Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@gambrinkax hele ale to vůbec neznamená, že dopadneš jako my :D neboj budou //
@gambrinkax Přesně, každý je jiný 🙂
holky uprimne vubec v to nedoufam a neverim uz se snazime pres 2 roky takze me uz by test s / neprekvapil ani nezklamal uz sem si zvykla 😀 ale dekuju vam za podporu 😉
@renmilka já tedy s tím hlenem zkušenost mám, minulý měsíc jsem ho neměla, ovulka proběhla a nic, no a ted byl hlen i ovulka a výsledek je snad už více než jistý.... 😉 jak se říká, kdo maže ten jede a jestli toto může pomoci, tak bych to do sebe tlačila i ušima 😉 takže tentokrát to klapne 😉
@gambrinkax Nemáš zač, tak to jsem nevěděla, že přes dva roky, my v listopadu vlastně máme také dva roky, oficiální datum, kdy šla veškerá ochrana stranou, HAK jsem v životě nebrala, nutno podotknout rok z toho, spíš víkendový vztah. Ale koukám, už jednoho prcka máš, také přes problematičtější cestu??
ten gel jsem mela u druhyho syna.. jinak já prave ted taky žádnej nemám ale citim jako vlhko no ale hlen teda nee...
Holky já měla hlen jak blázen, fakt jsem mohla konkurovat slimákovi... Hlavně vlhko jsem měla současně s tím, ale na papíru mi zůstával ten hlen a fak jako kdybych tam klepla bílek od vajíčka, jenže někdo si toho ani nevšimne, třeba to odejde s čůráním. Chce to se na to zaměřit, No ale jestli je ten gelík tak dobrý, tak to půjde hravě 😀
@vapka Jeee, vidíš to, já na tu hlášku s zupankem úplně zapomněla 😀 A teď si říkám, vapcin županek zafungoval !!! Já jsem teď v županu každý den a vidíš😀No, přemýšlím, jak to nakombinovat...testy na ovu mám 8 teď, paráda, skoro na tři měsíce, já testuji, když ovu cítím 😉 Takže, ještě gel....to bude pro mě, no a pro něj zbývají akorát ty vitamíny, což si myslím, že taky by mohl být ten kámen úrazu. Když bude mít spermie na H****, tak stejně dostane vit.kůru.... Ne? Tak jdu zjišťovat, co a kolik to stojí a recenze 🙂 Než já se k něčemu doberu, tak ty porodis 😀

@renmilka to je zajímavé, určitě to pomůže k tomu plodnému hlenu....