Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li ted jsem se divala jak jsme meli sex v tom unoru a meli jsme 5dnu pred 4dny pred pozitivnim testem, den pred a v den pozitivniho testu. Takze se mohlo zdat ze toho bylo malo a ono ne... Ale samozrejme je to individualni.
Ale mam pocit ze zrovna tys rikala ze mate spatny spermio ne? Kde bych teda rekla ze je potreba dobre nacasovani
@martinie88
@llenka_li Moc vam dekuju, urcite se ozvu 😍
jinak gel na podporu početí mě nepálí 😀
Tak jsme to dneska prubli, jsem 22 dc, a vetsinou z 22dc na 23dc probíhá ovu, tak uvidime co bude ted ...
Tak dneska "pojisteno", jestli to nebude, tak uz nevim 😃😂😂😂 jen mam pocit, ze ovu jeste neproběhla :-/
@llenka_li ja mám to samé dnes
@denisa3101 to jo, tak uvidime, co z toho jeste bude 😄😉 a kdy to prijde, holky ze skupiny Kdy si udelat tehotensky test řešily piti ACC před ovu, uz jsem o tom jednou četla...to je divny, to nemuze byt přece tim...a ja hlavne nevim, kdy je 3 dny pred ovu..🙈
Ahoj holky
takze dnes jsem vlezla na vahu a to jsem neměla dělat naprosto mě to sejmulo :(
Mám o 7 kg více než jsem měla tkaze má váha při 150 cm činí 93 kg
Po tomto zjištění jsme se rozhodli,že snažení za pomocí hormonů ukončíme , ve čtvrtek ještě dojdu na ultrazvuk predpokládám ,ze foliky nebudou tak pak konec a objednavam se k obezitologovi :( Jsem z toho uplne zničená citím,že sem přibrala,ale že to bude taková darda to tedy ne

@martinie88 tak tak, ten ukáže ;) urcite to vyjde 👍