icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
radunkap
27. bře 2017

@kotito To je dobře, podívej, máš tam dva, takže aspoň jeden z nich vyjde, věřím s tebou🙂

martinie88
27. bře 2017

@llenka_li Ahojky tak jak je dnes? Já měla včera na ovu silnějšího ducha, ale jen trochu. Vůbec nevím kdy se rozhodně přijít :D Koukala jsem, že včera ti testíky krásně sílí. Čekám na fotku pozitivního ;)

llenka_li
27. bře 2017

@martinie88 uvidime dnes odpoledne...dost me bolí břicho, ale myslim, ze to neni od ovu, takze jsem pro jistotu testovala hned ráno, ale test byl slabší nez vcera k večeru, což jsem čekala, moc byla naredena..ale dnes pozitivni urco nebude. Což jsem rada, přítel tu mel brachu, takze sex nebyl ani vcera ani predevcirem...takze dnes se snad začneme zase "snažit" a budu si hlídat, aby ten sexik ted byl kazdy den a pak bude jedno, jestli prijde zitra nebo za tři dny...jsem 10DC a testy sílí (krom toho dnešního), tak uvidime, jestli to dorahnu az do toho 16DC jako minule nebo bude dřív 🙂 tak uvidime, kolikaty jsi ty DC a kolikaty den jsi ji mela v minulém cyklu ovu?

martinie88
27. bře 2017

@llenka_li tak budu držet palečky, aby bylo ovu co nejdřív🙂 No snad až do 16 Dc nebudeš čekat ;) Já jsem taky 10 DC a minulý cyklus byl 43 DC a ovu 30 DC, měla jsem stresové období v práci, proto asi delší cyklus. Tento měsíc doufám, že budu zase cca 30DC. Takže na ovu si počkám, ale radši testuji 🙂

llenka_li
27. bře 2017

@martinie88 ty jo, to je na hlavu, kdyz se ty cykly takhle pokazí a táhnou se...tak testuj dal a pochlub se, taky vecer hodím fotecku 🙂

martinie88
27. bře 2017

@llenka_li no právě:( Doktor říkal, že sem v pořádku a bohužel mám ty cykly takhle rozházené :/ A každý měsíc na vyvolávačku opravdu chodit nebudu, sice si na MS počkám, ale lepší než stálé injekce 🙂 Pokud bude dušík trochu silnější tak zašlu 🙂 Ale u tebe určitě bude, takže se těším na fotečku :*

llenka_li
27. bře 2017

@martinie88 a zkoušela jsi nějaké přípravky? Inofolic nebo Nosifol a nebo Fertipronu, inositol, který obsahují tyto přípravky by mel pomoci...nebo pak jeste Gynex...

martinie88
27. bře 2017

@llenka_li já jsem to právě neřešila, tím, že jsme se o mímo nestažili 🙂 Ale teď je situace jiná a tento cyklus dojedu do konce a pokud se nezadaří tak něco začnu zobat 🙂 A co je asi nejlepší? Na tyhle přípravky jsem narazila, ale nevěděla jsem jestli to pomáhá a co si vybrat. Děkuji za pomoc 🙂

llenka_li
27. bře 2017

@martinie88 myslim, ze ten inositol by ti mohl opravdu pomoct, četla jsem na nej hodne výborných hodnocení a prave i zkušenosti s ovlivnenim cyklu, především ovulace, díky němu je ovu dřív, pomáhá k dozrávání vajíček..a lutealni fáze by mela byt vzdy stejná, jde tedy o to, aby byla ovulace dřív..všechny ty přípravky jsou stejne, nejvíc toho obsahuje Fertiprona, protoze v ni je rovnou nastepena kyselina listová, ale ja beru treba femibion, kde ta listovka uz nastepena je, takze piju Inofolic ;)

llenka_li
27. bře 2017

@martinie88 kolikaty měsíc se snažíte?

martinie88
27. bře 2017

@llenka_li ahááá 🙂 Moc děkuji za vysvětlení. Tak to určitě pořídím😉 👍 Snažíme se od půlky ledna, takže ještě nepanikařím, ale je asi dobré tomu jít trochu naproti🙂 V květnu máme svatbu, takže jsme si řekli, že pokusíme štěstěnu o pár měsíců dříve 🙂 A jak dlouho se snažíte vy?

llenka_li
27. bře 2017

@martinie88 ja vysadila HA v listopadu, prvni MS prisla, druha uz ne, ale jednalo se o mimidelozni tehu, takze v lednu zákrok a jsem bez vejcovodu, no a ted se snažíme druhy měsíc..takze taky zatim nepanikarim, ale je mi jasne, ze mame šance trochu snížené tim, ze mam jen jeden vejcovod...tak snad budeme mit štěstí.

