icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
alli005
22. bře 2017

@lory303 tak jak se to u tebe vyvíjí ? Co MS ? Doufám, že zatím nedorazila 😉

Já zatím stále od pondělí velice lehce špiním, ale nic víc. Test jsem dělala naposled v pondělí a byl úplně bílý... MS by měla dorazit dnes nebo zítra. Tak uvidím, ale jak jsem psala už předtím, moc šancí tomu tento cyklus nedávám....

lory303
22. bře 2017

@alli005 Dobré ráno... já dnes ráno začala taky špinit ☹ ☹ takže je to v háji... v dubnu první IUI...tobě držím palečky at se ti MS nerozjede... to je zatim pozitivní zprava, ze jen spinis a MS se nerozjela 🙂

alli005
22. bře 2017

@lory303 ach jo ☹ je to nějaké začarované... tak třeba se ani tobě MS nerozjede.
Uvidíme obě dvě 😇

volfikovi
22. bře 2017

dneska slabě krvacím ,ale je to no spíš špinění . Podle dr mam clostil nasadit 1-1-1 a 11 Dc na kontrolu no tak nevím myslím ze 11 dc je proste hrozne brzy

radunkap
22. bře 2017

@volfikovi a který dc dnes jsi?

volfikovi
22. bře 2017

@radunkap 3 Dc

simi1510
22. bře 2017

Tak ja dneska 20 dc, což by mel byt pozitivni ovu test... a moje kotě je kazisuk.... chjoooo ☹ 😂 co s tim? 😕

sedlackovak
22. bře 2017

@simi1510 zavřít za ní dveře a nechat ji 😀 bude mňoukat,ala naučit se musí 😀 miminko má přednost a doporučuji sex alespoň tri dny před ovulací,pak v ovulaci a den po ní,takhle se mi to povedlo na poprvé

radunkap
22. bře 2017

@volfikovi A začala jsi teda brát ten Clostík?

kotito
22. bře 2017

@volfikovi já jdu 12DC i když si myslím, že ovu mám jestli jí mám tak 17DC . Chce se mrknout co se děje, jestli se něco chystá. Předpokládám že si mě pozve pak i třeba za 3 dny

volfikovi
22. bře 2017

@kotito mě už si orávě nepozval minule ,ale když tam nic nebylo tak asi neviděl duvod

volfikovi
22. bře 2017

@radunkap ano začala
sice mám trochu strach že 3 denně ,ale snad to bude ok

simi1510
22. bře 2017

@sedlackovak nejak to dopadne hold... popr pristi cyklus...

sedlackovak
22. bře 2017

@simi1510 ale zkusit to můžeš,já měla sex furt v ovulaci a nic,jeden pan doktor mi poradil sex 5 dní před ovulací každý 2 až 3 den a to samé 5 dní po ovulaci,já to zkusila a vyšlo to,chci ti jen poradit

simi1510
22. bře 2017

@sedlackovak ja vim 😉 diky... každá zabíráme jinak. Z loňska jsem nikdy nepochopila, kdy se to povedlo... tak uvidime. Nechci se za tim ted vazne hnát. V nedeli nas nechala na pokoji, ale dneska ji to prislo uz dlouhe asi 😂

radunkap
22. bře 2017

@volfikovi Tak držím palečky, já už dneska brala čtvrtý, jsem 6 DC, tentokrát žádné změny nepociťuji🙂

kotito
22. bře 2017

@volfikovi tak si to vydup, já vydupu, protože dle mě nic nemůže vidět o tolik dříve. Napsala jsem to blbě mám pozitivní test 17DC

volfikovi
22. bře 2017

@radunkap no já nasadila ráno , chodím uklizet takze beru až potom , takže v 10 hodin , pak v 15 hodin a vecer 20 hodin.
Já po něm měla divoký sny ,špatně se mi spalo , a to samé po utrogestanu tak jsem na to zvědavá 🙂

kotito
22. bře 2017

@radunkap bezva že už prášky ok

kotito
22. bře 2017

@volfikovi budu držet pěsti!

radunkap
22. bře 2017

@volfikovi tak snad se ti to brzy srovná, já na to moc nemyslím, vždycky šupnu jeden po snídani a pak už se soustředím na práci, ale oproti minulému cyklu je to nebe a dudy. Akorát, že já beru jen 1 ráno.. Tak uvidíme, jak se tento cyklus vyvine🙂

@kotito díky🙂 Už je to fakt dobré🙂 A co ty? Co váha, stojí? V patek budu na tebe myslet. Já jdu v pátek vytahovat stehy z toho prstu. Včera, jak jsem koupala v heřmánku, tak jsem tam našla jeden utržený. Strašně se bojím, že to bude bolet.

kotito
22. bře 2017

@radunkap já se raději nevážím 😀 jinak ty stehy jsou spíš nepříjemné než aby to bolelo

radunkap
22. bře 2017

@kotito to je někdy lepší🙂 No.. já se snažila včera si vytáhnout ten utržený a hodně to bolelo, tak jsem to raději nechala tak..mám to místo, kde byl nehet ještě dost citlivé a stehy zarostlé,..uvidíme, snad to bude dobré.

kotito
22. bře 2017

@radunkap to bude hodně citlivé ještě fakt dlouho :-/ mě nehet narostl. je to 15 let co jsem ho neměla a prst je pořád citlivější. naštěstí asi po 5 letech se nehet vzpamatoval a roste krásný

ebh
22. bře 2017

Ahoj, tento měsíc si dělám každý den ovulační test, protože potřebuji mít trochu přehled...Ale koupila jsem si testy od Dr. Maxe a druhá čárka pořád nic moc. A dneska jsem 15 DC a dost cítím bolest vaječníků,jenže test od Dr. Maxe pořád negativní,tak mi to nedalo a šla jsem pro testy Comfort a výsledek je úplně jiný, myslíte,že je pozitivní?

jullli
22. bře 2017

@ebh jeste pozitivni neni pocitej tak 1udc jak dlouhe mas cykly

ebh
22. bře 2017

@jullli většinou tak 33 dní...jenže tento měsíc jsem začala pít čaj L.Mojžíšové, Gynex a Drnek, tak si myslím,že tento měsíc se to trochu zrátí

jullli
22. bře 2017

@ebh to pocitej opravdu cca 17-20 dc testuj dal

ebh
22. bře 2017

@jullli 1udc, myslela si 16 nebo 17?

jullli
22. bře 2017

@ebh 17 nahore uz jsem se opravila cekala bych u tebe ten 17 az 20dc

Strana