Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li dobré ráno 🙂 No hele ani doktor nevěděl proč to tak mám. Prý jsem naprosto v pořádku :D Cca 3 měsíce zpět jsem měla dokonce 53 DC. 40 DC jsem už šla pro radu a řekl mi, že jsem v půlce cyklu a do 14 dní to dostanu a taky, že jo, ale vůbec nechápu jak to bylo možné. Mám dost stresovou práci, tak to možná bylo i tím. A jak je dnes?😉 Mě se teplota od včera zvedla z 36.52 na 36.84 a dle ovu testů ovulace nebyla, tak mám asi nějakou divokou teplotu :D
Holkyyyy ja mam radost jako prase! 2 foliky 2 a 1,8. Naprosto ukazkove vcetne sliznice
@martinie88 taky dobry, tak snad se ti ten cyklus srovná, ja udělám dnes odpoledne prvni test, ale jeste je brzy...mam jeste tak 5, 6 dnu čas ;) s merenim BT jeste počkám tento cyklus.
Ahoj holky hysterka se hlásí. Zatím žiju . Je mi mizerně jak psychicky tak fyzicky , je proste znát ,ze tech hormonů je až moc:(
Ještě musím vdržet do neděle
@jullli
@llenka_li
@kotito
@martinie88
@radunkap
@simi1510
Ahoj holky, moc děkuji za podporu. Kontrola dobré, srdíčko bije, mám radost. Další ko mi dala za 14 dní, říkala, že na odběry a screening za 5 týdnů, tak že by to bylo moc za dlouho, tak mám ještě za dva týdny přijít. Jinak podle UTZ jsem 6+5, podle MS 7+0 🙂. Přikládám tu moji skvrnku 🙂
Moc děkuji holky. Ještě jsem teda dostala utrogestan (2tbl večer) a zákaz sexu. Asi týden maličko špiním. Ale fakt jen lehce. Krev žádná.
@janina92 vypada, ze ovu brzy bude, udělala bych test jeste vecer, zitra dopo a zitra odpo a uvidíš, jestli uz bude slábnout nebo bude jeste tmavnout. Dnes vecer bych to pojistila...jinak, pokud bude cyklus jen 30dnu, tak to málo je a chtělo by poresit prodloužení lutealni fáze. Ta by mela byt alespon 11dnu, aby se vajíčko stihlo zahnizdit, ale treba bude tentokrat cyklus o trochu delší..
@llenka_li no snad jo, jinak bych měla ovu tak za 3 týdny :D :D Budu držet palečky ať jí máš brzy a třeba budeme spolu i testovat 🙂 No možná je lepší neměřit, mě to tedy baví pozorovat jak se mění, ale doufám, že mě to nebude stresovat :( Uvidíme🙂
@kstablova jůůů to je nádhera ❤ Budu se těšit na novinky 🤰😘
@martinie88 mne by taky bavilo měřit, ale na konci by me stresovalo, jak to vypada a ono se toho na konci taky nic neda držet, videla jsem křivky, kdy se teplota držela a MS prisla, kdy sla teplota dolu, i kdyz byla holcina tehu, atd...
Jinak ja spatne počítala, jestli bude MS jako minule, mam jeste 9 dnu 🙈😄😄 to je doba 😂 ale dobry, docela to utíká. Člověk se na to nesmí upinat a moc na to myslet...kdyz je vsechno takhle daleko, tak to celkem jde. Horší je to 5 dnu pred MS 😂
@janina92 Ahojky, naprosto souhlasím s @lenka_li ještě zkus testovat a buď bude silnější nebo slabší. Koukám, že jsi testovala včera v 1 a dnes v 11. Pokud bude test slabší tak je klidně možné, že test byl nejsilnější dnes ráno nebo včera večer. Cykly máš dlouhé 30 dní, víš kdy máš normálně ovu? Asi budeš mít tento cyklus déle ovu a o to se ti i posune LF, ale doufám, že příchod MS, už nebudeš řešit 🙂

@kstablova neboj bude to v poradku ty i miminko. Musis se uklidnit a hodit se do klidu na kolik jdes?