icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

denisa3101
19. bře 2017

@evabeda u mě asi 1DC :/

jullli
19. bře 2017

@denisa3101 jeee to me mrzi :(

denisa3101
19. bře 2017

@jullli nevadí nepočítala jsem s tím že by to vyšlo na poprvé 😊 teď měsíc budeme mít pauzu jelikož bych nechtěla prožít Vánoce v porodce a dětem bych to nemohla udělat :(

llenka_li
19. bře 2017

@denisa3101 držím palce, at se nerozjede a kdyz ano, jsem 2.DC a půjdeme do toho spolu zase ;)

denisa3101
19. bře 2017

@llenka_li už se rozjela v plné parádě :/ takže oficko 1DC

llenka_li
19. bře 2017

@denisa3101 to uz by bylo lednatko ;) i kdyz ja mela také termín 9.1. a dcerka je 22.12...:D

kstablova
19. bře 2017

Ahoj ženy zdravím Vás. jsem zpět z hor, parádička. Odreagovala jsem se, ještě trochu zalyžovala. Moje dcera už lyžuje jak drak, rozjezdila se parádně, na to, že mi ještě před měsícem říkala instruktorka v lyžařské školce, že bychom ji měli ještě rok nechat vyrůst 🙂.
Jinak jsem ve středu jsem lehce špinila a dnes taky. Ale nějak se tím nestresuju. Není to nic zásadního. Prsa trochu cítím, spíš než špatně od žaludku se mi spíš točí hlava....
Tak jsem sama zvědavá na páteční kontrolu, jestli je vše v pořádku. Snad ano.

jullli
19. bře 2017

@kstablova ahoj tak to je dcerka sikulka 🙂 a hlavne ze jste si to uzili.. Myslim ze ti dr predepise progesteron a urco to bude v pohode.. Jdes v patek jo? To budes nejak 7+3 ze?
To uz bide srdicko bit o zivot 🙂 pak se pochlub foteckou 🙂 bud rada ze ti neni zle ja vzdy myslim ze dobry a pak travim na wc :( tak jako dnes :D

kstablova
19. bře 2017

@jullli v pátek budu podle MS 7+0. Snad to bude dobrý. děkuji.

simi1510
19. bře 2017

@kstablova Tak to jsem ráda, že jste si to užili! A dcerka je šikulka a má obdiv 🙂 Já a lyže? Nejdeme k sobě 😀 Budu se těšit na další zprávy od doktora 🙂

simi1510
19. bře 2017

@jullli sis udělala z wc druhého nej kámoše, jo? 😀

jullli
19. bře 2017

@kstablova jak je to mozne? Ja budu 7+2 :D ja myslela ze jsi ty o dva dny ode me :D a ver tomu ze to bude v poradku 🙂

jullli
19. bře 2017

@simi1510 no jako konec dnes dobry dobry a vecer bac :D uz me to nebavi :D

kstablova
19. bře 2017

@jullli je to pořád stejné. Jsem pořád o dva dny od tebe, ale dozadu. MS 3.2. Ovu 17.2....

Hlavně ať jsi v pohodě ty nevolnosti jsou nepříjemné.

jullli
19. bře 2017

@kstablova a joo nevim co jsem pocitala 🙂 i tak uz srdicko bude bit o zavod ;) ty jsi mela driv ovu totiz proto jsem to mela nejak divne 🙂

Diky no ty nevolnosti jsou za trest ale co nadelam.. Pro mrne vsechno aspon zhubnu :D

kstablova
19. bře 2017

@jullli já ti nevím se srdíčkem, mi doktorka říkala, že srdíčko až za tři týdny a objednala mě za 14 dní jen kvůli tomu, že bych byla nervní. Takže uvidím no.

jullli
19. bře 2017

@kstablova ja si myslim ze bude, neboj...

jullli
19. bře 2017

@kstablova ja jdu v utery jeste na krev a na ko s jizvou a jdu az 30. Tak uz aby to bylo :D

kotito
19. bře 2017

Holky rozeslala jsem vám srdíčka pro štěstí 🙂 nasbírala jsem je v těhu s dcerkou tak snad přinesou štěstí i Vám ❤

simi1510
19. bře 2017

Pokud bylo to, co jsem dostala, od tebe, tak děkuji! Kéž by! 🙂 I když dle dnešní jedné reportáže... vlastně šťastná jsem 🙂

kotito
19. bře 2017

@simi1510 my dnes jeli z výletu a dcerka se v autě ptá: Jsme bohatí? Ptala jsem se jak na tu otázku přišla...odpověděla, že máme všechno co si přejeme a že jsme dohromady jedno velké srdíčko. Uplně nás to oba dostalo.
Musíme být šťastní a neupínat se tolik na věci, co nejsou hned... Jednou příjdou ...
Ona už velká výhra je, že tu máme všechny ty naše pany Božské, co vše sdílí s námi ... nejsme na to sami!

