icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
16. bře 2017

@simi1510 asi to chce par dni, s přítelem ted nemam vubec chuť byt, aby to nepoznal a naopak se mi chce v jeho přítomnosti brecet. A jsem doma, nechodím do prace, takze na palici. Ale jak MS prijde, obrecim to a budu zase v pohode. To jen ted je to takový blby.

llenka_li
16. bře 2017

@simi1510 to je fakt mazec. Ja je taky nemam v limitu ty čárky, ale začínám neco vidět az tak za 10minut a pěkné to vidím za pul hodiny a to je podle me taky důležité. Kdyz jsem těhotná byla, ta čárka tam byla vzdycky okamžitě....
Chtela bych alespon vedet, jak dlouhou mam LF, kdyz nevim délku cyklu, ale asi nezjistim ani to.

jullli
16. bře 2017

@simi1510 to mas uplne stejne jako ovulacni test vzdy je v kazdem testu jine mnozstvi barviva a jak je znamo vu test comfort jej ma pozehnane a tak je tomu i u tehu... u mamatestu je znamo ze dela falesne sede carky a ze mu trva nez vykoukne..
jinak na mnozstvi hormonech v tele k testu je potreba jen hcg a proto si myslim ze falesne neukazuje jen proste je brzo a vajicko se porane nechyti a odejde...

llenka_li
16. bře 2017

@simi1510 Simco, byla jsi na nějakých vyšetření? Myslim hormonální profil, stitna žláza?

llenka_li
16. bře 2017

@alli005 kolikaty jsi ted DC? Četla jsem, ze se často v cyklu po biochemickem tehu uz zadarilo ;)

simi1510
16. bře 2017

@jullli tak s ovu testy comfortu problem nemam. U mamatestu, resp.v mem pripade cemio jsem mela růžové slabé carky nikoliv sede.

A kdyz jsem pátrala po netu, tak par holek tvrdí, ze se to muze pred ms diky hormonum objevit... jako za me to byl vzdy pred tim nesmysl. Ale nejak nevim,... proste představa ze se treba 3x za sebou povedlo a jen se neudrzelo? Nevim no...

Každopádně testovat v den ms je nejjistější takove, kdyz tedy clovek ma vyloženě stejne cykly a nehybou se mu, aby mohl 100 pro rict, jo mam vynechani

simi1510
16. bře 2017

@llenka_li hormonální profil mi udela az cca za ten pul rok, kdyz to bude rok po revizi a ze to rok nepůjde samo.... zadanku na krev tu mam od doktorky, jen jsem zatim nesla, jak jsem byla nemocna a jeste se necítím uplne ok, tak aby to nebylo nejak zkreslené.

llenka_li
16. bře 2017

@simi1510 četla jsem asi o třech nemocech, které by mohly způsobovat, ze se mimi neudrží a vzdy takhle odejde s MS. Nemusí to byt vyloženě hormonální profil, vše jde z krve u obvodaka, a pak holky otehotnely na prvni dobrou, kdyz dostaly léky. Prednison nebo léky na tu stitnou žlázu..dobre je, ze vis, ze otehotnis v pohode ;) a Kontryhel pijes? Zkus najít ty tve testiky a pošli mi je treba do SZ..;)

alli005
16. bře 2017

@llenka_li dnes 21DC, takže mam jeste tyden čas....
Taky jsem to četla s tím otehotnenim, ale uvidím, co moje tělo na to.

llenka_li
16. bře 2017

@alli005 a ovu prisla normalne jako dřív? Kolikaty DPO jsi? Budu držet palecky 🍀🍀🍀

simi1510
16. bře 2017

@llenka_li kontryhel nesnasim 😂

Ted jsem se vrátila k ecku, pyridoxinu, decku a čisté kyseline... tak snad i pyridoxin zabere na prodloužení LF...

llenka_li
16. bře 2017

@simi1510 ja mam Kontryhel v kapkach, extrakt ;) taky mi nechutnaji čaje 🙂 Jinak málo toho neberes ;) no tak snad uz se taky zadari 🙂

simi1510
16. bře 2017

@llenka_li ja se vykaslala na ty komplety... zbytecne moc penez a nic zatim. Ecko, decko a pyridoxin maji pomahat tomu všemu, tak snad.

llenka_li
16. bře 2017

@simi1510 ja mam od zacatku mesice Inofolic a kyselinu listovou, jinak začnu od 1.DC ty kapky Kontryhel.

jullli
16. bře 2017

Tak je tam flicek jeden :D 6+1 dalsi ko 30.3

llenka_li
16. bře 2017

@jullli jeeee ❤ mega gratulace 😍😍🍀

llenka_li
16. bře 2017

@jullli jsem sobecky uplne zapomněla, ze uz je to dnes 🙂))

jullli
16. bře 2017

@llenka_li v pohode 🙂 dekuju

evzenie2016
16. bře 2017

@jullli krásné! Tak hezky růst 🙂

alli005
16. bře 2017

@llenka_li jo jo, pozitivní ovu test byl 13DC, takže ovu byla 14 nebo 15 DC ( ale protoze to na sobě nepoznám, tak přesně nevim) takže dnes 6 nebo 7 DPO ( jestli dobre počítám, nevim ).
Každopádně diky za palečky, uvidím co se stane nebo nestane za tyden...

llenka_li
16. bře 2017

Našla jsem na emiminu diskuzi max vs wondfo a asi se to stává, ze wondfo dela falesnaky. Skoda, ze tam neni moc zkušenosti...takze max je jistota.

jullli
16. bře 2017

@evzenie2016 dekuji urcite bude vse v poradku verim tomu

jullli
16. bře 2017

@llenka_li odpo jsi jeste testovala?

llenka_li
16. bře 2017

@alli005 uz se těším az budu testovat alespon ovu..🙂 Přemýšlím, jestli nebudu jeste měřit BT...ale zase abych to neprehanela jeste víc nez do ted 🙈

lory303
16. bře 2017

@llenka_li taky uz BT nemerim... jen jsem z toho byla vic ve stresu.

llenka_li
16. bře 2017

@jullli Nn, ja uz wondfo nemam....vyhlizim MS. Kdyby náhodou nepřišla, udělám v nedeli Maxe, toho tu jeste mam, ale ráno byl bily a vcera vecer taky, takze ted to nema smysl. A uz zase trochu cítím břicho, takze myslim, ze to zitra dostanu..

llenka_li
16. bře 2017

@lory303 no asi je to uz na psychiku moc...😏 mam strach, aby mi to biochemické ( jestli to bylo) nerozhodilo cyklus zase...co jsem četla, stává se to. Ale ty dobry, tak snad ne.

evabeda
16. bře 2017

@llenka_li to me mrzi, ale jestli jeste nedosla ms,tak neni nic ztraceno!neco na tom je, testovat az po vynechani ms, usetri to spoustu nervu a smutku..

simi1510
16. bře 2017

@jullli super flicek 🙂

kotito
16. bře 2017

@llenka_li z dalšího cyklu by už to bylo lednátko ne? Já bych mimi nejraději květen až září 😀 dcerka je červencová a super.

Strana