Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li Ahojky tak jak je dnes? Já měla včera na ovu silnějšího ducha, ale jen trochu. Vůbec nevím kdy se rozhodně přijít :D Koukala jsem, že včera ti testíky krásně sílí. Čekám na fotku pozitivního ;)
@martinie88 uvidime dnes odpoledne...dost me bolí břicho, ale myslim, ze to neni od ovu, takze jsem pro jistotu testovala hned ráno, ale test byl slabší nez vcera k večeru, což jsem čekala, moc byla naredena..ale dnes pozitivni urco nebude. Což jsem rada, přítel tu mel brachu, takze sex nebyl ani vcera ani predevcirem...takze dnes se snad začneme zase "snažit" a budu si hlídat, aby ten sexik ted byl kazdy den a pak bude jedno, jestli prijde zitra nebo za tři dny...jsem 10DC a testy sílí (krom toho dnešního), tak uvidime, jestli to dorahnu az do toho 16DC jako minule nebo bude dřív 🙂 tak uvidime, kolikaty jsi ty DC a kolikaty den jsi ji mela v minulém cyklu ovu?
@llenka_li tak budu držet palečky, aby bylo ovu co nejdřív🙂 No snad až do 16 Dc nebudeš čekat ;) Já jsem taky 10 DC a minulý cyklus byl 43 DC a ovu 30 DC, měla jsem stresové období v práci, proto asi delší cyklus. Tento měsíc doufám, že budu zase cca 30DC. Takže na ovu si počkám, ale radši testuji 🙂
@martinie88 ty jo, to je na hlavu, kdyz se ty cykly takhle pokazí a táhnou se...tak testuj dal a pochlub se, taky vecer hodím fotecku 🙂
@llenka_li no právě:( Doktor říkal, že sem v pořádku a bohužel mám ty cykly takhle rozházené :/ A každý měsíc na vyvolávačku opravdu chodit nebudu, sice si na MS počkám, ale lepší než stálé injekce 🙂 Pokud bude dušík trochu silnější tak zašlu 🙂 Ale u tebe určitě bude, takže se těším na fotečku :*
@martinie88 a zkoušela jsi nějaké přípravky? Inofolic nebo Nosifol a nebo Fertipronu, inositol, který obsahují tyto přípravky by mel pomoci...nebo pak jeste Gynex...
@llenka_li já jsem to právě neřešila, tím, že jsme se o mímo nestažili 🙂 Ale teď je situace jiná a tento cyklus dojedu do konce a pokud se nezadaří tak něco začnu zobat 🙂 A co je asi nejlepší? Na tyhle přípravky jsem narazila, ale nevěděla jsem jestli to pomáhá a co si vybrat. Děkuji za pomoc 🙂
@martinie88 myslim, ze ten inositol by ti mohl opravdu pomoct, četla jsem na nej hodne výborných hodnocení a prave i zkušenosti s ovlivnenim cyklu, především ovulace, díky němu je ovu dřív, pomáhá k dozrávání vajíček..a lutealni fáze by mela byt vzdy stejná, jde tedy o to, aby byla ovulace dřív..všechny ty přípravky jsou stejne, nejvíc toho obsahuje Fertiprona, protoze v ni je rovnou nastepena kyselina listová, ale ja beru treba femibion, kde ta listovka uz nastepena je, takze piju Inofolic ;)
@martinie88 kolikaty měsíc se snažíte?
@llenka_li ahááá 🙂 Moc děkuji za vysvětlení. Tak to určitě pořídím😉 👍 Snažíme se od půlky ledna, takže ještě nepanikařím, ale je asi dobré tomu jít trochu naproti🙂 V květnu máme svatbu, takže jsme si řekli, že pokusíme štěstěnu o pár měsíců dříve 🙂 A jak dlouho se snažíte vy?
@martinie88 ja vysadila HA v listopadu, prvni MS prisla, druha uz ne, ale jednalo se o mimidelozni tehu, takze v lednu zákrok a jsem bez vejcovodu, no a ted se snažíme druhy měsíc..takze taky zatim nepanikarim, ale je mi jasne, ze mame šance trochu snížené tim, ze mam jen jeden vejcovod...tak snad budeme mit štěstí.