karolinaba
20. bře 2017

Ahojky holky, tak se hlásím do delší době..já dneska 6DC, mrcha dorazila, o týden později, asi ještě rozhozený cyklus po té kyretáži☹Hlavně takhle bolestivé jsem to snad ještě neměla...každopádně jsem nasadila kapky Gynex, koupila jsem lubrikační gel podporující početí a jím listovku, tak snad to vyjde co nejříve😇Máte s tím některá zkušenosti?
@simi1510 jak se máš?Vše v pohodě?
@jullli moc gratuluji k těhotenství🙂

lory303
20. bře 2017

@karolinaba Ahojky, gel mam dva mesice a zatim bez uspechu, teda jeste nevím,zítra ma/nema dorazit MS, tak uvidíme, zda pomohl 🙂 s kapky gynex zkusenost nemam, ale ja piju fertipronu a jím drmek forte + piju caj ludmily mojzisove, vse jen do ovulace, teda az na tu fertipronu, ta se pije cely mesic 2x denne... jak dlouho se snazite o mimi? 🙂

jullli
20. bře 2017

@karolinaba 6dc tal to za chvili bude ovu drzim oalce ono se telo musi dostqt doporadju.. Podivej na me po laparoskopii 4cyklus a bylo to
Drz se ono se povede...

jullli
20. bře 2017

Omlouvam se za chyby nejak mi blbne mobil :D

karolinaba
20. bře 2017

@lory303 já jsem gel koupila protože jsem sice měla ovu, podle testu , ale plodný hlen jsem tedy nenašla, tak uvidíme🙂Tak budu moc držet palce ať nedorazí..👍JInak na gynex jsem četla dobré recenze, je to přírodní preparát, měl by napomoct otěhotnění a taky srovnat cyklus, tak jsem na to fakt zvědavá🙂Snažíme se cca pul roku, ale mezitím bohužel jedno zamlklé těhu😕tak se to teď snažím všelijak podpořit a doufám, že už se to nebude opakovat🙏

karolinaba
20. bře 2017

@jullli nevadí, to znám..vždycky něco napíšu a pak je to jak od tatara😀Julli a ty jsi měla proč laparoskopii?A brala jsi něco?

lory303
20. bře 2017

@karolinaba taky ti drzim palce 🙏 my se snazime uz 10.mesicu a kdyz to tento mesic nevyjde, tak v dubnu jdeme na první IUI 🙂

jullli
20. bře 2017

@karolinaba laparoskopii jsem mela proto ze jsem nemela ovu a jinak vsechny vysledky byly v poradku. Pri laparce se zjistili velke srusty po cisari a po ( interupci)
Takze vse vycistili a hle jeste ten mes ovu byla pao jen v prosinci byl anovulak a pak uz chodila normalne a v unoru posledni... Kazdopadne jeste pred zakrokem usem brala inofolic nebo gynex ted nevim :D petou se mi ale nepomohl. Tak jsem se na to vykaslala a nebrala nic. Drzim palce ono to vyjde..

alli005
20. bře 2017

zdravím při pondělku děvčata 🙂
tak co čekatelky na (ne) MS @evabeda @lory303 ? moc bych vám přála, aby MS nedorazila 😉
já to vidím i tento měsíc blebě ☹ MS by sice měla (ne)dorazit až ve středu, ale dnes ráno jsem lehoučce špinila a včera jsem nevydržela a zkusila test a úplně bílý... sice včera to bylo teprve 10-11DPO, ale nějak tomu nevěřím, že se podařilo ☹
moje doktorka má celkem dlouhé objednací lhůty, tak už jsem se raději objednala na 4.4. (to byl první možný termín, co měla volný), aby se na mě podívala, jestli je všechno uvnitř v pořádku. Přeci jen mě viděla naposledy v říjnu po porodu/potratu...

Strana