icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
16. bře 2017

@lory303 podle me by tohle uz pregnyl nemel byt ale nejsem dr a pry se kazde vstrebava jinak drzim palce

kotito
16. bře 2017

Holky fakt netestujte tak brzo....divejte kolik vas je smutnych a zbytecne! Take jsem tak blbla a pak zbytecne plakala.2 x biochemicke,ranby potrat bez kyretaze a vubec jsem o tom nemusela vedet.Proste jak nedojde Ms bezte koupit test.Zadny doma radeji ani nemejte,pokud nevydrzite netestovat.Myslim to dobre,nechci nikoho nastvat. ❤

llenka_li
16. bře 2017

@kotito Souhlasím s tebou. Rikala jsem si, nikomu to nepovim a kdyz se to neuchyti, bude to stejne jako kdyby MS prisla. A neni to pravda, je to tak nádherný pocit, kdyz člověk vidí ty dvě čárky, ze pal je to tisíckrát horší. Ja jen doufám, ze MS hodne rychle prijde, abych to mohla uzavřít. Je mi fakt na nic :(

llenka_li
16. bře 2017

@lory303 udělej Maxe raději..kolikaty jsi DC a jak dlouhé mas cykly?

llenka_li
16. bře 2017

Tady ma posledni fotka tt..dnes jsem 29DC a 13DPO, snad brzy prijde.

alli005
16. bře 2017

@llenka_li těžko říct, jestli ty Comfort dělají falešňáky... ale u mě si myslím, že to bylo rozhodně biochemické, protože jinak mám MS pravidelnou jak hodinky a tentokrát jsem měla 4 dny zpoždění (což se mi fakt nikdy nestalo).
jinak doporučuju zaměstnat hlavu něčím jiným a na (nepovedené) těhotenství zkusit nemyslet.

llenka_li
16. bře 2017

@alli005 prijde mi divné, ze ten Max to neukáže. Tak treba nedělá falesnaky, ale je tak citlivý, ze to ukáže zbytecne brzy. Lepsi vyčkat az to ukáže Max..

Vcera jsem mela docela dost bolesti vaječníku, hodne jsem cítila prsa a nebylo mi uplne dobre od žaludku. Dneska nic. Doufám, ze prijde MS dnes.

radunkap
16. bře 2017

@jullli
@kotito
@llenka_li
Holky, já dneska začala špínit, takže zítra nejspíš 1.DC..

@llenka_li nebuď smutná, příští cyklus bude nová naděje ❤

llenka_li
16. bře 2017

@radunkap dekuju, snad taky ta mrcha dnes nebo zitra prijde, at čekáme pristi měsíc stejne. Ale me pravděpodobně ted čeká ovulace ze strany, kde neni vejcovod...a jeste tento následující cyklus hrozí porod na Vánoce, takze tenhle měsíc je pase.
Za 14 dnu ma přítel narozky, od zákroku jsem doufala, ze mu dam treba testik jako dáreček, tak nic...za par dnu budu dobra.

llenka_li
16. bře 2017

@alli005 jeste me napadlo, testovala jsi az do konce az do příchodu MS? Ptám se, abych věděla, kdy muzu čekat MS, jestli az bude test uplne bily nebo i kdyz je na tt slabá čárka...

radunkap
16. bře 2017

@llenka_li Nechceš Vánoční miminko?🙂 Neboj se, miminko si určitě cestu najde, jen potřebuje ten pravý čas, já po operaci byla tak vystresovaná a nadopovaná brufenama, že jsem si říkala, že by to byl zázrak, kdyby se podařilo..

lory303
16. bře 2017

@jullli dobre, dekuji za nazor 🙂... to by byla velka nahoda kdyby se nam to podarilo tesne pred IUI 😀 mame ho naplanovane v dubnu... je pravda, ze jsem tento mesic na tehu myslela o 50% mene než predešle měsíce, ale stejne pocítam spise s tím, že je to pregnylova carka.

lory303
16. bře 2017

@llenka_li dělala jsem si i mama test a je pravda, ze na mama testu ty carky jsou skoro neviditelne ☹ ten comfort ukazuje víc ty čárky.... tak ja dnes koupim dr.maxe... jinak jsem dnes 22DC, 9 DPO a 10 dní od pichnutí pregnylu... myslis, ze ty comfort delaji falesne carky? ☹

alli005
16. bře 2017

@llenka_li hele já už pak netestovala, ten 29DC (tedy den po očekávané MS) jsem udělala digitální test, kde bylo mínus a tím pro mě bylo rozhodnuto... MS došla 31 DC.

lory303
16. bře 2017

@llenka_li jinak ty nezoufej, ty jsi nemela pregnyl pichnuty, takze u tebe je vetsi pravdepodobnost, ze se to povedlo 😘 mela jsi i toho dr.maxe pozitivní nekdy? drzim palecky at sílí 🙏🍀

simi1510
16. bře 2017

@llenka_li z mobilu jsem je smazala, musela bych dohledat tady v diskuzich.

