icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
18. bře 2017

@volfikovi no máš to extrem za extremem, takže já bych si určitě dupla.

jullli
18. bře 2017

@volfikovi pocky dva dny po dobrani? To je v pohode nekdrive chodi po 3dnech

jullli
18. bře 2017

Pokud jsi dobrala pred dvemi dny je to v poradku nikdy nedostanes ms hned... Progesteron musi prudce klesnout

kotito
18. bře 2017

@volfikovi je ty 2 dny jsem také přehlédla. každý to má jinak . Jak píše jullli většinou do týdne pak už bych šla k mudr určitě

volfikovi
18. bře 2017

já práve nevěděla ,proto se ptám ,ale víceméně už panikařím dopřeu mám pocit ,že na mě hormony nemají žádny vliv

jullli
18. bře 2017

@volfikovi Neee tohle bude v pohode neznam nikoho kdo tp dostal den po dobrani nekdo treba druhy den ale vetsinou je to opravdu az treti a do toho tydne je to uplne v pohode takze klid 🙂 dej si sklenku cerveneho st tomu pomuzes 🙂

kotito
18. bře 2017

@volfikovi jj vínko a vanu nebo milování 🙂

simi1510
18. bře 2017

@volfikovi čím víc se budeš nervovat, tím spíš ještě nepřijde 😉 takže klid, vínko, teplou vanu,... a bude dobře 🙂

volfikovi
19. bře 2017

@kotito jo to mi se milujeme denně několikrát a stejně to nedostanu :D
ale je to fajn na hubnutí :D

díky holky uvidím vyčkám ještě do konce přístího týdne a přípaně v pátek budu volat na gyndu ,.

kotito
19. bře 2017

@volfikovi kde na to berete čas? a kam dáváte děti? 😀

volfikovi
19. bře 2017

@kotito stíháme to hlavně v noci a někdy ráno ,když ještě spí. Mají vlastní pokojíček .
O víkendu když odpoledne zalezou tak rychlovku ve sprše taky stihnem .-) a když ma muž odpolední a holky jsou celé dopoledne pryč tak je to jasné 🙂 Bohužel ja si moc nedovedu představit ,že by to jeden den nebylo 🙂 ty jo až se ted stydím když to po sobě čtu 😲😉

jullli
19. bře 2017

@volfikovi ty vogo kazdy dwn? :D to by me snad ani nebavilo :D to potom bacha v dobe ovulky kazdy den to neni dobre :D :D

volfikovi
19. bře 2017

@jullli no já žádnou nemám tak je to jedno 🙂 Nás to zatím baví ,ale my jsme spolu krátce tak je to ještě takové živé no 🙂
Neveřím,že bude.. Jinak začínám špinit tak to vypadá že mrcha dojde sama bez vyvolávačky 🙂

jullli
19. bře 2017

@volfikovi no a dosla krasne na cas takze super.. Jooo to je ta zamilovanost rikas :D to chapu

kotito
19. bře 2017

@volfikovi super že už přichází MS
My spolu jsme 16 let tak už ta velikánská vášeň trošku opadla, ale tulíme se taky docela často . Ale každý den několikrát by na nás bylo fakt moc. užívejte si sexíku ,-)

volfikovi
19. bře 2017

@kotito panečku to je krásný , my se známe něco přes dva roky , žijeme spolu od července a v prosinci jsme se vzali 🙂) manželovi je 24 takže je takovej no dost aktivní :D
že mrcha fakt začíná mě překvapilo
nic me nebolí jindy trpím

kotito
19. bře 2017

@volfikovi tak snad bříško ani nerozbolí ,-)

simi1510
19. bře 2017

Holky holky... 😀

já jsem s přítelem přes 2 roky, rok spolu bydlíme a některé víte, jak to u nás je 😀 Ale nestěžuji si nyní... Dneska jsme to prubli i s tím, že je doma kotě, co chce naší pozornost 😀 A nějak od začátku roku mi ani nevadí, že to není tolik často, ráda se k němu v poslední době přitulím, obejmu a je to pro mě nějak víc. Neumím si představit být bez něj, zároveň jsem přímo zamilovaná na první pohled nebyla, ale naučil mě, abych se zamilovala do toho jaký je, jak se ke mně chová a tak 🙂

simi1510
19. bře 2017

Tak holky, už to zase začíná :-/ Dneska 17 DC a zase pocity na zvracení, ráno jsem měla snídani a prostě nemůžu nic nějak sníst ☹ Takže se ovu nejspíš blíží no

evabeda
19. bře 2017

@simi1510 to je hustý, že se ti projevuje až takhle!!snad bude brzo lip!

evabeda
19. bře 2017

@lory303
@denisa3101 holky,jak jste na tom?

simi1510
19. bře 2017

@evabeda já právě to nikdy před revizí takto neměla, spíš jako že ve chvílích ovu pouze taková změna tlaku a pak ok... ale toto? ☹

evabeda
19. bře 2017

@simi1510 a jsi si jistá, že je to ovulací?

simi1510
19. bře 2017

@evabeda jj, už minule to takhle bylo a četla jsem právě pak o tom, že to tak může být k ovulce

jullli
19. bře 2017

@simi1510 aspon vis kdy se snazit :D

lory303
19. bře 2017

@evabeda ahooj, ja nevim zda mam testovat zitra nebo ve stredu. Cykly mam 28 dni, zitra budu 26DC ale 12DPO , mela jsem tento mesic ovulku driv, takze vzdy 12DPO dostanu MS, ale tento mesic je to kvuli ovulce posunute a 28DC to bude az ve stredu 14DPO, tak nevim kdy testovat🙄 co ty?🙂

evabeda
19. bře 2017

@lory303 ja mám MS vždy po 11 dnech, což bylo včera..dnes odpoledne (12DPO) test bílý:( tak nevím..utěšuju se tím, že někdy to trvá dýl, než se objeví //, co myslíš?
Jestli MS u tebe chodí po 12 dnech, tak ji (ne)cekej zítra😊ja asi dalsi test zkusim v utery/stredu.

lory303
19. bře 2017

@evabeda u kazde zeny je to jine. To ze mas dnes negativni test nic neznamena. Nekdo ma az 14-16DPO.. takze nadeje je..mas nejake priznaky? Prsa vubec necitim jen podbrisek jako pred MS

evabeda
19. bře 2017

@lory303 mne spíš ustupují, prsa cítím, ale mívám to hůř, v podbříšku mě semtam píchne,ale jinak nic, nešpiním..Díky za uklidnění!no jestli to tam je, tak mi to neuteče, že?a testnu v úterý.Snad ti zítra MS nedojde!

lory303
19. bře 2017

@evabeda mam uplne stejne priznaky.. prsa nic a v podbrisku obcas pichne. Budu ti strasne moc drzet palce 🙏

Strana