Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky fakt netestujte tak brzo....divejte kolik vas je smutnych a zbytecne! Take jsem tak blbla a pak zbytecne plakala.2 x biochemicke,ranby potrat bez kyretaze a vubec jsem o tom nemusela vedet.Proste jak nedojde Ms bezte koupit test.Zadny doma radeji ani nemejte,pokud nevydrzite netestovat.Myslim to dobre,nechci nikoho nastvat. ❤
@kotito Souhlasím s tebou. Rikala jsem si, nikomu to nepovim a kdyz se to neuchyti, bude to stejne jako kdyby MS prisla. A neni to pravda, je to tak nádherný pocit, kdyz člověk vidí ty dvě čárky, ze pal je to tisíckrát horší. Ja jen doufám, ze MS hodne rychle prijde, abych to mohla uzavřít. Je mi fakt na nic :(
@llenka_li těžko říct, jestli ty Comfort dělají falešňáky... ale u mě si myslím, že to bylo rozhodně biochemické, protože jinak mám MS pravidelnou jak hodinky a tentokrát jsem měla 4 dny zpoždění (což se mi fakt nikdy nestalo).
jinak doporučuju zaměstnat hlavu něčím jiným a na (nepovedené) těhotenství zkusit nemyslet.
@alli005 prijde mi divné, ze ten Max to neukáže. Tak treba nedělá falesnaky, ale je tak citlivý, ze to ukáže zbytecne brzy. Lepsi vyčkat az to ukáže Max..
Vcera jsem mela docela dost bolesti vaječníku, hodne jsem cítila prsa a nebylo mi uplne dobre od žaludku. Dneska nic. Doufám, ze prijde MS dnes.
@radunkap dekuju, snad taky ta mrcha dnes nebo zitra prijde, at čekáme pristi měsíc stejne. Ale me pravděpodobně ted čeká ovulace ze strany, kde neni vejcovod...a jeste tento následující cyklus hrozí porod na Vánoce, takze tenhle měsíc je pase.
Za 14 dnu ma přítel narozky, od zákroku jsem doufala, ze mu dam treba testik jako dáreček, tak nic...za par dnu budu dobra.
@llenka_li divej priznaky nemusis mit, prave naopak.. rika se, že kdyz nejsou priznaky, tak je to tehu, priznaky nastanou az pozdeji... ja jsem nejak moc klidna, protoze je to 50/50 a kdyz to nevyjde, tak se uklidnuji tim IUI v dubnu, ale tak byl by to zazrak... tak to me pekne sere, jestli ten comfort ukazuje falesne čárky :-/
Ja jsem toho nazoru ze comfort nedela falesne carky predminuly mes jsem ho mela bily minuly mes duch a tehotna jsem .. Spis se proste to tehotenstvi nevydarilo..
@llenka_li prave... vlastne od te revize jsem prvni ms dostala za 6 tydnu, to bylo ok, test jsem delala, ze se stala nehoda a co kdyby, čekala jsem, ze prijde dříve... druha po 32 (tam uz se objevila), pak 30 (tam byla taky), dalsi 38 (to bylo taky, ovu byla pozdeji), posledni 33 a nic, i kdyz na comfortu se objevil po limitu neco, ale cemio nic... a jak jsem zkousela měřit i teplotu, tak vim, kdy je konec a kdy prijde no...
Kdyby to bylo dalsi mesic, tak jsem rikala, ze uz to budu resit, ze jestli je to pouze v tom, ze se to neudrží, ze mi neco chybí, tak ze se nehodlam stale stresovat
@lory303 treba ne, ale tech podobných čárek jako mam ja, jsem ted videla nejak moc...na druhou stranu az 80% těhotenství fakt s MS odejde, takze treba to tak je. A ja si taky myslim, ze se to neuchytilo, fakt jsem se těhotné cítila a mela příznaky, najednou vubec nic. Každopádně, kdybych mela jen Maxe a udělala test az po vynechání MS, tedy dnes, nic by na nem nebylo a nedělala bych si nadeje...ale ty jsi neco mela i na mamatestu, tak to je super..🙂 ono to vyjde..🙂

@lory303 podle me by tohle uz pregnyl nemel byt ale nejsem dr a pry se kazde vstrebava jinak drzim palce