Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 to je fakt mazec. Ja je taky nemam v limitu ty čárky, ale začínám neco vidět az tak za 10minut a pěkné to vidím za pul hodiny a to je podle me taky důležité. Kdyz jsem těhotná byla, ta čárka tam byla vzdycky okamžitě....
Chtela bych alespon vedet, jak dlouhou mam LF, kdyz nevim délku cyklu, ale asi nezjistim ani to.
@simi1510 to mas uplne stejne jako ovulacni test vzdy je v kazdem testu jine mnozstvi barviva a jak je znamo vu test comfort jej ma pozehnane a tak je tomu i u tehu... u mamatestu je znamo ze dela falesne sede carky a ze mu trva nez vykoukne..
jinak na mnozstvi hormonech v tele k testu je potreba jen hcg a proto si myslim ze falesne neukazuje jen proste je brzo a vajicko se porane nechyti a odejde...
@jullli tak s ovu testy comfortu problem nemam. U mamatestu, resp.v mem pripade cemio jsem mela růžové slabé carky nikoliv sede.
A kdyz jsem pátrala po netu, tak par holek tvrdí, ze se to muze pred ms diky hormonum objevit... jako za me to byl vzdy pred tim nesmysl. Ale nejak nevim,... proste představa ze se treba 3x za sebou povedlo a jen se neudrzelo? Nevim no...
Každopádně testovat v den ms je nejjistější takove, kdyz tedy clovek ma vyloženě stejne cykly a nehybou se mu, aby mohl 100 pro rict, jo mam vynechani
@simi1510 četla jsem asi o třech nemocech, které by mohly způsobovat, ze se mimi neudrží a vzdy takhle odejde s MS. Nemusí to byt vyloženě hormonální profil, vše jde z krve u obvodaka, a pak holky otehotnely na prvni dobrou, kdyz dostaly léky. Prednison nebo léky na tu stitnou žlázu..dobre je, ze vis, ze otehotnis v pohode ;) a Kontryhel pijes? Zkus najít ty tve testiky a pošli mi je treba do SZ..;)
@jullli krásné! Tak hezky růst 🙂
Našla jsem na emiminu diskuzi max vs wondfo a asi se to stává, ze wondfo dela falesnaky. Skoda, ze tam neni moc zkušenosti...takze max je jistota.
@evzenie2016 dekuji urcite bude vse v poradku verim tomu

@simi1510 asi to chce par dni, s přítelem ted nemam vubec chuť byt, aby to nepoznal a naopak se mi chce v jeho přítomnosti brecet. A jsem doma, nechodím do prace, takze na palici. Ale jak MS prijde, obrecim to a budu zase v pohode. To jen ted je to takový blby.