Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Jinak u mě už asi ovu jo, píchání v podbřišku... tak snad ...
@simi1510 určo ne ,já mám štítku vyšetřenou a vše ok .
No přiznávám narovinu už sem clostik vcera ani dneska nezvala takze prepokladam ,ze foliky nebudou . Doktorovi to reknu na rovinu ze ted na to prdím nedokazu si predstavit ze bych ted s touhle vahou byla těhu a ještě dalších x kilo přibrala...
Manžel souhlasí ,ze se ted na mimčo vyprdneme , jelikož už ted je ta váha na mě extrémně moc.
Ale budu Vás sledovat nechci to tu uplně opustit. Jen ted uz vim jedno... bud se mimco podaří nějakým zázrakem přirozeně a nebo prostě nebude..
Ted zkusím zabojovat s temi kili zatím se rozhoduju zda se vrhnu na spining nebo jumping nejhorší však bude změnit jídelníček já nemám vůli.
Ale 93 kg to už nerozdýchám a prostě aspon 10 musí dolu
@volfikovi zkus vysadit sladké limonady, bile pecivo, perlivou vodu vymenit za neperlivou.
Spinning bych nedavala, jelikoz po tom nabírají nohy a zadek. Jumping taky neni ideální k pomeru vahy na nohy prozatim. Spis zkusit nejdriv zlehka posilovani bricha, rukou, celého tela, zkusit treba brusle nebo tak...., plavání... at si totiz neznicis kolena atp 😉
A ono treba to pujde, kdyz se zaměříš na neco jineho 🙂
@volfikovi hele me se to srovnalo az treti cyklus na lekach.mam 8 kg nahore a uz nenabiram a treti cyklus kdy mam ovu tak jak ma byt,ukazkovy hlen,pobolivani v podbrisku a malinko spineni.jak dorazime ze zoo zkusim ovu test. Podle me ti telo dohromady jinak nez hormonama nedaji...zhubnes pak behanim za mimcem
@jullli fakt jeste 4, jeste ze jsi tak znala..vcera jsem začala s grepama a mam doma malinik, tak nevim, jestli ho zkusit...nemam ten bilkovy hlen 😏 zatim necítím břicho ani prsa, tak jsem na to zvedava...každopádně, kdyby prisla 13DC, dostala bych se na 28.denni cyklus...což by byl velký úspěch.
Zkusila jsem rano teplotu a je nahore, takze ovu vcera skutecne probehla... tak snad to bude ok ten vcerejsi a prevcerejsi sexik 😀
@kotito já už to konzultovala a práve mi byl doporučený jumping pro začátečníky a spining , tak to nejak zkusim...
Tak to zkusim.. Do dalšího cyklu už nejdu ..
manžel mi prý o vyplate koupí kolo a budem jezdit .
Já to nečekala pribrala sem trochu do bricha ,ale nenapadlo me ze 7 kg :( Kdybych aspon nebyla takovy prcek proste . na mě je kazde kilco hrozně vidět
Taky jsem najela na vodu žadna cola a sladke dzusy , k večeri jsem měla ted salat s jogurtem a už dneska nežeru .

@volfikovi jj bohuzel no :( nevim proc se po nich tak tloustne ale mela jsem to stejne pak se to blbe shazovalo.. U me tedy vlastne skoro vubec. Az ted s nevolnosti..
Snad ti ted pomuzou max te poslou na laparoskopii drzim palce. A drz se vaha neni vsechno