Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tak já nakonec hlásím taky 1DC...
Ahojky holky
tak ja beru druhý den clostík a jsem teda na odstřel. Ty 3 denně jsou fakt moc ☹
Neni mi špatně fyzicky , ale psychicky , jsem hrozně plačtivá , bulím u reklamy na pivo , ted je manžel v práci a ja tu truchlím jak kdyby zemřel :(
To je na palici
Mne dnes skončila MS, jsem 6DC, tak asi od zitra začnu testit, jestli ovu neprijde tento měsíc dřív, nez 16DC, kdyz beru 2xdenne Inofolic...i kdyz tento měsíc si naději nedelam vzhledem k ovulaci z vaječníku bez vejcovodu.
A furt zvazuji to měření BT...
@llenka_li já jsem dnes taky 6 DC. Tak doufám, že nám tento měsíc vyjde🙂 Držím palečky😉
@jullli uvidime, co jsem tak četla, holky ani s jedním vejcovodem nemají problem otěhotnět, takze se tim zatim moc netrapim, ze by to kvuli tomu neslo. Evidentne nám to docela jde, jen to nejak vzdycky nedopadne, kdyz jsme od listopadu ve snažení a nám ta sebou MT a biochemko, tak snad to byly jen náhody a uz se zadari...
@martinie88 super, taky držím palce.. budes testovat ovu? Nebo meris BT?
@llenka_li dnes jsem již testovala, ale já mám ducha na ovu testu pořád :D Ale vím, že u mě čárka opravdu zesílí. A BT taky měřím, ale jedu 2 měsíc, takže je to spíš zatím jen orientační🙂 Ale po ovu jsem měla celou LF teplotu nad 37 a ze dne na den jsem měla 36,6 a MS přišla🙂 A už to ráno beru jako součást vstávání, nestresuje mě to ani neobtěžuje, takže proč ne 🙂 Ale jelikož mám cyklus strašně rozházený, tak ani nevím, kdy by měla ovu přijít 🙂
@martinie88 ja přemýšlím nad tim testováním i kvuli příteli, kdyz me uvidi kazdy ráno měřit teplotu, tak aby pak nebyl smutnej z toho, ze nám to nejde. A taky kvuli vikendum, ze bych musela mit budika na 6 😝
Jak dlouhou jsi mela LF? Ja taky svůj cyklus zatim noc neznám, protoze jsem mela se da říct jen 3 cykly a to byl 1.po vysazeni HA, pak po zákroku, který byl bez ovu a trval 5 týdnu a tento posledni, kdy asi proběhlo biochemické tehu, ale jsou to jediné hodnoty, kterych se muzu držet, cyklus 31 dnu a ovu 16DC, tak uvidime, jak to bude nyní...
no od té doby co měřím se budím mezi 6 a půl 7 a naštěstí bez budíku🙂 Minulý měsíc jsem jí měla 13 dní a měsíc před tím 15. A cyklus mívám 30, 31, 32 a jednou jsem i měla 40. Takže fakt paráda. 2 roky již neberu HA, bohužel jsem musela vysadit kvůli játrům. No tak to to máme koukám dost podobně. Snad nám tento měsíc bude přát a za pár týdnů budeme testovat 🙂 😉

@jullli aha,vzhledem k té bolesti mi to přijde dlouho...ale uviďíme,lepší později než vůbec že 😁 děkuji!