icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
evabeda
18. bře 2017

@llenka_li snažíme se teď 8.měsíc...nikdy jsem si nemyslela, že budu mít problém, ale zdravotních problémů už mám tolik, že nevím, proč mě to překvapuje🙂 Tenhle cyklus je úplně jiný, ovu docela pozdě, nic z toho, co mívám před MS, jen dnes mě začala bolet víc prsa, už jsem 33DC, 11 DPO, ale test bílý..tak nevím:((
Moc mě mrzí, že to u tebe nevyšlo, vypadalo to tak nadějně! Ale určitě se brzy zadaří, aspon už děti máš!a to je velký štěstí ne?🙂Můžu se zeptat kolik ti je a jak dlouho se snažíte?
Já vím, že BT měřit nezvládnu, zůstanu max. u testů..

radunkap
18. bře 2017

@llenka_li to je skoda☹

simi1510
18. bře 2017

@llenka_li mrzi me to ☹ do léta to bude urcite! 😉

Ja si zase rikam, ze je lepsi moc nekombinovat :-/ mamky doktorka mi radi inofolic a maca bio s tim ze macu jednou denně ma brát i chlap

jullli
18. bře 2017

@llenka_li mrzi me to podle me tam stejne neco bylo jen se to nevyvedlo...
Jinak osobne bych neplacala do sebe toho tolik ale mrkla co ti bude vyhovovat nejvice a nasadila jen jeden max dva pripravky

jullli
18. bře 2017

@simi1510 jak jsi na tom ty?? Kolik dc?? Co ovulka uz byla bo cekas

alli005
18. bře 2017

@llenka_li tak to me taky mrzi, ze MS přišla... ☹

denisa3101
18. bře 2017

Já dnes opět na stejno ... Ovu test opět stejný a byla tam druhá rychleji a hned ale těhu test negativní :/

llenka_li
18. bře 2017

@evabeda bude mi za měsíc 30 - čeká me veliká oslava, tak to alespon poradne oslavim ;))) a pak uz bud

jullli
18. bře 2017

@denisa3101 napadlo me netrpis na cysty?

llenka_li
18. bře 2017

@evabeda za měsíc mi bude 30 a čeká me velká oslava, tak to alespon poradne oslavim ;) a pak uz bude jaro a to pujde to snažení hned lip..Mam dvě deti, ale uz velké ( 8 a 10) a mam je z předchozího manželství. Přítel dite nema, a tak si miminko moc přejeme...s oběma jsem vzdycky vysadila prasky a hned prvni měsíc otehotnela, ted jsem vysadila prasky v listopadu a v 2.cyklu otehotnela, ale mimodelozne, no a ted mam 2.MS od zákroku, tot ja 😄

Helet, ale to vypada dobre, mam pocit, co tady tak čtu, ze vzdycky, kdyz je cyklus v něčem jiný, tak se to zrovna povede...držím moc palecky ;) a podle prsou ja vzdy tehu poznám ;)

denisa3101
18. bře 2017

@jullli no měla jsem v říjnu malou ale ztratila se s ms jinak v pohodě ani břicho neboli nic byla jsem min měsíc a gyndě a vše ok bez cyst 😕

llenka_li
18. bře 2017

@simi1510 ten femibion a Inofolic dohromady doporučuji, to jsou vitaminy...to je pro miminko a ted bych chtela neco ideálně ma zkráceni, upravení cyklu ( i kdyz to by mohl zvladnout ten Inofolic) a hlavne na sliznici, ta mi moc neroste a myslim, ze proto to ted nevyslo. 13DC,3 dny pred ovu jsem mela sliznici 4mm.

jullli
18. bře 2017

@denisa3101 no nechci strasit nebo tak ale prave pozitivni ovu tssty muze delat cysta . ty vlastne teplotu nemeris ze? To je naprd pokud ne..
Kazdopadne jeste vyckej treba se na tedtu neco objevi

denisa3101
18. bře 2017

@jullli taky jsem něco podobného četla ohledně cysty no :/ teplotu nemerim a i kdybych zítra změřila asi to bude k ničemu ne ? Nezbývá než počkat zda dorazí ty 2 dny už utečou rychle 😁

jullli
18. bře 2017

@llenka_li ja mela 3dny pred ovu sliznici 5mm a mimco se chytlo dobre.. Sliznici nemas zas uplne nejhorsi. Osobne bych teda nechala ten inofolic a pripadne ten femibion

jullli
18. bře 2017

@denisa3101
Zacni merit pripadne pristi mesic. Ted z jednoho dne nic nevycteme 🙂 drzim palce treba ms nakonec nedorazi 🙂

llenka_li
18. bře 2017

@jullli ja to prave nechci prehnat...proto se ptám...femibion je lepsi listovka, Inofolic hodne vsichni doporučuji...a myslela jsem ten Kontryhel na sliznici..

