icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
12. říj 2015

@renmilka to je zajímavé, určitě to pomůže k tomu plodnému hlenu....

gambrinkax
12. říj 2015

@jasmina09
@renmilka teda holky vy mi moc pozitivni zpravy nedavate 🙂

renmilka
12. říj 2015

@vapka To by mělo ho vlastně nahradit, zvyšuje pohyblivost, životnost a i upravuje to prostředí.

jasmina09
12. říj 2015

@gambrinkax hele ale to vůbec neznamená, že dopadneš jako my :D neboj budou //

renmilka
12. říj 2015

@gambrinkax Přesně, každý je jiný 🙂

gambrinkax
12. říj 2015

holky uprimne vubec v to nedoufam a neverim uz se snazime pres 2 roky takze me uz by test s / neprekvapil ani nezklamal uz sem si zvykla 😀 ale dekuju vam za podporu 😉

vapka
12. říj 2015

@renmilka já tedy s tím hlenem zkušenost mám, minulý měsíc jsem ho neměla, ovulka proběhla a nic, no a ted byl hlen i ovulka a výsledek je snad už více než jistý.... 😉 jak se říká, kdo maže ten jede a jestli toto může pomoci, tak bych to do sebe tlačila i ušima 😉 takže tentokrát to klapne 😉

renmilka
12. říj 2015

@gambrinkax Nemáš zač, tak to jsem nevěděla, že přes dva roky, my v listopadu vlastně máme také dva roky, oficiální datum, kdy šla veškerá ochrana stranou, HAK jsem v životě nebrala, nutno podotknout rok z toho, spíš víkendový vztah. Ale koukám, už jednoho prcka máš, také přes problematičtější cestu??

renmilka
12. říj 2015

@vapka juchuuu, já snad bezim pro ten gel už teď😀😀😀No píšou, že je to úspěšný 😨

renmilka
12. říj 2015

@vapka Myslis, že ten pravej bilkovej hlen je fakt tak dulezitej?? To by pak možná byl kus záhady vyřešen😊

keny123
12. říj 2015

ten gel jsem mela u druhyho syna.. jinak já prave ted taky žádnej nemám ale citim jako vlhko no ale hlen teda nee...

renmilka
12. říj 2015

@keny123 No právě, já když mi vyjde pozitivní test, tak vůbec nic nepozoruju, možná pak další dny to bylo myslím jen jakoby vodnatý... A co ten gel, myslis, že je to schopno pomoci?

keny123
12. říj 2015

@renmilka já jsem ho mela ale jestli to bylo pak tim fakt nevim... :( kdyby se dyl nedařilo tak taky pořídím :D

renmilka
12. říj 2015

@keny123 No, chci zkoušet ještě nějaká řešení, když teď pojedu ty ovutesty pravidelně... Počkáme do konce roku a pak hurá na spermiogram 😖

vapka
12. říj 2015

Holky já měla hlen jak blázen, fakt jsem mohla konkurovat slimákovi... Hlavně vlhko jsem měla současně s tím, ale na papíru mi zůstával ten hlen a fak jako kdybych tam klepla bílek od vajíčka, jenže někdo si toho ani nevšimne, třeba to odejde s čůráním. Chce to se na to zaměřit, No ale jestli je ten gelík tak dobrý, tak to půjde hravě 😀

renmilka
12. říj 2015

@vapka No tak to mas teda fakt na háku, to já bych si toho ale asi všimla, všechny cyklusove výskyty mám😀 ale bilek prostě asi nee 😨 Tak pak je možné, že se tam ty spermie placaji na ,,sucho,,(relativně, bez bílku)😀 nikam nedoplujou a ještě jsou popálený.

vapka
12. říj 2015

@renmilka jsi na ně zlá, chlap toho má prý jen dva kýble a ty takhle plejtváš 😀

renmilka
12. říj 2015

@vapka 😀😀😀😀😀😀😀 Tak proto poridime ten gel a jestli to vyjde, tak rovnou dostanu infarkt, že mě to nenapadlo dřív a že to byla možná moje chyba a je to 😕 A nebo se potvrdí, že toho nemá ani dva kyble, nýbrž půl naprstku😀

vapka
12. říj 2015

@renmilka myslím, že do konce roku to je jasňačka.... takže kup zásobu gelíku a nějaké povzbuzující prostředky, které mužíka rozpálí a roztrhá je na Tobě 😀 Jako já s župánkem 😀

renmilka
12. říj 2015

@vapka Jeee, vidíš to, já na tu hlášku s zupankem úplně zapomněla 😀 A teď si říkám, vapcin županek zafungoval !!! Já jsem teď v županu každý den a vidíš😀No, přemýšlím, jak to nakombinovat...testy na ovu mám 8 teď, paráda, skoro na tři měsíce, já testuji, když ovu cítím 😉 Takže, ještě gel....to bude pro mě, no a pro něj zbývají akorát ty vitamíny, což si myslím, že taky by mohl být ten kámen úrazu. Když bude mít spermie na H****, tak stejně dostane vit.kůru.... Ne? Tak jdu zjišťovat, co a kolik to stojí a recenze 🙂 Než já se k něčemu doberu, tak ty porodis 😀

vapka
12. říj 2015

@renmilka Ale prdlajs, prý je nedůležitější selen, ale ostatní neznám, prostě mu to dávej do všeho, do svačinek, večeří a tak 😀

renmilka
12. říj 2015

@vapka jo jo selen, zinek, vit. E.....To musím vykoumat, co se vyplatí z těch produktů a co je účinný.

vapka
12. říj 2015

@renmilka mě to tenkrát snad radila mudra, že fakt hlavně selen..

vapka
12. říj 2015

@renmilka jo a ještě není vůbec dobrý dávat si horkou vanu, prý tam ty spermijky celé zapaří a ony pak blbě fungují 😀 a je dobrý před sexem kafe, nebo energiťák....

renmilka
12. říj 2015

@vapka Tyhle dvě věci vím, už jsem toho taky prostudovala 🙂 Jo, selen, zivotadarny selen 😀 Tak já se pokusim něco vybrat, je toho tolik...

jasmina09
12. říj 2015

@renmilka @vapka holky aby jste si nemyslely, že na Vás kašlu 😀 měly jsme návštěvu do teď, jinak koupila jsem digitální teploměr a ukazuje úplně to samé jak ten kterým jsem měřila do teď, takže ovulka byla podle BT, tak nevím kde je chyba :/ jinak bolí mě vaječníky tak abych neměla zanět náhodou 😕

jasmina09
12. říj 2015

@jasmina09 jinak v životě jsem gynekologický zánět neměla 😒 jednou kvasinky..

renmilka
12. říj 2015

@jasmina09 To nee. Tak prostě ty teploměry ukazují dobře ! 😉 Tak chyba není, prostě ti asi ten test tak stačil, ta tmavost. Tak asi ovu byla 🙂 A co když ta bolest vaječníků něco znamená? Tak vyckej ještě a musíš testovat!

jasmina09
12. říj 2015

@renmilka i na prsou mam slusny zily,ale podle me stejne ten dnesni.test by tam hodil aspon ducha. No nic kaslat na to,jdeme dal 🙂 hsem rada,ze budeme spolu zase lovit ovulacni carky,duchy atp. 😀

vapka
13. říj 2015

@jasmina09 třeba si ta čárka hraje na schovku, s Tomíkem jsem měla vidět lehce čárku až 35DEN, No ale uvidíš.... Nebo bych počkala do 40dne a pak raději šla k mudře, aby bylo vše v pořádku...

Strana