2017

@alli005 a mas testy nafoceny, to je hrozny :( co to bylo za testy?

jullli
15. bře 2017

@llenka_li to me moc mrzi ale jeste to nemusi nic znamenat 🙂 hlavne klid

llenka_li
15. bře 2017

@jullli nervy mam uplne v kýblu...neřekla jsem to doma, ze testuju a ted se nedokážu ani chovat normalne :( Příště uz to urcite neudelam..ve dvou měsících biochemko a mimodelozni, mam slušný začátek roku 😢 Brzy budu zase v pohode, to jen dneska, vcera vecer jsem tomu nejak moc uverila...

jullli
15. bře 2017

@llenka_li a jestw teda neceho jsem si vsimla delej test 1x denne be 6x je jasne ze pokazde je jinak naredena moc takze to jeste nutne nemusi znamenat ze je neco spatne...

evzenie2016
15. bře 2017

@llenka_li Mně se zdá, že je silnější, než 11 DPO v 18 hodin. A ty bych srovnávala. Ještě to nevzdávej a zkus nervy někam zavřít, ať dají pokoj 🙂

alli005
15. bře 2017

@llenka_li hele fotka je na str. 912 v diskuzi "Tehotensky test. Dávám fotku. Co myslíte ? ". Pak uz jsem ale další fotku, kde to slablo nedavala.
Nicméně jsem si v den po očekávané MS pak dělala i digitest, kde bylo minus.
Ty testy na fotce byly z dvou a jednoho dne před očekávanou MS.

llenka_li
15. bře 2017

@alli005 jdu hledat 😄

llenka_li
15. bře 2017

@jullli ja porovnavam testy vzdy s testy v předchozích dnech delanych ve stejnou dobu, tedy minimálně s rozdílem 24h...uvidim zitra ráno a taky na světle, ale uz tomu nechci věřit. Potrebuju se uklidnit 🙂
Dneska jsem skoro cely den nejedla ani nepila, aby nebyla moc prave naredena 🙈

llenka_li
15. bře 2017

@evzenie2016 to asi jen vypada, vcera v tech 18h byly nejhezčí a nejsilnější, dneska cely den spatne..

llenka_li
15. bře 2017

@alli005 digital mam objednány, zitra ho budu mit k vyzvednutí, ale udělám az tak v nedeli, kdyz by MS náhodou nepřišla...

alli005
15. bře 2017

@llenka_li chápu tě, ale fakt dokud nedojde MS, není nic ztraceno...

llenka_li
15. bře 2017

@alli005 ted jsem je našla, to byla ale fuska..To je ale hezká diskuze 😂 No, mame je stejne 😏 nebo vcera vecer jsem ho mela stejný, to je nefer 😔

llenka_li
15. bře 2017

@alli005 ty fotky jsou teda 12-13DPO, a pak uz byly jen slabší?

alli005
15. bře 2017

@llenka_li jo asi tak, jelikož při ovulaci nemam žádné příznaky, nevim přesně, jestli byla 14 nebo 15 DC, takže přesně nevim, kolik DPO jsem byla... ale proste dva a jeden den před očekávanou MS byly ty fotky, pak uz zas čárka slabla.

llenka_li
15. bře 2017

@alli005 a testy byly Comfort? Ten digital jsi delala kolikaty DPO? A mela jsi nějaké příznaky? Promin za tolik dotazu 🙄

alli005
15. bře 2017

@llenka_li myslím, ze ji, ze to byly Comfort... digi jsem dělala 29DC, den po očekávané MS.
Příznaky žádné, krom častějšího chození na wc 27 a 28 DC.

llenka_li
15. bře 2017

@alli005 jestli ty comforty nedelaji nakonec falešné čárky 😏

jullli
15. bře 2017

@llenka_li ne urcite falesne carky nedelaji ;) hod se doklidu opravdu pokud jsi tehu tak tomu nedela dobre.. Vim ze se to lehce rika ,ale jinak to opravdu nejde zitra udelej jen jeden test odpoledne a srovnej ho s odpolednim z 11dpo ;)

simi1510
15. bře 2017

@llenka_li
@jullli

S tím comfortem holky nevím :-/ Samotné mi to nedává, je to buď a nebo... že mě se ty 3 měsíce před tím na nich objevovaly čárky (slabé), spolu i na cemio testech a mrcha nakonec pak přišla :-/ Tak kdo ví no ☹

Ale ne, že by to měl být nutně tvůj případ @llenka_li !!! Určitě bude zítra silnější 😉 Držím moc moc palce!

llenka_li
16. bře 2017

@simi1510 ja uz mu teda osobne moc nevěřím. Příště urcite testovat nebudu pred MS a budu zkoušet jen Maxe, na tom nic nebo skoro nic celou dobu nebylo a neni ani dnes..pravda je, ze se mi vzdy vsechno ukázalo po limitu a to se taky brát nema. Kdyz jsem těhotná byla, objevila se mi čárka vzdy během několika málo vteřin...Mas někdy fotky tvych testu?

llenka_li
16. bře 2017

@jullli uz testovat nebudu, ted ráno jsem udělala posledni a slabnou..na comfortu slaboucka ruzova, ale uz témeř neviditelná a na Maxovi neni nic..A psychika teda taky nic moc.

jullli
16. bře 2017

@llenka_li to me mrzi prqvdepodobne biochemicke tehotenstvi...
Priste se to povede drz se ;)

lory303
16. bře 2017

Dobre rano holky. Dnes rano jsem si delala TT je to 10 dni po pichnuti pregnylu 5000 9DPO. Posilam foto. Nadeje si moc nedavam, ale budu rada za vas nazor.

Strana