Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@martinie88 Zapomela jsem rict, ze beru clostilbegyt ted druhy cyklus od 5 do 9 dc (1-1-1), 13 dc jsem byla u dr na utz, o ktery jsme si musela rict teda sama, ale na tom utz nevidel zadny dominantni folik jen hodne stimulovane vajecniky, uvidim co dalsi test, jinak kdy ovuluju presne nevim, bricho me neboli, dneska rano jsem si vsimla hlenu, ale jestli je to ten plodny, to nevim...😉
@janina92 aha tak s clostíkem nemám zkušenost :/ Ale holky ti tu určitě poradí🙂 Budu držet palečky a jako lenka_li budu čekat na testíky 🙂
@llenka_li no minulý měsíc jsem měla do 12 DPO teplotu nad 37 °C a 13 DPO 36,6 °C a mrcha přišla :D Taky jsem četla různé situace s BT 🙂 No tak 9 dní je taky doba :( Pro mě to bude překvapení kdy přijde ovu. Ty moje cykly jsou na prd 😠 Noooo tak čekání na testování TT je dobré mučení 😵
@martinie88 člověk to musi brát jako takový sport, koníček a ne se na to uplne upinat, ale těsně pred MS to asi uplne nejde. Ja jen doufám, ze dalsi testování budu brát trochu lépe, nez to posledni, tam jsem tomu teda propadla moooc.
@martinie88 a to testování, to je prave ono, no...neprijde mi to uplne směrodatné. Jen tedy k určení te ovulky, ale tu mi ukáže i test..
Jinak co holky myslíte, pri ovu sexovat denně nebo ob den, hodne se v tom názory rozchází a asi to ani uplne nejde říct..,co..
@martinie88 ty ovulaky maji fakt super ;)
@llenka_li tento měsíc jsem tady testovala denně a je to na nic :( Jen se tím člověk pak trápí :( Lepší čekat do MS, ale nevím jestli má vůle je tak pevná :D :D No práve!! Dle BT bych měla ovulaci včera a test byl negativní :D Tak ta BT asi jen pro zábavu, měřím ve stejnou dobu, alkohol jsem nepila, šla spát včas a v noci ani nevstávala. Tak ten vzestup nechápu :D
@martinie88 teplota musi vydržet, aby bylo jiste, ze ovu proběhla, tak uvidíš. Snad jsem četla ze 3 teploty po sobe musi byt vyšší nez 3 předchozí..nevim jestli to nebylo 6:3...😋 pokud opravdu meris pečlivě, asi bych spis věřila teplotě nez testu...ale to jen pri te ovulce. Na tom konci to směrodatné nevidim...ja urcite nevydrzim netestovat do MS, 10DPO to jisti 😂
@llenka_li no uvidíme co teplota zítra :D Ale myslím si, že to bylo jen jednorázové zvýšení. Dle testů byla poslední ovu 4/3/17, takže by to teď bylo velmi brzy 😅 Zítra dám vědět co teplota🙂 To je dobře, takže 10 DPO se ukaže 😉 Doufám, že nám to vyjde 😉

@llenka_li dvojcatka neeeee 😀. Jednu krasnou zdravou holcicku