icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
volfikovi
20. bře 2017

Ahojky
@kotito děkuji za srdíčko 😘
Tak já jsem 1 Dc v noci se to tedy neskutečně rozjelo to jsem ani nečekala.. Tak ve středu nasazuju clostil 3 tablety denně no mám z toho docela hrůzu a děj se vůle boží .

radunkap
20. bře 2017

@kotito ty brdo, a na foliky jdeš v pátek, že?

simi1510
20. bře 2017

@karolinaba ja ho zkousela pred dvěmi roky a spis to rozhazel... pres vic jak mesic diky nemu nebyla ms. Od te doby jsem na nej zanevrela... tak snad pomuze 😉

kotito
20. bře 2017

@radunkap jj jdu v pátek. Jsem docela zvědavá

radunkap
20. bře 2017

@kotito to já taky, tak pak dej vědět🙂

evabeda
20. bře 2017

hlasim 1 DC a totalni den blbec😢

evabeda
20. bře 2017

@alli005 taky se objednávám k doktorovi,tento mesic jsem mela cyklus 35 dni, nevim cim to je, chci at me poradne vysetri a drzim pesti at MS nedorazi!!!

simi1510
20. bře 2017

@evabeda to me mrzi ☹ a copak ze den blbec?

evabeda
20. bře 2017

@simi1510 no zaprve to,ze prisla mrcha, vedela jsem, ze to ted ponesu tezce. A byla jsem na kontrole se stitnou zlazou, zase mi navysili leky,ale pry je to porad nizke,tak ok..ale nelibilo se ji srdce, ze se ji zda, ze mam selest a v dubnu jdu teda na kardio..to me rozsekalo, ja uz mam tak zdravotnich problemu plnou prd..a jeste tohle, to si snad nezaslouzim😢

simi1510
20. bře 2017

@evabeda tak prodlouzeni cyklu muze byt nasledkem několika různých veci... muze za to treba stres, nemoc, stitna zlaza.... stejne jako behem roka se muze objevit anovulacni cyklus, tak se muze stat toto. Pokud si to mela poprve a jinak to mas pravidelne

alli005
20. bře 2017

@evabeda jééé tak to mě mrzí, že MS dorazila ☹ . To se určitě objednej k doktorovi, ať na tebe koukne...
no díky za držení palců, ale spíš si myslím, že se přidám k vám, co jste teď hlásily 1DC... ale tak samozřejmě naděje umírá poslední a dokud MS nedorazí... ale nějak tomu nevěřím.

simi1510
20. bře 2017

Jeee ☹ tak to je same lepsi ty jo... ja rikam, ze je snad lepsi se nedostat do sparu doktoru :-/ a kdyz je to stale malo, tak jako co? A co mas se stitnou? Ja se s ni dříve lecila, brala jsem prasky s jodem, po kterých jsem hrozne pribrala... a u me byla tedy jen zvětšena a pak jsem se z toho dostala.
@evabeda

evabeda
20. bře 2017

@simi1510 ja mam tu hypotyreozu, snizenou funkci..beru Letrox, ted navysila na 1x denne, beztak necitim zadny zmeny..a jeste epilepsie, spatna srazlivost krve..nevim co jeste mam mit:(

lory303
20. bře 2017

@evabeda jejda, to je mi líto ☹ je dobré si pobrečet, pořádně se z toho vyspat a nabrat nové síly na další měsíc snažení... dulezite je to nevzdavat, ale verit.... já kdyz jsem 1DC, tak to nezvládam a jsem taky bez energie, ale pak se to zlepsi a jede se dal... ja pocitam ze zitra budu taky 1DC, bolesti v podbrisku mam cim dal vice intenzivní ☹

evabeda
20. bře 2017

@lory303 děkuju za podporu!jojo brečím si, MS me dostalo a to srdce dorazilo..ale zitra bude lip😊

llenka_li
20. bře 2017

@evabeda taky me to mrzi :( nesmutni, to bude ten vánoční dáreček, to je jasne ;) Jaro nám dnes zacalo, tak to pujde samo ☺

simi1510
20. bře 2017

@evabeda ty si tedy užíváš ☹ Ale možná právě ta štítná na ten cyklus měla vliv hele. Určitě se podaří konečně těhu! Věřím tomu u nás všech!

evabeda
20. bře 2017

@simi1510
@llenka_li moc díky holky!tak s tím jarem nám to určitě půjde všem😊

kotito
21. bře 2017

@evabeda jejda to mě mrzí, že tě to tak položilo. Uvidíš jak se to tu buded rozrůstat o těhulky včetně tebe.
Příjde to jen mě, že je to skokově? vždy ve více lidech nic a pak ve více lidech ano?

karin1712
21. bře 2017

Ahoj holky tak se hlásím z dnešní kontroly. Vše v pořádku. Podle MS jsem 6+0tt podle utz 6+2tt (to odpovídá ovulaci). Srdíčko nám krásně bije. Další kontrola za 3 týdny.

jullli
21. bře 2017

@karin1712 krasny bobek super 🙂

llenka_li
21. bře 2017

@karin1712 gratuluju 😍

kotito
21. bře 2017

@karin1712 krásná! Gratuluji

simi1510
21. bře 2017

@karin1712 gratuluji!

volfikovi
21. bře 2017

Holky ja nekrvacím to sem z toho jelen 😲

simi1510
21. bře 2017

@volfikovi přestalo to?

volfikovi
21. bře 2017

@simi1510 jo uplne

kotito
21. bře 2017

@volfikovi ráno bych volala na gyndu

kalabnika
22. bře 2017

Ahoj holky.
Rada bych vas pozadala o radu a nazor na muj graf BT.
Delam poprve,tak trosku nevim zda to u me funguje tak jak ma.Predem dekuji a tem co se zadarilo mimi moc gratuluju 🙂

radunkap
22. bře 2017

@volfikovi Ahojky, měla by jsi zajít za svou doktorkou, ať ti v první řadě upraví cyklus, vždyť to přece není normální, ne? To jsi ani nezačala jíst ten clostil, co?

Strana