Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@martinie88 taky moc hezké...a to ma byt LF stejná kazdy měsíc max o den...tak uvidime co přinese tento měsíc ;)
@ebh myslim, ze jo 🙂 Ja jsem s nasazením inofolicu vysadila Gynex . Jako taky jsem toho jedla hodne a i toho porad dost jim, šle tezko říct, jestli to muze byt na škodu...dost holek mi tu psalo, ze jo. Jj, ta. Fertiprona je taky super, je to stejný. A Drmek mam taky doma, ale ten taky neberu. Ja ted beru treba Inofolic, femibion a Kontryhel v kapkach. Beres tu fertipronu 2x denně? Pri nějakém problému ma byt toho inositolu 4g denně...
@ebh ještě testuj dál hele 😉
Tak já vím, že mám ovu, vím, že se to povedlo být těhu, ale bohužel v září byla revize kvůli zamlklému těhu... V říjnu mi bude 29, je to už půl roku a zatím se nepovedlo... Dle mého doktora mám zase rok na to... Tak tomu nechávám ještě čas, ale změním ho pak případně taky... ale dělal mi revizi (tak jsem k němu vlastně i částečně přišla), byl jediný takový rozumný v té době, pořádně to i vysvětlil... tak jsem mu dala šanci... a je i odborníkem na neplodnost. Tak uvidíme.
Držím palce!
@llenka_li Ano tu Fertipronu beru 2x denne...tuhle kombinaci mám teď první měsíc...před tím jsem pila ,,jen,, inofilic a kontryhelovy caj...a pak celkem dlouhe cykly 33-34 dní,tak jsem různě pročítala koníka,udělala si vlastní diagnózu 😀 a začala pít ty preparáty, co už jsem uváděla😉
@llenka_li Já třeba brala ten mimistar a ejhle, celé 2 měsíce najednou divná ovu ... teď jedu, jak jsem psala, pyridoxin 2 tablety, éčko, déčko 800, kyselinu, magnézko, a najednou cítím, odkud bude případně zase ovu atp. Takže podle mého mi to ten mimistar spíš tak nějak utlumil :-/
Za mě asi tedy lepší brát toho "méně",...
Dobrý večer, holky, mmá na Vás otázku. Jelikož se snažíme už dlouho o miminko a nejde to, tak jsem najela na ovulační testy . Menstruaci mám nepravidelnou, od kyretáže, kde ve mě miminko n září zemřelo ;( od té doby to nejde :( Tak abych se vrátila k testům. Nemám zkušenosti, menstruaci jsem dostala 12.3 a mela jsem jí do 15.3 a začla jsem se měřit hned po ní 18.3. Mela jsem čárky, ale dost slabé a včera se mi objevila silnější a dneska už zase není skoro vidět. Nerozumim tomu, jestli teda ovu byla včera nebo ne. Radši jsme spolu s partnerem spali, ale nevím. Včera jsem měla i natekla prsa, které dnes už nemám. . Jen trošku nafouklé břicho.
@miskahonzik tohle jeste pozitivni neni...jak dlouhé mas cykly průměrně? Vydrž jeste, ovu muze byt klidne i okolo 20DC a dneska jsi 12DC...
@llenka_li pyridoxin je B6, má fungovat při braní 40-50 mg na prodloužení LF, že ovulku má posunout dopředu, listovka s pyridoxinem pak mají vliv na kvalitu vajíček.
Vitamin E
Je jedním z nejdůležitějších vitaminů pro správnou funkci vašeho těla a hraje klíčovou roli při snaze o miminko. Vitamin E se také nachází ve spermii i vajíčku. Vědci prokázali, že strava chudá na vitamin E může vést k neplodnosti. Kromě ochrany buněčných membrán bojuje proti účinkům volných radikálů a zabraňuje některým neurologickým poruchám. Ano, lze ho brát za účinný antioxidant, který se postará o správný chod vašeho imunitního systému a připraví tělo na těhotenství.
Ono jako to vypadá, že je toho hodně - na počet... ale jsou to ty nejdůležitější, o kterých jsem četla, že mají pomáhat k otěhotnění. A když to vezmu, tak to na tu ovulku rozhodně pomáhá lépe 😀
@llenka_li já to mám od toho září Hrozný! Někdy 28, v prosinci jsem to dostala dokonce i dvakrát ale slabe. Tak jsem byla na injekci na srovnání! Takže bych řekla tech 28. Jak kdy. Takže se budu testovat dal a uvidí se !.. Já už jsem uplne hotova. ..:( ale Děkuji za odpověď! Jste moc milá! 🙂
@jullli Ahoj, k dr. jdu zítra. Ani sem teď nechodím, protože jsem z toho dost nervózní. Poslední dny, tak od pondělka usínám i vestoje. Hrůza. Ani nevím, jak jsem to přežila do středy v práci. malá je po horách nachlazená, tak byla místo školky u babičky do středy a dnes už se mnou doma a já dnes totálně mimo, v podstatě jsem celý den proležela a tak sem tam prospala..... teď jsem spala ještě asi od šesti do desíti a trochu pouklízím a jdu zase zalehnout. Jinak jsem se přestěhovala do diskuse TP říjen/listopad 2017. Fakt mám z té kontroly zítra obavy....

@ebh teď ještě, jak můžeš mít dlouhou LF fázi.
Já když měla 33 dní cyklu, tak LF jsem měla 11 dní, a ovu až kolem 22 DC