icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kotito
26. bře 2017

To je kraaaasa....v limitu 5 minut

kotito
26. bře 2017

@jullli ne ne tento cyklus neměřím . Tulení bylo dnes ráno myslíš, že zítra večer bude pozdě?

jullli
26. bře 2017

@kotito tfujtfuj tfuj ze stejneho testiku jsem tehotna takze moooc drtim palce dnes na to ale urcite skoctee ;) 11dnu a chci tehu test ;)

jullli
26. bře 2017

@kotito rano bylo jo? Tak zitra rano ne vecer ;)

kotito
26. bře 2017

@jullli jj bylo 😀 ráno nestíháme :-/

aptacek
26. bře 2017

@kotito prosímte jaké to jsou testy? Já poslední čtvrt roku používám dr.max a hrůza ☹ ani jeden uplně pozitivní test. Tento měsíc dokonce zatím jen duchové, přitom hlen i bolest byla, dnes jsem 15DC

jullli
26. bře 2017

@aptacek kup si comfort ovu testy

aptacek
26. bře 2017

@jullli to je benu lékárna?

kotito
26. bře 2017

@aptacek také jsem tak měla maxe, toto jsou comfort ovu testa jak píše jullli
objednala jsem si je do doktora maxe 🙂

aptacek
26. bře 2017

@kotito dík 🙂

simi1510
26. bře 2017

@kotito
@aptacek

já je vždy objednávala přes pilulku no 🙂 a mám s nimi nej zkušenost! Holky, možná bychom tu mohly dát seznamy a zkušenosti 😀 😀 😀

Já mám pocit, že konečně se tělo vrací snad do normálu před revizí dle toho, jak ta ovu teď probíhá :-/

aptacek
27. bře 2017

@simi1510 díky za zkušenost, koupím, ikdyž si myslím, že ovulaci jsem prošvihla. My se teda snažíme objednat den, ale nevím kdy byla. Bolest břicha a nafoukla jsem byla, ale výtok nebyl zase až tak moc jako minule. A test jen pořád slabá čárka, když to vypadalo, že sílí, tak pak zase začala slábnout. Nikdy jsem neměla jasně pozitivní test, jako ty výše uvedený fotky. Asi je to tou značkou testů, nebo už nevím ☹

kotito
27. bře 2017

@aptacek ano dr max testy jsem neměla nikdy stejně výraznou čárku jako kontrolní

aptacek
27. bře 2017

@kotito asi mají málo barviva, nebo nemáme tak vysokou hladinu LH. no každopádně pro ně zkusím ještě dnes zaběhnout 🙂

llenka_li
27. bře 2017

@kotito parádní test ✊️🍀🍀

radunkap
27. bře 2017

@kotito to je super! To mám radost, tentokrát to vyjde a na Vánoce už budete 4❤

kotito
27. bře 2017

@radunkap hlavně aby ne 5 😀 mám docela strach z těch dvou folíků 😀

ty co?

radunkap
27. bře 2017

@kotito Ale neměj, jak to má být, tak to bude🙂
Já dobré, začal mě pobolívat pravý vaječník, což je u mě trošku neobvyklé, tak uvidíme, co z toho bude🙂 Dneska jsem 10.DC, ovulační testy zatím ani nesílí🙂

kotito
27. bře 2017

Dnesni

aptacek
27. bře 2017

@kotito tyjo, to jsem nikdy neměla 😀

kotito
27. bře 2017

@aptacek já taky ne 😀

kotito
27. bře 2017

@radunkap tyjo bezva se určo něco chystá ,-)

simi1510
27. bře 2017

@kotito tak super 🙂 sup na to 😃

jullli
27. bře 2017

@kotito parada tak vecer aspon 🙂

llenka_li
27. bře 2017

@kotito minuly cyklus jsem to mela stejne jako ty, odpoledne a druhy den dopo takhle hodne pozitivni test, odpoledne uz pak zacal slábnout. Největší bolesti prave dopoledne u druhého pozitivního testu...držím palecky...

radunkap
27. bře 2017

@kotito no já doufám!🙂 A ty s těmi léky počkej, tak jak psala @jullli.

kotito
27. bře 2017

@llenka_li právě si myslím, že budou pozitivní i zítra kvůli tomu druhému vajíčku

kotito
27. bře 2017

@radunkap jj určitě počkám až zeslábne test a pak za 2 dny nasadím

llenka_li
27. bře 2017

@kotito no jo, to jsem na tebe zvedava, jak dopadnes, budu ti moc držet palce..✊️ a kolikaty jsi DC?

Strana