icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
24. bře 2017

@llenka_li dvojcatka neeeee 😀. Jednu krasnou zdravou holcicku

janina92
24. bře 2017

@martinie88 Zapomela jsem rict, ze beru clostilbegyt ted druhy cyklus od 5 do 9 dc (1-1-1), 13 dc jsem byla u dr na utz, o ktery jsme si musela rict teda sama, ale na tom utz nevidel zadny dominantni folik jen hodne stimulovane vajecniky, uvidim co dalsi test, jinak kdy ovuluju presne nevim, bricho me neboli, dneska rano jsem si vsimla hlenu, ale jestli je to ten plodny, to nevim...😉

janina92
24. bře 2017

@llenka_li jj tak uvidim co dalsi test, samozrejme se s manzelem tulime 😉 tak treba se i pres to "ovulacni spozdeni" povede 🙂 moc dekuju

simi1510
24. bře 2017

@kstablova tak to je skvělá zpráva!!!! Gratuluji! A vidíš, je to v pořádku! 😉

llenka_li
24. bře 2017

@kotito budiž ti přáno 😄🙏

llenka_li
24. bře 2017

@janina92 někdy ani test neukáže a přece jen se povede, takze to chce se proste snažit, snažit a snažit, ale jestli 13DC neviděl doktor nic, tak to jeste ovu nebyla...

janina92
24. bře 2017

@llenka_li presne tak, takze je asi i mozny ze se ta ovu spozdila, kdyz 13 den nic a ted mam temer pozitivni ovu test 🙂

llenka_li
24. bře 2017

@janina92 držím palecky, at je zitra opravdu pozitivni nebo treba vecer a mate hezky vikend ;)

llenka_li
24. bře 2017

@janina92 no a za 10-12dnu samozrejme krásné // 👍

martinie88
24. bře 2017

@janina92 aha tak s clostíkem nemám zkušenost :/ Ale holky ti tu určitě poradí🙂 Budu držet palečky a jako lenka_li budu čekat na testíky 🙂

martinie88
24. bře 2017

@llenka_li no minulý měsíc jsem měla do 12 DPO teplotu nad 37 °C a 13 DPO 36,6 °C a mrcha přišla :D Taky jsem četla různé situace s BT 🙂 No tak 9 dní je taky doba :( Pro mě to bude překvapení kdy přijde ovu. Ty moje cykly jsou na prd 😠 Noooo tak čekání na testování TT je dobré mučení 😵

llenka_li
24. bře 2017

@martinie88 člověk to musi brát jako takový sport, koníček a ne se na to uplne upinat, ale těsně pred MS to asi uplne nejde. Ja jen doufám, ze dalsi testování budu brát trochu lépe, nez to posledni, tam jsem tomu teda propadla moooc.

llenka_li
24. bře 2017

@martinie88 a to testování, to je prave ono, no...neprijde mi to uplne směrodatné. Jen tedy k určení te ovulky, ale tu mi ukáže i test..

llenka_li
24. bře 2017

Jinak co holky myslíte, pri ovu sexovat denně nebo ob den, hodne se v tom názory rozchází a asi to ani uplne nejde říct..,co..

jullli
24. bře 2017

@llenka_li osobne obden kazdy den je naskodu

kotito
24. bře 2017

@llenka_li me mudra rekla kazdy den.vajicko ze funguje den

kotito
24. bře 2017

Pro zajimavost confort a max ze stejne moci.max je teda fakt na prd.foceno 40 min po namoceni

llenka_li
24. bře 2017
llenka_li
24. bře 2017

Co myslíte, holky, testovat zitra je asi zbytecne, ne?

Ale asi o neco dřív ovu bude, nez 16DC, kdyz jsem dnes 7DC...

martinie88
24. bře 2017

@llenka_li @kotiko no tak koukám, že ten comfort ukazuje moc hezky 🙂 Já mám maxe a ovu mi vždy ukázal, ale asi taky koupím comfort a budu porovnávat :D

llenka_li
24. bře 2017

@martinie88 ty ovulaky maji fakt super ;)

jullli
24. bře 2017

@kotito to ti opravdu rikala kazdy den? Ono je to naskodu prave kvuli spermiim

jullli
24. bře 2017

@llenka_li zacni tak za dva dny 🙂

martinie88
24. bře 2017

@llenka_li tento měsíc jsem tady testovala denně a je to na nic :( Jen se tím člověk pak trápí :( Lepší čekat do MS, ale nevím jestli má vůle je tak pevná :D :D No práve!! Dle BT bych měla ovulaci včera a test byl negativní :D Tak ta BT asi jen pro zábavu, měřím ve stejnou dobu, alkohol jsem nepila, šla spát včas a v noci ani nevstávala. Tak ten vzestup nechápu :D

llenka_li
24. bře 2017

@jullli Uzel taky rádi kazdy den, ale je to proste fakt o názoru...

A taky si myslim, ze za dva dny začít je ok...👍

kotito
24. bře 2017

@jullli řekla mi to tak, řekla že ted nesexovat at má zásobu a za dva dny tulit a pak každý den, že vajíčko vydrží jeden den.

llenka_li
24. bře 2017

@martinie88 teplota musi vydržet, aby bylo jiste, ze ovu proběhla, tak uvidíš. Snad jsem četla ze 3 teploty po sobe musi byt vyšší nez 3 předchozí..nevim jestli to nebylo 6:3...😋 pokud opravdu meris pečlivě, asi bych spis věřila teplotě nez testu...ale to jen pri te ovulce. Na tom konci to směrodatné nevidim...ja urcite nevydrzim netestovat do MS, 10DPO to jisti 😂

jullli
24. bře 2017

@llenka_li ted jsem cetla od uzla tak i tak stridat co druhy den nebo kazdy den ale nemit sex vicekrat za den

llenka_li
24. bře 2017

@jullli ja si osobně taky myslim, ze kazdy den nebo ob den je jedno. Nebo ze ob den stačí a spis řeším, jestli kazdy den neni na obtíž, my spolu většinou spime totiž denně..jako neplánovaně...ale nebudu to takhle resit a hrozit, proste to zase nejak dopadne ;)

martinie88
24. bře 2017

@llenka_li no uvidíme co teplota zítra :D Ale myslím si, že to bylo jen jednorázové zvýšení. Dle testů byla poslední ovu 4/3/17, takže by to teď bylo velmi brzy 😅 Zítra dám vědět co teplota🙂 To je dobře, takže 10 DPO se ukaže 😉 Doufám, že nám to vyjde 😉

Strana