icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
18. bře 2017

@denisa3101 teda, tak to je super 😍 to ti moc fandím, ja bych taky chtela 4 deti...takze jeste dvě miminka 🙂 Mas krásnou vánoční fotku s rodinou..Musíte mit doma veselo 😄

llenka_li
18. bře 2017

@evabeda držím vsechno co mam 🍀🍀🍀✊️

simi1510
18. bře 2017

@jullli 16 dc, a asi by mela byt pristi tyden nejak. Nevim :-/

jullli
18. bře 2017

@simi1510 ted ani netestujes?

simi1510
18. bře 2017

@jullli Nn vykaslala jsem se na to vsechno komplet

jullli
18. bře 2017

@volfikovi ahojky a co ty jak se mas??

evabeda
18. bře 2017

@simi1510 jsi statečná, já jsem to vydržela 2 měsíce a tento už jsem zase testovala..

simi1510
18. bře 2017

@evabeda to asi az tak neni o statecnosti... ale zatim to nemelo ucinek pred tim. Uvidime co pripadne provedou vitaminy ... a jestli i bude nejaky ten sex 😂

denisa3101
18. bře 2017

@evabeda já mám ještě testu dost ale pokud se to nikam nepohne asi budu příští měsíc bez testu 😂😂😂 děti máme dost no když se podaří a máme všech 5 na víkend je to docela mazec 😉

denisa3101
18. bře 2017

@llenka_li děkujeme za se povedla a každej chválí takže jsme rádi 😍 veselo máme 😇

evabeda
18. bře 2017

@denisa3101 já asi budu testovat (pokud nepřijde MS samozřejmě) v pondělí ráno, to budu 13DPO, mám jen mamatest, tak ho nechám na to pondělí..kdy zkusíš ty?

denisa3101
18. bře 2017

@evabeda já zítra prubnu ještě ovu test a pak nevím asi to kašlu :/ ale zvědavost mi nedá takže dokud nepříjde ms nebo neklesne konečně ovu test budu testit dál 😂 já mám jen kupu testu koupenych na netu žádné jiné značky ne :/

lory303
18. bře 2017

@evabeda ahoj, taky chci testovat v pondeli. Budu 12DPO. Testovala jsem vcera 9DPO a negativni ☹

lory303
18. bře 2017

@evabeda budu testovat dr.maxem a ty?🙂

evabeda
18. bře 2017

@lory303 já jsem dnes 11DPO a negativní, zítra to asi nechám a zkusím v pondělí (13DPO), ale mám jen mamatest, který nevím, jak moc mu popř.věřit.Ale nechce se mi letět do města pro jiný🙂 A nebo přijde MS a žádný testování nebude..Tobě má dorazit kdy?

denisa3101
18. bře 2017

@evabeda četla jsem že přej nejsou tak citlivý jak byvaly :/ ty mamtesty :/

evabeda
18. bře 2017

@denisa3101 joo taky jsem nečetla dobrý recenze, bohužel pak mám jen digitální clearblue a ten ještě dělat nechci..

lory303
18. bře 2017

@evabeda ja mama testu taky moc neverim,proto jsem jela koupit vcera dr.maxe... ja mela pozitivni TT 6DPO,7DPO a 8DPO ale to byla pregnylova carka. 9DPO uz snehove bily, ale prej je to brzy testovat 9DPO nebo co myslis ty? Jinak mas nejake priznaly? Vzdy pred MS me boli bradavky ale ted nic. Nic me neboli. Obcas pichnuti v podbrisku. Ms by mela prijit podle LF v pondeli, ale mela jsem tento mesic ovulku driv. Uz 13DC takze bud pondeli nebo streda MS a ty?

evabeda
18. bře 2017

@lory303 já jsem zas měla ovulku později, až 22DC, takže podle LF měla přijít menstruace dnes. Normálně mě bolí prsa několik dní předem, ted žačaly dneska tak nějak pnout, jinak taky semtam píchnutí v podbříšku a to je vše, ani nešpiním, což normálně minimálně den před MS mám..no jsem zvědavá. Myslím si, že 9DPO je určitě brzo, vůbec neztrácej naději!

jullli
18. bře 2017

Taak dnes mi prisly vysledly na email krve jeste ze ctvrtecni kontroly kdy hcg bylo 8350 🙂 takze i podle toho tydny sedi jak maji tak mam radost...

Holky vydrzte treba se carky jeste objevi bylo by to super 🙂 drzim palce..

@simi1510 ono mozna lepsi ta nevedomost aspin se nestresujes

lory303
18. bře 2017

@evabeda me prave taky boli prsa tyden pred MS, ale ted vubec🙄 vetsinou holky pisou, ze prvni priznak tehu je bolest bradavek 🤐 tak jsem zvedava na pondeli... budu drzet palce🙏 a v podbrisku citis jakoby vajecniky?

evabeda
18. bře 2017

@lory303 jojo, hlavně levý..kolem ovulace mě bolel hodně, ted semtam zabolí, ale vím o něm🙂Bradavky mě nebolí, ale každá to má jinak, buď ráda, že je to jiné než obvykle🙂no jsem z toho nervozní..

lory303
18. bře 2017

@evabeda i jaaaa... at uz je pondeli😀 a vytok nejaky pozorujes? Ja bily kremovy. Celkem dost.

evabeda
18. bře 2017

@lory303 ten jsem měla včera, pořád jsem čekala, že to už dostanu, i velké bolesti v kříži...dnes nic, žádný výtok, bolesti ustaly, jen ty prsa a píchání v podbříšku.

volfikovi
18. bře 2017

@jullli Ahojky
ja se mam fajn 🙂 Jen vaham zda jit na gyndu , mela jsem ten utrogestan a stejne mrcha nedošla..
Za jak dlouh by měla dojít po dobraní ?

jullli
18. bře 2017

@volfikovi do tydne max kdy jsi ho dobrala? To je docela blbe ze nedosla :/

kotito
18. bře 2017

@volfikovi dělal ti vůbec hormonální profil?

volfikovi
18. bře 2017

@jullli no obavam se ,že zas budu muset na vyvolavacku je to 2 dny zatim tak ještě vyčkám
@kotito no dělal ,ale před 3 roky ne li déle

kotito
18. bře 2017

@volfikovi nechápu proč neudělá ted když to máš tak na prd

volfikovi
18. bře 2017

@kotito já také ne no :( jestli to nedostanu a budu muset na vyvolavačku tak na něj dupnu zda by to nešlo.. Jsem z toho na mrtvici a pak zas clostik
Kdyz to opet nevyjde , tak jsme rozhodnuti prozatim končit začneme se snazit az na Vanoce zase 😉

Strana