icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Možná jo, ale tak co...Jedem spolu kdyžtak ovutesty! Joo 😀 Já už se docela i tesim, jen jestli bude mít můj dost síly jistit 😀

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka jenže tady jsou ty ovu testy docela drahy, 2 ks za 80 kč :/ musím říct mamce ať mi donese z Čech 😕

vapka
13. říj 2015

@jasmina09 jako ty jedna, vypadá to dobře. v kolik jdeš zítra k doktoru? Třeba Ti naberou i krev a tam se už nějaké HCG ukáže, jejda, no to by bylo fajn.... snad je to správná čárka....

jasmina09
13. říj 2015

@vapka jenže tenhle tets mi už jednu falešnou udělal, spíš jsem se chtěla pojistit před tou gyndou, že fakt nic a tiše jsem doufala, že přeci jen ty // budou 😕 no nic holky, vymyslela jsem si náhradu za mimi- mini čivavu 😀 😀 😀 já na to fakt kašlu, zřejmě mám anovuláky bo co..uvidím co na ty gyndě řeknou chytrého 😀

vapka
13. říj 2015

@jasmina09 to je nejlepší mít něco jiného na přemýšlení a nesoustředit se na miminko, i když vím, jak je to těžké a skoro nemožné 😀 No budu zítra držet palce, pak hned napiš, no a třeba bych čůrala i zítra ráno, jetli třeba nesílí....

jasmina09
13. říj 2015

@vapka já se jen obávám, že mám zánět vaječníku , nemyslím si, že by zesílil 😕 pořídim si čivavu a hotovo 😀 budu jí nosit v kabelce 😀 😀 😀

jasmina09
13. říj 2015

@vapka jo a zítra jsem objednaná až na 16, takže písnu kolem 18 co mi řekli 😕

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Jo, ta čivava je dobrý nápad😊 Člověk bude mít zas novou zábavu, mít se na co soustředit... A ta míní, tu můžeš brát v kabelce všude. My měli prvního psa srnčího pince... Ale později už byl trochu přerostly😀 A teď míšence teriéra, něco přes 6kg. Jinak tady s přítelem jsme v zajetí mnoha koček😀Ale v bytě je nemáme, jsou to venkovní, máme v plánu jim postavit domeček😊 Já se zas prostě chci teď zaměřit na to baby, pac když jsem to neresili nějak, tak jsme se asi nestrefovali😀

renmilka
13. říj 2015

Dnes už 4.d.c. mám😀😀😀

renmilka
13. říj 2015

Taková stačí bohatě😀

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka já vidím, že u mě to je marný..takže teď je na řadě čivava, je to malinky do 2 kg max, ani to ne, to by fakt mohla být v pohodě v bytě 😀 jsem zvědavá co mi zas řeknou na ty gyndě...

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka tá je kráááááááááááááááásna!!!

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 To jo to je prostě mikropes😀 Tak marný ještě ne, nebuď tak negativní... Tady je hlavní, zda máš ovu a to co nejdříve zjistit, zkus se tam s nima o tom na gynde popovídat, ukaž třeba i ten ovutest, který jsi měla nejtmavší a řekni že mas strach, jestli probíhá a mohli by tě změřit na objednání, třeba. A pak by se to dali řešit, třeba Clostilbegytem 😉

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka no uvidíme co mi tam zítra poví, řeknu mu všechno a uvidíme co s tím naděláme, pokud je tam teď zánět tak stejně budu muset brát ATB a dát si pauzu 😕

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Jo, jen tam všechno řekni, když už tam jdeš 😉 Já mám oficiálně gyndu květen 2016. 😝 Tak třeba to fakt nebude zánět. 🙂 Já počítám s ovulaci fakt, až budeme mít návštěvu 😀

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka tak hold návštěva špunty do uší :P něco se tam určitě děje..jsem hodně nafouklá a pobolívá mě podbříšek, takže počítám s nějakou ne zrovna milou zprávičkou 😕 jo a tá zvýšena teplota by k tomu taky byla

vapka
13. říj 2015

@renmilka tak si někam zalezete 😀 jasmina to je čudlínek... taky bych takovou šmudlinku brala, já tady po stěhování trpím, měla jsem kočky i psa. tady se k nám přistěhovala nějaká mouratá, tak jí krmím, ale je jen venku... do baráku nesmí 😀

vapka
13. říj 2015

@jasmina09 nechci Ti dělat nějaké plané naděje, ale mě se to zdá jako mímouš.... no uvidíš a uvidíme zítra.... každopádně budem držet palce... Já jsem Tomáškovi nejdřív říkala střevní chřipka 😀

jasmina09
13. říj 2015

@vapka fakt bych ji brala okamžitě, jinak není to laciná sranda, stojí kolem 5000-7000 kč :D

renmilka
13. říj 2015

😀 No budeme je vyzvedavat až v sobotu 24.10. dopoledne... Tak to ještě mrknu do kalendáře😊 Ale tak to pobolivani může být, že už máš termín menses a jestli zas nějaká porucha, vid, tak se to tam bouří... A vem si tu mojí teplotu den před MS, to nechapu. No říká se, jakmile se drží bazalka 18 dni po ovulaci pořad nahoře, tak je to s hodně velkou pravděpodobností tehu.

jasmina09
13. říj 2015

@vapka ale teď by stejně ještě nic neviděl, třeba mě pošle na HCG, fakt jsem tam dolu nikdy takové problémy neměla..ale všechno je někdy poprvé i chlamidie třeba 😀 😀

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka mě se drží 14 dní ale to může být i zánětem 😕 😕

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Ono pomalu cim menší pes,tim dražší😀 To je jak s botama pro mimina😊

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Ty jsi už měla zánět někdy?

vapka
13. říj 2015

@jasmina09 Ale prd s chlamidiema, kde bys to chytla? No zítra budem chytřejší, já jdu až v pátek...

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka v žiovtě...jednou kvasinky před pár lety

jasmina09
13. říj 2015

@vapka mě holky napadlo, že jak jsem začala měřit tu bazálku, jestli jsem tam něco nezavedla s tím teploměrem, myla jsem ho ale stejně..

renmilka
13. říj 2015

@jasmina09 Jo, tak nevíš ještě zajisté, jak se u tebe zánět projevuje...ale tak takhle z ničeho nic 😒

jasmina09
13. říj 2015

@renmilka je mi to divné, nesedí to uplně ani na zánět ani na těhu, tak třeba endometrioza 😀

vapka
13. říj 2015

tak zánět může být razdva, prochladněš a je to.... ale tohle nebude zánět 😀

Strana