Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@alli005 ahojky, podle me je u tebe brzo s testováním a pokud se po špinení MS nerozjede, tak je velka nadeje ze jsi tehu 🙂 já jsem dnes 12DPO, ale vydrzela jsem s testovaním... budu testovat ve stredu... ja totiz nevim kdy mam s MS pocitat, vzdy kdyz jsem 12DPO dojde MS jeste ten den,ale jsem teprve 26DC a cykly mam 28 dní, ale tento mesic jsem mela o dva dny drive ovulku, tak ja neívm zda MS ma dorazit dnes, zítra nebo ve stredu 😀 jsem z toho jelen.. ale uz citim podbrisek cim dal vic jako pred MS, takze s tím moc nepocitam ☹
@lory303 no tak to držím palce i na nohou, ať se zadaří přirozeně😉Kdyby ne, tak dnešní zdravotnictví už je na takové úrovni, že se stejně miminka nakonec všichni dočkají😘
@jullli no ono je kolikrát asi nejlepší se na to vykašlat a ak se zadaří..🙂ale stejně je to super, že ti to vyšlo takhle brzy😉mě teď při MS tak píchalo v jednou vaječníku (asi) že jsem se bála jestli nemám nějakou cystu, každopádně MS je pryč a už nic nebolí...doktorce se ale zmíním...
@lory303 také furt zvažují ten gel a nevim, nevim...od zákroku nemam hlen žádný a celkové jsem takova "suší" nez pred...ale zase jsem četla, ze s nim je to žakové hodne plánované, ze se ma zavádět nějakou dobu pred stykem, takze to musíš mit naplánované, abys gel dopředu zavedla....jak jsi s tim spokojena?
@llenka_li já jsem si gel minulý týden koupila, koupila jsem to největší balení co měli..když ho vyndáš s krabičky, tak ani není moc poznat, že se jedná o nějaký gel na početí...(nechci s tím manžela nějak stresovat😀)a to velké balení je bez aplikátorů, takže myslím, že pokud normálně aplikuješ prsty, bude to v pohodě...😉ale má fakt příjemnou konzistenci..akorát ta cena🙄
@karolinaba díky za zkušenost, to zní dobre ;)
Jinak holky, co mate ted 1 dny cyklu....tak kdo bude rodit na Vánoce 🙈🙈🙈😄
@llenka_li no kdyby se podařilo tak mě vychází termín přímo na 24.12 což nechci takže my teď máme měsíc pauzu a pak to možná prubneme a pak zase ne jelikož mám už 2 děti únorový 3 dny po sobě a pak mám březnový dítě takže na prd ohledně narozenin já jsem 31.1 přítel 7.2 a holka 22.2, syn 19.2 a třetí 25.3 ráda bych červnové nebo červencové dítě ale zase v létě ty pařáky nic moc asi v těhu :(
@denisa3101 taky jsem mela v plánu si dat na tento měsíc pauzu, ale ted kdyz na to přišlo a jeste jsem takova naladena z toho posledního snažení, tak se mi nechce delat pauzu..udělali bychom si hold Vánoce jinak, později...o par dnu..
@karolinaba Ahojky, ja dneska 18 dc, ovu nejspis na spadnuti, vcera mi bylo blbe pekne ☹ tak uvidime co bude. Mam doma kocici miminko, tak me ted dost zamestnava 🙂
Gel jsem zkousela v par předchozích cyklech a nic uspesneho. Ted jsem najedla pouze na vitaminy smaostatne, takze decko, ecko, kyselinu, magnezko a pyridoxin ... tak uvidime co se stane v nasledujici dobe nebo ne. Uz to nechci ani hrotit a sledovat
holky možná by vás mohl zajímat dotaz-není můj
Dobrý den pane doktore, již více než rok se pokoušíme s přítelem o dítě, zatím bezúspěšně. Základní vyšetření máme za sebou a vše je jeví v pořádku. Znepokojuje mě skutečnost, že během ovulace nemám skoro žádný cervikální hlen. Můj pan doktor to považuje za nepodstatné. Dočetla jsem se, že by mohl pomoci buď lubrikační gel Conceive Plus, a nebo že existují i tablety: Sarapis nebo Pyridoxin. Máte tady s těmito přípravky prosím nějaké zkušenosti? Předem moc děkuji za odpověď.
Simona
MUDr. Jan Šulc - Gynekolog MUDr. Jan Šulc
Dobrý den.
Jde o zcela odlišné přípravky. Pyridoxin je vitamin ze skupiny B. Neznám žádnou studii, která by jeho pozitivní efekt na hen prokázala.
Sarapis je stravový doplněk s obsahem fytoestrogenů. Estrogeny mohou příznivě na hlen působit. Rozhodně bych ale doporučil přirozené ženské estrogeny -například estriol- než fytoestrogeny.
Dle mých zkušeností je ale při problémech s hlenem nejlepší léčbou intrauterinní inseminace.
Snažíte-li se o otěhotnění neúspěšně déle než rok, je podle mne vhodná péče specializovaného pracoviště
MUDr. Jan Šulc
P.S. Jsme-li pro Vás dostupní, rádi se Vám budeme věnovat. Stačí se telefonicky (257212517) objednat i s partnerem na zcela nezávaznou konzultaci, při které bychom probrali všechny možnosti dalšího postupu
@denisa3101 Ahoj, já dneska zadávala poslední MS do kalendáře (17.3.) a vyšlo mi 22.12, ale ovulku jsem měla s Clostilem 15. DC, takže taky 24.12. 🙂 Ale my to zkusíme🙂
@simi1510 já vlastně ani nevím, "kolik" času mi moje doktorka dává... předtím jsem otěhotněla v podstatě druhý cyklus, co jsme to zkoušeli... a v tom říjnu mi nic konkrétního doktorka neřekla. Jen že mám přijít v květnu na pravidelnou prohlídku, pokud nedorazím dřív těhotná...
No objednala jsem se už na toho 4.4., protože chci, aby se na mě podívala dřív, pokud MS teď dojde (jako že si myslím, že dojde ☹ ), přeci jen ty odchylky min. měsíc, co jsem měla, u mě byly fakt nezvyklé... a taky už nejsem nejmladší, takže se mi rozhodně nechce čekat rok, jestli se zadaří... a vím, že jsou doktoři, co to řeší už po neúspěšném půlroce. Tak uvidím.
Holky hlen je dulezity pro pohyb spermii aby meli snazsi pristup kazdopadne nemusite mit hlen presne v dobe ovu ja jej mam treba 3dny pred pak jsem jen jakoby vlhka 🙂
Drzim vam vsem palce
@simi1510 jé kotěcko, to je super...🙂tak to máš každopádně dobré rozptýlení🙂Máš pravdu, ono je stejně nejlepší se nesledovat..já jsem teď zvědavá na ten gynex, mělo by to vše upravit, tak uvidím, každopádně dám vědět jestli zabral nebo ne...

@kotito Děkuji za ❤🙂