Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

tak jsem trošku ted dočetla a jak říkáte chlapum selen a zinek a to je prave ten selzink 🙂
Dneska se mi zdálo o pozitivním těhotenském testu, už blázním :D
@luciestancova To je normální, je to v podvědomí, ale třeba to klaplo, no ted jen čekat a čekat...
@vapka spíš mám pocit, že zase nic, už od ovulace mě bolí v podbříšku jako před menzes...
tak u nás to nebylo dlohé snažení, přítel nic nezobe, ale myslím, že i chlap by měl podpořit ty svoje bičíkovce 😀 Jinak já mám mutaci MTHFR, hypo funkci štítné žlázy, mám za sebou konizaci čípku, akutní císař kvůli preeklampsii, no a to mám snížení počet krevních destiček, tak pravidelně docházím na kontrolu na hematologii.... Já tedy s tímto výčtem, zobala a zobu Femibion a občas tam hodím i acidofolan...
@luciestancova mě také bolelo...
@luciestancova Mě taky !!!!
@luciestancova Ale já jsem 4 d.c. a takový sny, mě hrabě😊
Teď koukám, že jsem dokonce mymu před pár měsíci koupila v tabletách na rozpuštění zinek plus vit.C, dokonce myslím, že jsem mu to párkrát udělala, ten zinek😀😀 no a teď tu asi pět tablet jen tak čeká, nějak tou dobou jsme to asi ještě neresili, jak teď, ale teď zacnem, takže sehnat hlavně selen....
@renmilka taky po ovulaci? a bylo z toho něco? já mám tyhle bolesti po ovulaci poprvé, tak snad není něco špatně ☹
@luciestancova A co po ovulaci?😀 Já teď nechapu, co...
@renmilka psala jsem tady 2 zprávy 😀 jedna o tom, jak se mi o tom zdá 😀 a druhá o tom jak mě po ovu bolí v podbříšku.. myslela jsem, že odepisuješ na tu bolest...? 😀
@luciestancova Ne ne, na ten sen...to 😀 bylo už ne poprvé, ale teď si to pamatuju, jak to bylo pozitivní... To je hrůza 😨

@renmilka Takže selen, gelík, košilka a to by bylo aby nebylo 😀