icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
ebh
22. bře 2017

@jullli aha,vzhledem k té bolesti mi to přijde dlouho...ale uviďíme,lepší později než vůbec že 😁 děkuji!

jullli
22. bře 2017

@ebh tak dlouho pocitej ze to muze byt k tomu 17dc to dlouho neni

ebh
22. bře 2017

@jullli ok,děkuji😉

alli005
22. bře 2017

Tak já nakonec hlásím taky 1DC...

jullli
22. bře 2017

@alli005 jee holky to me mrzi ze to tenhle mes zadne nevyslo :/

alli005
22. bře 2017

@jullli díky. Popravdě jsem tomu tento měsíc moc nevěřila...
tak uvidíme, co tento měsíc, navíc jdu 4.4. na gyndu, tak treba doktorka neco poradi 😉

volfikovi
23. bře 2017

Ahojky holky
tak ja beru druhý den clostík a jsem teda na odstřel. Ty 3 denně jsou fakt moc ☹
Neni mi špatně fyzicky , ale psychicky , jsem hrozně plačtivá , bulím u reklamy na pivo , ted je manžel v práci a ja tu truchlím jak kdyby zemřel :(
To je na palici

radunkap
23. bře 2017

@volfikovi ☹ hormony jsou sviňa☹ nešlo by to nějak překonat? Přečíst si knížku nebo zajít na prochajdu?

volfikovi
23. bře 2017

@radunkap já mám doma dceru ,ale stejně jsem nějak mimo . Manžel mi píše jsme neustále v kontaktu ,ale stejne jsem přešlá .

pujolka26
23. bře 2017

Ahoj holky, taky jsem měla minulý měsíc neúspěšný ☹, tak nynější ovulační testy 8. a 9. den, pomalu a jistě se blíží 🙂, kéž by to už vyšlo 🙂

jullli
23. bře 2017

@pujolka26 jeste vydrz kolik jsi dc? Rekla bych ze do dvou dnu by mohl byt pozitivni ;)

llenka_li
23. bře 2017

@alli005 vítej mezi nami :( skoda, ale neda se delat nic jineho, nez doufat v dalsi měsíc 🙂

llenka_li
23. bře 2017

Mne dnes skončila MS, jsem 6DC, tak asi od zitra začnu testit, jestli ovu neprijde tento měsíc dřív, nez 16DC, kdyz beru 2xdenne Inofolic...i kdyz tento měsíc si naději nedelam vzhledem k ovulaci z vaječníku bez vejcovodu.
A furt zvazuji to měření BT...

jullli
23. bře 2017

@llenka_li tak zacni merit budes vedet na cem jsi a co jsem slysela tak i vajecnik bez vejcovodu muze ovulovat a vajicko doputovat do delohy a to tak ze si zdravy vejcovod vajicko pritahne ;)

llenka_li
23. bře 2017

@jullli dost holek me od toho odrazuje, ze je to stresující...nevim no. Jeste počkám tenhle cyklus a možná ten pristi a uvidime 🙂 taky uvidim, co ted ovu testy...
Taky jsem to četla, ale asi to nebude uplne běžné, spis takový zázrak 🙂

jullli
23. bře 2017

@llenka_li no podle me hlavne pocase prevezme vladu duhy vajecnik a tvori vajicka i na druhem a jako zazkrak mi to neprijde presne tak se tvori dvojvajecna dvojcata tak proc by ne... Drzim palce..
A me to mozna stresovalo prvni mes pak jsem to brala jako samozrejmost

jullli
23. bře 2017

@llenka_li navic vajecniky se nemusi nitne stridat co mes takze klidne ovu bude z druhe strany drzim palce ;)

simi1510
23. bře 2017

@volfikovi to je strašný ☹

pujolka26
23. bře 2017

@jullli 9 DC, jj taky myslím, že do 2 dnů by se mohla dostavit 🙂

jullli
23. bře 2017

@pujolka26 tak to mas ovu pekne brzo ty jo to mas tak 26dc cykly ne? :D

martinie88
23. bře 2017

@llenka_li já jsem dnes taky 6 DC. Tak doufám, že nám tento měsíc vyjde🙂 Držím palečky😉

llenka_li
23. bře 2017

@jullli uvidime, co jsem tak četla, holky ani s jedním vejcovodem nemají problem otěhotnět, takze se tim zatim moc netrapim, ze by to kvuli tomu neslo. Evidentne nám to docela jde, jen to nejak vzdycky nedopadne, kdyz jsme od listopadu ve snažení a nám ta sebou MT a biochemko, tak snad to byly jen náhody a uz se zadari...

llenka_li
23. bře 2017

@martinie88 super, taky držím palce.. budes testovat ovu? Nebo meris BT?

llenka_li
23. bře 2017

@jullli a s tim měřením, no nevim no 😉 jsem na vazkach..

martinie88
23. bře 2017

@llenka_li dnes jsem již testovala, ale já mám ducha na ovu testu pořád :D Ale vím, že u mě čárka opravdu zesílí. A BT taky měřím, ale jedu 2 měsíc, takže je to spíš zatím jen orientační🙂 Ale po ovu jsem měla celou LF teplotu nad 37 a ze dne na den jsem měla 36,6 a MS přišla🙂 A už to ráno beru jako součást vstávání, nestresuje mě to ani neobtěžuje, takže proč ne 🙂 Ale jelikož mám cyklus strašně rozházený, tak ani nevím, kdy by měla ovu přijít 🙂

llenka_li
23. bře 2017

@martinie88 ja přemýšlím nad tim testováním i kvuli příteli, kdyz me uvidi kazdy ráno měřit teplotu, tak aby pak nebyl smutnej z toho, ze nám to nejde. A taky kvuli vikendum, ze bych musela mit budika na 6 😝

Jak dlouhou jsi mela LF? Ja taky svůj cyklus zatim noc neznám, protoze jsem mela se da říct jen 3 cykly a to byl 1.po vysazeni HA, pak po zákroku, který byl bez ovu a trval 5 týdnu a tento posledni, kdy asi proběhlo biochemické tehu, ale jsou to jediné hodnoty, kterych se muzu držet, cyklus 31 dnu a ovu 16DC, tak uvidime, jak to bude nyní...

martinie88
23. bře 2017

no od té doby co měřím se budím mezi 6 a půl 7 a naštěstí bez budíku🙂 Minulý měsíc jsem jí měla 13 dní a měsíc před tím 15. A cyklus mívám 30, 31, 32 a jednou jsem i měla 40. Takže fakt paráda. 2 roky již neberu HA, bohužel jsem musela vysadit kvůli játrům. No tak to to máme koukám dost podobně. Snad nám tento měsíc bude přát a za pár týdnů budeme testovat 🙂 😉

ebh
23. bře 2017

Holky,myslíte,že pořád nic? Čárky mi přijdou stejně silné..

simi1510
23. bře 2017

@ebh já tam tedy osobně nevidím žádný jo pozitivní test, zkoušej testovat dál. Jak dlouhé máš cykly?

ebh
23. bře 2017

@simi1510 tak většinou 33 dní..vaječníky bolí,takže doufám,že ovulace přijde...před půl rokem jsem vysadila HA a od té doby jsem ještě ovulaci nezaznamenala...

Strana