Mrzi me to, ze je zase slabsi ☹

simi1510
16. bře 2017

@kotito to by v teorii pripadne moje nemela jednou byt tak a podruhe tak 😂 ale ted na to vsechno kašlu. A mas úplnou pravdu. Cloveku to nestoji za ty nervy...

Ja ted uz nedelam ani ovu testy... bude jak ma byt.

llenka_li
16. bře 2017

@lory303 u me slabnou comforty a na Maxovi jsem neco hodne malilinko videla jen jednou, ale fakt hodne málo a od te doby nic. Myslim, ze ten je spolehlivější..a navíc uz nemam žadne příznaky a dva dny zpatky jsem je mela. Takze u me urcite nic. Ted budeme držet palecky tobe ☺

llenka_li
16. bře 2017

@simi1510 normalne jsi mela nekolik dnu slabé růžové čárky? To je fakt hrozny...a jeste tolikrát po sobe :(

simi1510
16. bře 2017

@llenka_li proc bys nechtela Vánoční? By se mi to vcelku líbilo, mit takovy darek pro všechny 🙂

Jinak ja předminulý cyklus mela, ze jeste rano ok, vypadalo to, ze slabá carka je, a ms prisla za hodinu. Ale zaroven to bylo jasne diky bt

llenka_li
16. bře 2017

@alli005 ja ani nevim, jak mam dlouhé ty cykly, ale 29 jsem ted taky, tak snad prijde brzy...digitální mi prijde dnes, ale delat ho ani nebudu.

lory303
16. bře 2017

@llenka_li divej priznaky nemusis mit, prave naopak.. rika se, že kdyz nejsou priznaky, tak je to tehu, priznaky nastanou az pozdeji... ja jsem nejak moc klidna, protoze je to 50/50 a kdyz to nevyjde, tak se uklidnuji tim IUI v dubnu, ale tak byl by to zazrak... tak to me pekne sere, jestli ten comfort ukazuje falesne čárky :-/

simi1510
16. bře 2017

@lory303 prijde mi, ze bud maji hodne barviva a to prosvita a nebo se nyni v testech zhorsili :-/

Vsichni rikaji, ze mamatest/cemio jsou k ničemu, ze dělají falesne carky, ale přijdou mi lepsi... :-/

jullli
16. bře 2017

Ja jsem toho nazoru ze comfort nedela falesne carky predminuly mes jsem ho mela bily minuly mes duch a tehotna jsem .. Spis se proste to tehotenstvi nevydarilo..

lory303
16. bře 2017

@simi1510 delaji zbytecné nadeje... :-/ tak ja vyzkousim jeste dr.maxe

llenka_li
16. bře 2017

@simi1510 uz jsem jednou na Vánoce v porodnici byla a nic moc 🙂 a letos na Silvestra na gynekologii, asi me to tam na ty svátky táhne ;) i kdyz ted bych za to dala vsechno i na ty Vánoce. Možná se uz bez vejcovodu ani nezadari.

simi1510
16. bře 2017

@llenka_li prave... vlastne od te revize jsem prvni ms dostala za 6 tydnu, to bylo ok, test jsem delala, ze se stala nehoda a co kdyby, čekala jsem, ze prijde dříve... druha po 32 (tam uz se objevila), pak 30 (tam byla taky), dalsi 38 (to bylo taky, ovu byla pozdeji), posledni 33 a nic, i kdyz na comfortu se objevil po limitu neco, ale cemio nic... a jak jsem zkousela měřit i teplotu, tak vim, kdy je konec a kdy prijde no...

Kdyby to bylo dalsi mesic, tak jsem rikala, ze uz to budu resit, ze jestli je to pouze v tom, ze se to neudrží, ze mi neco chybí, tak ze se nehodlam stale stresovat

simi1510
16. bře 2017

@llenka_li neztrácej nadeji! Zkus se zaměstnat, užívejte si s chlapem, dejte si vylet... 😉

simi1510
16. bře 2017

@jullli je to zkratka otázka 🙂 mozna zalezi i na tech hormonech v tele... ale kdyz comfort ukazuje vic nez mamatest, je to divne za me

llenka_li
16. bře 2017

@lory303 treba ne, ale tech podobných čárek jako mam ja, jsem ted videla nejak moc...na druhou stranu az 80% těhotenství fakt s MS odejde, takze treba to tak je. A ja si taky myslim, ze se to neuchytilo, fakt jsem se těhotné cítila a mela příznaky, najednou vubec nic. Každopádně, kdybych mela jen Maxe a udělala test az po vynechání MS, tedy dnes, nic by na nem nebylo a nedělala bych si nadeje...ale ty jsi neco mela i na mamatestu, tak to je super..🙂 ono to vyjde..🙂

Strana