Jinak si taky myslim, ze se to povedlo jen nejak spatne, ale lepsi kdyz to samo odejde, nez na to přijít pri screeningu a nebo to bylo tou sliznici. Vcera vecer uz jsem na tt comfort nemela carku skoro vubec ani po limitu...krásné od středy slabla..
Jinak v tomhle cyklu, kdy se tedy skoro povedlo jsem do 10DC brala kapky Gynex, kapky Kontryhel, čaj Ludmily Mojzisove, vitaminy Fertil care...;) myslela jsem, ze mam ovu dřív, proto jen do toho 10DC...ale tolik uz toho brát nebudu..

llenka_li
18. bře 2017

@evabeda napsala jsem kus a smazalo se mi to a ted koukam, ze se to tu objevilo, tak na druhy pokus uz jsem to dopsala 🙈

llenka_li
18. bře 2017

@denisa3101 kolikaty DC a DPO jsi? To je fakt divne, takhle mi tehu v prosinci ukázaly ovu testy....od 21 do 28.12 byl stále pozitivni, 29. byl pozitivni tt..

llenka_li
18. bře 2017

@jullli dam na tebe ;) jeste tento cyklus zkusím grepy a ananas 🙂

denisa3101
18. bře 2017

@llenka_li DPO netuším :/ pozitivní testy byli 15-16 DC a pak zeslably a zlted jsem 28DC a cykly mám 28-29 výjimečně 30 dní

jullli
18. bře 2017

@llenka_li jj ty jsou prej fajn 🙂

Ja se priznam ze ted beru treba jen listovku a pred tehu jsem taky jedla jen listovku.. Bohuzel neverim zadnym tehotenskym vitaminum ci pred otehotnenim..
Je fakt ze kdyby jsem inofolic zkousela ale u me bez efektu asi se telo potrebovalo dat dohromady samo..

llenka_li
18. bře 2017

@denisa3101 ty uz mas 3 deti a snažíte se o 4? 🙂))
Takze cca 11,12DPO....tak uvidíš, držím palecky...většinou uz tam 11,12DPO dusík je, ale jsou i výjimky, takze 🍀 Jak dlouho se snažíte?

evabeda
18. bře 2017

@denisa3101 s ovu jsem na tom stejně a s tt taky..

llenka_li
18. bře 2017

@jullli vidím to jako takove placebo..psychika je mocná ;) ale jinak jsem potřebovala neco na srovnání cyklu po dlouhodobém bráni HA a tom nevydařeném tehu..a to by ten Inofolic mel zvladnout. I ted tech 31dnu uz je fajn, treba se příště dockam 28dnu 🙂

denisa3101
18. bře 2017

@llenka_li ano já mám 3 děti s bývalým manželem a přítel má 2 děti z toho syna v péči takže mám doma 4 děti a chceme společně poslední miminko a snažíme se první měsíc

jullli
18. bře 2017

@llenka_li tak to ja jsem rada za cca 33dc :D

denisa3101
18. bře 2017

@evabeda bja jsem fakt zvědavá jak obě dopadneme 😁

evabeda
18. bře 2017

@llenka_li mně bude 30 v červenci, ale ty jsi na tom dvakrát líp s dětma🙂 chtěla jsem mít první do 30, to už nestihnu, tak uvidíme, jak to dopadne..zatím stále žádný náznak ms..už nemám ovulák ani těhu test, takže děj se vůle boží.

evabeda
18. bře 2017

@denisa3101 to já taky, ale testy už nemám, takže už nic nezjistím🙂 vy máte dětí jako smetí!🙂))to já čekám pořád na to první:(

Strana