Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@vapka jenže tenhle tets mi už jednu falešnou udělal, spíš jsem se chtěla pojistit před tou gyndou, že fakt nic a tiše jsem doufala, že přeci jen ty // budou 😕 no nic holky, vymyslela jsem si náhradu za mimi- mini čivavu 😀 😀 😀 já na to fakt kašlu, zřejmě mám anovuláky bo co..uvidím co na ty gyndě řeknou chytrého 😀
@jasmina09 Jo, ta čivava je dobrý nápad😊 Člověk bude mít zas novou zábavu, mít se na co soustředit... A ta míní, tu můžeš brát v kabelce všude. My měli prvního psa srnčího pince... Ale později už byl trochu přerostly😀 A teď míšence teriéra, něco přes 6kg. Jinak tady s přítelem jsme v zajetí mnoha koček😀Ale v bytě je nemáme, jsou to venkovní, máme v plánu jim postavit domeček😊 Já se zas prostě chci teď zaměřit na to baby, pac když jsem to neresili nějak, tak jsme se asi nestrefovali😀
Dnes už 4.d.c. mám😀😀😀
@jasmina09 To jo to je prostě mikropes😀 Tak marný ještě ne, nebuď tak negativní... Tady je hlavní, zda máš ovu a to co nejdříve zjistit, zkus se tam s nima o tom na gynde popovídat, ukaž třeba i ten ovutest, který jsi měla nejtmavší a řekni že mas strach, jestli probíhá a mohli by tě změřit na objednání, třeba. A pak by se to dali řešit, třeba Clostilbegytem 😉
😀 No budeme je vyzvedavat až v sobotu 24.10. dopoledne... Tak to ještě mrknu do kalendáře😊 Ale tak to pobolivani může být, že už máš termín menses a jestli zas nějaká porucha, vid, tak se to tam bouří... A vem si tu mojí teplotu den před MS, to nechapu. No říká se, jakmile se drží bazalka 18 dni po ovulaci pořad nahoře, tak je to s hodně velkou pravděpodobností tehu.
tak zánět může být razdva, prochladněš a je to.... ale tohle nebude zánět 😀

@jasmina09 Možná jo, ale tak co...Jedem spolu kdyžtak ovutesty! Joo 😀 Já už se docela i tesim, jen jestli bude mít můj dost síly jistit 😀