icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
24. bře 2017

@martinie88 tak tak, ten ukáže ;) urcite to vyjde 👍

jullli
24. bře 2017

@llenka_li ja se priznam ze by me to kazdy den nebavilo :D sex mam rada ale tohle je pro me extrem

jullli
24. bře 2017

@llenka_li ted jsem se divala jak jsme meli sex v tom unoru a meli jsme 5dnu pred 4dny pred pozitivnim testem, den pred a v den pozitivniho testu. Takze se mohlo zdat ze toho bylo malo a ono ne... Ale samozrejme je to individualni.
Ale mam pocit ze zrovna tys rikala ze mate spatny spermio ne? Kde bych teda rekla ze je potreba dobre nacasovani

llenka_li
24. bře 2017

@jullli my mame takova období, ted zrovna takove tulici 🙂))

llenka_li
24. bře 2017

Jinak test po zaschnutí me docela překvapil, čekala jsem ho o dost světlejší 7DC.

janina92
24. bře 2017

@martinie88
@llenka_li Moc vam dekuju, urcite se ozvu 😍

jullli
24. bře 2017

@llenka_li jooo to my meli pred 7lety taky :D

jullli
24. bře 2017

@llenka_li tak to je pekny ale neber zaschnuti ;) myslim ze do tydne urco bude

kstablova
24. bře 2017

@llenka_li já měla těsně po MS taky hodně pozitivní testy. Pak mi začaly světlat a pak zase zesílily.

llenka_li
24. bře 2017

@jullli Nn, my nebyli na žádných vyšetření..;) taky byl tedy sex den pred i v den toho testu, ale ono je to asi fakt jedno. Je to proste hrozná náhoda ;)

jullli
24. bře 2017

@llenka_li tak to se omlouvam to jsem asi popletla 🙂 nevim kde jsem to vzala ;)
No jasne dulezite je aby proste do sebe zapali a ikdyz se potkaji tak to nemusi klapnout

llenka_li
24. bře 2017

@jullli to znamená, ze by Inofolic MS posunul, tak uvidime ;)

@kstablova a nebo to budu mit taky tak, je to možný...jsem zvedava, jestli tělo reaguje na inositol..

kotito
24. bře 2017

jinak gel na podporu početí mě nepálí 😀

kotito
24. bře 2017

@jullli my máme spermio nic moc 😉

jullli
24. bře 2017

@kotito joo tak ty ja si to popletla ;)

volfikovi
24. bře 2017

@kotito to zavidím já po něm byla 3 dny v takovem stavu ,ze sem pomalu nemohla jit na zachod

simi1510
24. bře 2017

@kotito jsme dve 🙂 ja s nim tez nemam problem 🙂

simi1510
24. bře 2017

@jullli co ty dneska? Jak je? Je uz lepe?

Ja dneska hodila prvni doucko.. jdou po mne 😀

jullli
24. bře 2017

@simi1510 dnes jen 3x takze rozhodne lepsi nez 10x ;)
Fakt? No super predpokladam ze email ti jeste nedosel ze?

simi1510
24. bře 2017

@jullli Nn jeste ne ☹ kdybych věděla jak to je vid...

Tak aspon ze jen trikrat. Mimi si te primo užívá 😃

jullli
24. bře 2017

@simi1510 ano vychutnava :D ok budu ji urgovat

simi1510
24. bře 2017

Tak jsme to dneska prubli, jsem 22 dc, a vetsinou z 22dc na 23dc probíhá ovu, tak uvidime co bude ted ...

jullli
24. bře 2017

@simi1510 super parada jinak simi sefova to posle nejak o vikendu dnes to nestihla 🙂

simi1510
24. bře 2017

@jullli tak super, to bude akorát 🙂

Jako snad to k necemu bude behem termínu kdy ma ovu probehnout... snad to nebylo pozdě... pred tim byly v dny pozitivniho testu nejak a nic, tak treba ted?

simi1510
25. bře 2017

Tak dneska "pojisteno", jestli to nebude, tak uz nevim 😃😂😂😂 jen mam pocit, ze ovu jeste neproběhla :-/

jullli
25. bře 2017

@simi1510 twst jsi nezkousela?

simi1510
25. bře 2017

@jullli nemela bych s cim porovnávat a nechci ani do toho spadnout. Jako podbrisek pred par dny bolel, ze jako bude... tak by mela proběhnout, tak treba z dneska...

denisa3101
25. bře 2017

@llenka_li ja mám to samé dnes

llenka_li
25. bře 2017

@denisa3101 to jo, tak uvidime, co z toho jeste bude 😄😉 a kdy to prijde, holky ze skupiny Kdy si udelat tehotensky test řešily piti ACC před ovu, uz jsem o tom jednou četla...to je divny, to nemuze byt přece tim...a ja hlavne nevim, kdy je 3 dny pred ovu..🙈

volfikovi
25. bře 2017

Ahoj holky
takze dnes jsem vlezla na vahu a to jsem neměla dělat naprosto mě to sejmulo :(
Mám o 7 kg více než jsem měla tkaze má váha při 150 cm činí 93 kg
Po tomto zjištění jsme se rozhodli,že snažení za pomocí hormonů ukončíme , ve čtvrtek ještě dojdu na ultrazvuk predpokládám ,ze foliky nebudou tak pak konec a objednavam se k obezitologovi :( Jsem z toho uplne zničená citím,že sem přibrala,ale že to bude taková darda to tedy ne

Strana