Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@evabeda já mám ještě testu dost ale pokud se to nikam nepohne asi budu příští měsíc bez testu 😂😂😂 děti máme dost no když se podaří a máme všech 5 na víkend je to docela mazec 😉
@llenka_li děkujeme za se povedla a každej chválí takže jsme rádi 😍 veselo máme 😇
@denisa3101 já asi budu testovat (pokud nepřijde MS samozřejmě) v pondělí ráno, to budu 13DPO, mám jen mamatest, tak ho nechám na to pondělí..kdy zkusíš ty?
@evabeda já zítra prubnu ještě ovu test a pak nevím asi to kašlu :/ ale zvědavost mi nedá takže dokud nepříjde ms nebo neklesne konečně ovu test budu testit dál 😂 já mám jen kupu testu koupenych na netu žádné jiné značky ne :/
@evabeda četla jsem že přej nejsou tak citlivý jak byvaly :/ ty mamtesty :/
@denisa3101 joo taky jsem nečetla dobrý recenze, bohužel pak mám jen digitální clearblue a ten ještě dělat nechci..
@evabeda ja mama testu taky moc neverim,proto jsem jela koupit vcera dr.maxe... ja mela pozitivni TT 6DPO,7DPO a 8DPO ale to byla pregnylova carka. 9DPO uz snehove bily, ale prej je to brzy testovat 9DPO nebo co myslis ty? Jinak mas nejake priznaly? Vzdy pred MS me boli bradavky ale ted nic. Nic me neboli. Obcas pichnuti v podbrisku. Ms by mela prijit podle LF v pondeli, ale mela jsem tento mesic ovulku driv. Uz 13DC takze bud pondeli nebo streda MS a ty?
@lory303 já jsem zas měla ovulku později, až 22DC, takže podle LF měla přijít menstruace dnes. Normálně mě bolí prsa několik dní předem, ted žačaly dneska tak nějak pnout, jinak taky semtam píchnutí v podbříšku a to je vše, ani nešpiním, což normálně minimálně den před MS mám..no jsem zvědavá. Myslím si, že 9DPO je určitě brzo, vůbec neztrácej naději!
Taak dnes mi prisly vysledly na email krve jeste ze ctvrtecni kontroly kdy hcg bylo 8350 🙂 takze i podle toho tydny sedi jak maji tak mam radost...
Holky vydrzte treba se carky jeste objevi bylo by to super 🙂 drzim palce..
@simi1510 ono mozna lepsi ta nevedomost aspin se nestresujes

@denisa3101 teda, tak to je super 😍 to ti moc fandím, ja bych taky chtela 4 deti...takze jeste dvě miminka 🙂 Mas krásnou vánoční fotku s rodinou..Musíte mit doma veselo 😄