Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahoj holky
Tak já clostík nedobrala měla jsem ho brat do neděle a poslední sem měla ve čtvrtek .
Nicméně mám od čtvrtka 2 kg dole.. Takže clostík už nechci ani vidět. Počítám že žádný folíky nebudou ani necitím,že by mi tělo nějak pracovalo .
Zítra jdu na gyndu tak mu to řeknu ,že si daváme pulroční pauzu a uvidíme co bude dál , případně se začneme snažit o Vánocích . Chodíme s manželem každý den ven zahrát si badminton tak mám alespoň nějaký pohyb .-)
U me testiky začali slábnout, jak mi to tu nekdo psal, po MS silné čárky, a pak začnou slábnout, takze cekam, kdy zase začnou sílit 🙂))
Jinak me vcera přítel vytáhl ke své tetě na masáž, je to nějaka sikula, věnuje se tomu hodne a jeji mamka je velice vyhledavana pro čínskou medicínu, tak me trosku rozebrala a naplánovala mi nějaké masáže, bude jich 5, kazdy tyden jedna a je to na porcisteni lymfy a celkové očista těla, odblokování jak fyzické, tak psychické, je to masáž celého těla a pry je ta masáž vyhledavana i snazilkama, kdyz nemůžou otěhotnět, tak jsem zvedava a těším se ;) začínám pristi tyden..
@kotito já jsem koukala do tabulky mých předchozím testů z ledna, února a zjistila jsem, že comfort jsem už používala. měla jsem dvě čárky defakto furt, rozdíl v síle byl minimální.
takže to vůbec nechápu, lady max je 25 citlivost a tam je pidi slabá čárka. comfort je 20 citlivost a čárka svítí prakticky každý den.
@llenka_li jůůů tak ať síli a nejdéle o víkendu přeji čárku v plné kráse 🙂 😉
@denisa3101 Jen tu nejlepší 🙂 Dvakrát zkoušeno, dvakrát z toho bylo těhotenství (žel se jednou neudrželo).
@majaaa82 tak super snad bude stačit 6 ks 😁 testuju ještě jinejma tak až budou sílit začnu testovat i tady s těma 😁 a snad to vyjde 😁
@denisa3101 I ja jsem spokojena, otehotnela jsem s nimi hned prvni mesic pouzivani- bohuzel to nedopadlo a ted cekam zda se s nimi povedlo znovu.
@denisa3101 za me taky super, koukni nad tvuj dotaz, to jsou oni....
@llenka_li všimla jsem si právě 😁 objednala jsem jen jednu krabičku jak mají 6+2 TT testy vědět to tak priberu rovnou 2 :/
@martinie88 na vikend by to bylo ideální 🙂
@denisa3101 ja uz jednu zpracovala, ted nacinam druhou...a prej jsou super i ty tehu, takze dobry 😉
@llenka_li těhu wondfo jsem vzala 2 krabičky a + vlastně ještě 2 ks z těch ovu testu 😁 píše se tam od 13 DC dle cyklu mi to vychází tak ještě mám 2 dny čas ale včera bolení břicha a výtok a dneska pokračování ale test slabej :/
@denisa3101 mne taky břicho dnes zacalo a zatim nic moc 😉 tak uvidime..
@denisa3101 jj 🙂 to jsou ty comfort ovu testy 🙂 Mají dost barviva a pro mě nejlépe ukazují, kdy bude ovu 🙂

@jullli tak já už třetí den teď 36,8 - sem tam nějaká 0,01 k tomu... takže pokles žádný a na nidaci je to stejně ještě brzy... hold se nechám překvapit holky no