@llenka_li ježiš to mě moc mrzí 😢 Ale tak šanci určitě máte a jelikož se ti podařilo otěhotnět tak to brzy přijde zase a moc se těším na testíky a fotečky z ultrazvuku🙂 Moje ségra otěhotněla i když brala HA :D Tak doufám, že téhle genetiky mám taky trochu a nebudeme se dlouho trápit 🙂 To by bylo hezké kdyby se nám to podařilo ve stejnou dobu 😉💃
@martinie88 fakt? S tim jsem se v reálu nikdy nesetkala, aby nekdo otehotnel pres HA a jak na to prisla? Takze jeste nějakou dobu HA brala i v tehu a mimi dobry? Tak to budes urcite taky takhle hodne plodná 😄 držím palce, at je to brzy.
Byl to blby začátek snažení a ten minuly měsíc proběhlo asi biochemko, protoze jsem na testu neco hodne slabého mela, a pak to najednou zacalo slábnout, ale zatim jsem v pohode a beru to sportovně, porad věřím, ze Zo brzy vyjde ;) za pul roku by bylo hůř 😉
@llenka_li no měla k tomu atb a evidentně se zadařilo 🙂 Doktorka se tomu ani moc nedivila :D Hele brala jí asi měsíc a jelikož po klasickém vysazení MS nedostala a bolelo jí břicho, tak zkusila na radu dr test a měla dálnici jako blázen. Malej je naprosto úžasnej 😍 V pátek slavil 7 měsíců🙂 No právě se trochu bojím, kamarádka měla mimčo na 1 pokus a její ségra, už 4 roky čeká:/ Tak genetika asi není vše.
Ježiš, tak to mě mrzí ještě víc:( Ale důležité je, že otěhotnět můžeš a teď jen vyčkat na toho nejlepšího prcka ;)
@simi1510 ano ano ségra měla atb a bylo to 🙂 Její přitel má asi kvalitní materiál :D
@martinie88 joooo kéž by to bylo tak rychlé i u nás... u nás 11 měsíců trvalo, než se povedlo, ale radost nebyla dlouho... těhu bylo zamlklé a v září 16 revize... a teď se snažíme půl roku a zatím nic, tak uvidíme, co tento cyklus. Ovu byla v sobotu.... Je to hrozná věda.
A dneska jsem se viděla s jednou holčinou odsud z MK, a je to složité všechno nějak. Všechno se vším souvisí.
V poslední době mě ale nehorázně štvou knížky, filmy, seriály i reklamy... jak je dle nich jednoduché otěhotnět... když to tu člověk čte všechno
@martinie88 na ty antibiotika vzdycky upozornujou i v nemocnici, ale je to husty, hlavne ze se zadarilo a malej je zdravej...bych se bála, ze HA plod poškodí...takze jeste, ze tak.
Neboj taky se brzy zadari...neni urcite důvod proč ne. I u sebe tomu věřím, snad tu nebudu za pul roku brecet, ze porad nic 🙂
@simi1510 to mě moc mrzí :( Ani si nedovedu představit co to udělá po psychické stránce :( No taky mi přijde, že je to slušná věda a otěhotnět je složité :( Moje ségra patří do té šťastnější skupiny, ale taky to neměla jednoduché. Mimi neplánovali a s přítelem byla půl roku. Takže se bála jestli bude mít malej tátu, ale bylo jí skoro 30 takže si ho chtěla nechat. No a přítel? Ten byl štěstím bez sebe🙂
Jůůů tak to se budu za pár dní těšit na testíky!! Držím palečky😉😘
@llenka_li no mě to říkali i v lékárně a nikdy jsem to neřešila a neotěhotněla 🙂 Ale každý jsme originál :D No taky si říkám, že to prostě bude dobrý a fajn a za chvíli se tu budeme radovat 😉
díky, tady už byla naprdlá 😀 mám jí v profilu nenaprdlou 😀

@kotito To je dobře, podívej, máš tam dva, takže aspoň jeden z nich vyjde, věřím s tebou🙂