Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Pokud jsi dobrala pred dvemi dny je to v poradku nikdy nedostanes ms hned... Progesteron musi prudce klesnout
já práve nevěděla ,proto se ptám ,ale víceméně už panikařím dopřeu mám pocit ,že na mě hormony nemají žádny vliv
@kotito stíháme to hlavně v noci a někdy ráno ,když ještě spí. Mají vlastní pokojíček .
O víkendu když odpoledne zalezou tak rychlovku ve sprše taky stihnem .-) a když ma muž odpolední a holky jsou celé dopoledne pryč tak je to jasné 🙂 Bohužel ja si moc nedovedu představit ,že by to jeden den nebylo 🙂 ty jo až se ted stydím když to po sobě čtu 😲😉
Holky holky... 😀
já jsem s přítelem přes 2 roky, rok spolu bydlíme a některé víte, jak to u nás je 😀 Ale nestěžuji si nyní... Dneska jsme to prubli i s tím, že je doma kotě, co chce naší pozornost 😀 A nějak od začátku roku mi ani nevadí, že to není tolik často, ráda se k němu v poslední době přitulím, obejmu a je to pro mě nějak víc. Neumím si představit být bez něj, zároveň jsem přímo zamilovaná na první pohled nebyla, ale naučil mě, abych se zamilovala do toho jaký je, jak se ke mně chová a tak 🙂
Tak holky, už to zase začíná :-/ Dneska 17 DC a zase pocity na zvracení, ráno jsem měla snídani a prostě nemůžu nic nějak sníst ☹ Takže se ovu nejspíš blíží no
@lory303
@denisa3101 holky,jak jste na tom?
@evabeda ahooj, ja nevim zda mam testovat zitra nebo ve stredu. Cykly mam 28 dni, zitra budu 26DC ale 12DPO , mela jsem tento mesic ovulku driv, takze vzdy 12DPO dostanu MS, ale tento mesic je to kvuli ovulce posunute a 28DC to bude az ve stredu 14DPO, tak nevim kdy testovat🙄 co ty?🙂

@volfikovi no máš to extrem za extremem, takže já bych si určitě dupla.