martinie88
27. bře 2017

@llenka_li ježiš to mě moc mrzí 😢 Ale tak šanci určitě máte a jelikož se ti podařilo otěhotnět tak to brzy přijde zase a moc se těším na testíky a fotečky z ultrazvuku🙂 Moje ségra otěhotněla i když brala HA :D Tak doufám, že téhle genetiky mám taky trochu a nebudeme se dlouho trápit 🙂 To by bylo hezké kdyby se nám to podařilo ve stejnou dobu 😉💃

llenka_li
27. bře 2017

@martinie88 fakt? S tim jsem se v reálu nikdy nesetkala, aby nekdo otehotnel pres HA a jak na to prisla? Takze jeste nějakou dobu HA brala i v tehu a mimi dobry? Tak to budes urcite taky takhle hodne plodná 😄 držím palce, at je to brzy.
Byl to blby začátek snažení a ten minuly měsíc proběhlo asi biochemko, protoze jsem na testu neco hodne slabého mela, a pak to najednou zacalo slábnout, ale zatim jsem v pohode a beru to sportovně, porad věřím, ze Zo brzy vyjde ;) za pul roku by bylo hůř 😉

simi1510
27. bře 2017

@llenka_li mne o tom rikala v bývalé praci kolegyne, se pritelkyne syna jeji segry takhle otehotnela... pry staci treba chřipka, antibiotika nebo stres a je to

kotito
27. bře 2017

@llenka_li dneska 15Dc

volfikovi
27. bře 2017

@kotito krásný testík držím palce

martinie88
27. bře 2017

@llenka_li no měla k tomu atb a evidentně se zadařilo 🙂 Doktorka se tomu ani moc nedivila :D Hele brala jí asi měsíc a jelikož po klasickém vysazení MS nedostala a bolelo jí břicho, tak zkusila na radu dr test a měla dálnici jako blázen. Malej je naprosto úžasnej 😍 V pátek slavil 7 měsíců🙂 No právě se trochu bojím, kamarádka měla mimčo na 1 pokus a její ségra, už 4 roky čeká:/ Tak genetika asi není vše.
Ježiš, tak to mě mrzí ještě víc:( Ale důležité je, že otěhotnět můžeš a teď jen vyčkat na toho nejlepšího prcka ;)

martinie88
27. bře 2017

@simi1510 ano ano ségra měla atb a bylo to 🙂 Její přitel má asi kvalitní materiál :D

simi1510
27. bře 2017

@martinie88 joooo kéž by to bylo tak rychlé i u nás... u nás 11 měsíců trvalo, než se povedlo, ale radost nebyla dlouho... těhu bylo zamlklé a v září 16 revize... a teď se snažíme půl roku a zatím nic, tak uvidíme, co tento cyklus. Ovu byla v sobotu.... Je to hrozná věda.

A dneska jsem se viděla s jednou holčinou odsud z MK, a je to složité všechno nějak. Všechno se vším souvisí.

V poslední době mě ale nehorázně štvou knížky, filmy, seriály i reklamy... jak je dle nich jednoduché otěhotnět... když to tu člověk čte všechno

llenka_li
27. bře 2017

@martinie88 na ty antibiotika vzdycky upozornujou i v nemocnici, ale je to husty, hlavne ze se zadarilo a malej je zdravej...bych se bála, ze HA plod poškodí...takze jeste, ze tak.
Neboj taky se brzy zadari...neni urcite důvod proč ne. I u sebe tomu věřím, snad tu nebudu za pul roku brecet, ze porad nic 🙂

llenka_li
27. bře 2017

@simi1510 taky mam ten pocit, ze at pustím v TV cokoli, jsou tam vsichni těhotny ani nevi jak, ale my taky budeme. Tenhle měsíc jste to dobre vychytali, takze věřím, ze tenhle měsíc to bude ono a hlavne to bude ten dáreček pod stromeček za to vsechno ;) těším se na tt 🙂

llenka_li
27. bře 2017

@kotito tak se těším brzy na tt 😉

martinie88
27. bře 2017

@simi1510 to mě moc mrzí :( Ani si nedovedu představit co to udělá po psychické stránce :( No taky mi přijde, že je to slušná věda a otěhotnět je složité :( Moje ségra patří do té šťastnější skupiny, ale taky to neměla jednoduché. Mimi neplánovali a s přítelem byla půl roku. Takže se bála jestli bude mít malej tátu, ale bylo jí skoro 30 takže si ho chtěla nechat. No a přítel? Ten byl štěstím bez sebe🙂
Jůůů tak to se budu za pár dní těšit na testíky!! Držím palečky😉😘

martinie88
27. bře 2017

@llenka_li no mě to říkali i v lékárně a nikdy jsem to neřešila a neotěhotněla 🙂 Ale každý jsme originál :D No taky si říkám, že to prostě bude dobrý a fajn a za chvíli se tu budeme radovat 😉

simi1510
27. bře 2017

@llenka_li no kéž by ... přála bych si to, navíc by to mohl mít přítel k svátku 🙂

kotito
27. bře 2017

dnes jsme se byly fotit tatínkovi k narozeninám, tak se vám jednou z mnoha pochlubím 🙂

simi1510
27. bře 2017

@kotito jeeeeeeeee, vy jste krásné! 🙂

jullli
27. bře 2017

@kotito juu krasne mala je moc krasna

kotito
27. bře 2017

díky, tady už byla naprdlá 😀 mám jí v profilu nenaprdlou 😀

Strana