Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@karolinaba ja ho zkousela pred dvěmi roky a spis to rozhazel... pres vic jak mesic diky nemu nebyla ms. Od te doby jsem na nej zanevrela... tak snad pomuze 😉
hlasim 1 DC a totalni den blbec😢
@simi1510 no zaprve to,ze prisla mrcha, vedela jsem, ze to ted ponesu tezce. A byla jsem na kontrole se stitnou zlazou, zase mi navysili leky,ale pry je to porad nizke,tak ok..ale nelibilo se ji srdce, ze se ji zda, ze mam selest a v dubnu jdu teda na kardio..to me rozsekalo, ja uz mam tak zdravotnich problemu plnou prd..a jeste tohle, to si snad nezaslouzim😢
@evabeda jééé tak to mě mrzí, že MS dorazila ☹ . To se určitě objednej k doktorovi, ať na tebe koukne...
no díky za držení palců, ale spíš si myslím, že se přidám k vám, co jste teď hlásily 1DC... ale tak samozřejmě naděje umírá poslední a dokud MS nedorazí... ale nějak tomu nevěřím.
Jeee ☹ tak to je same lepsi ty jo... ja rikam, ze je snad lepsi se nedostat do sparu doktoru :-/ a kdyz je to stale malo, tak jako co? A co mas se stitnou? Ja se s ni dříve lecila, brala jsem prasky s jodem, po kterých jsem hrozne pribrala... a u me byla tedy jen zvětšena a pak jsem se z toho dostala.
@evabeda
@evabeda jejda, to je mi líto ☹ je dobré si pobrečet, pořádně se z toho vyspat a nabrat nové síly na další měsíc snažení... dulezite je to nevzdavat, ale verit.... já kdyz jsem 1DC, tak to nezvládam a jsem taky bez energie, ale pak se to zlepsi a jede se dal... ja pocitam ze zitra budu taky 1DC, bolesti v podbrisku mam cim dal vice intenzivní ☹
Holky ja nekrvacím to sem z toho jelen 😲

Ahojky
@kotito děkuji za srdíčko 😘
Tak já jsem 1 Dc v noci se to tedy neskutečně rozjelo to jsem ani nečekala.. Tak ve středu nasazuju clostil 3 tablety denně no mám z toho docela hrůzu a děj se vůle boží .