Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

dneska slabě krvacím ,ale je to no spíš špinění . Podle dr mam clostil nasadit 1-1-1 a 11 Dc na kontrolu no tak nevím myslím ze 11 dc je proste hrozne brzy
Tak ja dneska 20 dc, což by mel byt pozitivni ovu test... a moje kotě je kazisuk.... chjoooo ☹ 😂 co s tim? 😕
@simi1510 zavřít za ní dveře a nechat ji 😀 bude mňoukat,ala naučit se musí 😀 miminko má přednost a doporučuji sex alespoň tri dny před ovulací,pak v ovulaci a den po ní,takhle se mi to povedlo na poprvé
@sedlackovak nejak to dopadne hold... popr pristi cyklus...
@simi1510 ale zkusit to můžeš,já měla sex furt v ovulaci a nic,jeden pan doktor mi poradil sex 5 dní před ovulací každý 2 až 3 den a to samé 5 dní po ovulaci,já to zkusila a vyšlo to,chci ti jen poradit
@sedlackovak ja vim 😉 diky... každá zabíráme jinak. Z loňska jsem nikdy nepochopila, kdy se to povedlo... tak uvidime. Nechci se za tim ted vazne hnát. V nedeli nas nechala na pokoji, ale dneska ji to prislo uz dlouhe asi 😂
@volfikovi tak snad se ti to brzy srovná, já na to moc nemyslím, vždycky šupnu jeden po snídani a pak už se soustředím na práci, ale oproti minulému cyklu je to nebe a dudy. Akorát, že já beru jen 1 ráno.. Tak uvidíme, jak se tento cyklus vyvine🙂
@kotito díky🙂 Už je to fakt dobré🙂 A co ty? Co váha, stojí? V patek budu na tebe myslet. Já jdu v pátek vytahovat stehy z toho prstu. Včera, jak jsem koupala v heřmánku, tak jsem tam našla jeden utržený. Strašně se bojím, že to bude bolet.
Ahoj, tento měsíc si dělám každý den ovulační test, protože potřebuji mít trochu přehled...Ale koupila jsem si testy od Dr. Maxe a druhá čárka pořád nic moc. A dneska jsem 15 DC a dost cítím bolest vaječníků,jenže test od Dr. Maxe pořád negativní,tak mi to nedalo a šla jsem pro testy Comfort a výsledek je úplně jiný, myslíte,že je pozitivní?

@lory303 tak jak se to u tebe vyvíjí ? Co MS ? Doufám, že zatím nedorazila 😉
Já zatím stále od pondělí velice lehce špiním, ale nic víc. Test jsem dělala naposled v pondělí a byl úplně bílý... MS by měla dorazit dnes nebo zítra. Tak uvidím, ale jak jsem psala už předtím, moc šancí tomu tento cyklus nedávám....