icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
denisa3101
30. bře 2017

@jullli šanci tomu moc nedávám že by to vyšlo 😁 pokud ano budeme rádi a nadelime si nadherny vánoční nebo novoroční dáreček ❤

llenka_li
30. bře 2017

@denisa3101 rekni mu to na rovinu, kdyz uz takhle honis ovu, tak si ji nenechas utéct. Ale zitra by to mělo stacit, protoze, kdyz bude test pozitivni zitra, ovu prijde za 12-48h a 12h vajíčko "čeká", takze zitra by to mělo urcite stacit. Přítel ma ted taky náročné období, rodiče se stěhují, on jim pomáhá, takze denně stěhují a dodelavaji barak, takze mu denně připomínám, ze musi a ze uz brzy bude 😋

simi1510
30. bře 2017

@kalabnika taky mi to prijde, ze je anovulacni, hrozne ty teploty litaji

simi1510
30. bře 2017

@kotito ja jsem dneska 5 dpo, zkouším teplotu měřit a zatim 4 dny bylo neco malinko pres 36,8, tak dneska 36,7 ale nemusi to nic stejne znamenat.... uvidime hold cca v utery stredu

simi1510
30. bře 2017

@denisa3101 par lidi rika, ze je uspesnejsi sex cim blíže si skutecne ovu nez v dny pozitivních testu.

A chápu, ze kdyz ten tvuj chlap je tak unaven, ze nema sílu na sex. Ale chápu tebe hlavne o to vic, ze te to štve.

Jestli mohu poradit, zkus koupit Maca Bio tablety a davat mu to. Zkusila jsem to na sobe, kdyz jsem nejak nemela nic moc najednou ze sexu po te revizi a tak, a funguje to... zvýší to chut k sexu

jullli
30. bře 2017

@simi1510 podle me se to tezko posuzuje kdy jsi nejbliz ovu.. Je dobre znat sve telo jak rikam ja mam do tech 12hod...
Sex den pred pozitivni a v den pozitivniho testu pak uz jsme na to kaslali :D

Kazdopadne jsem cetla taky o techmaca bio pry jsou fajn

simi1510
30. bře 2017

@jullli tak kazdy je jiny, kazdy chlap ma jine spermie, ze 🙂

To je to same, vsichni, ze femibion podpori dalsi tehu... a jeden jo, druhy nic... kdyz ty nic, tak ti řeknou, mimistar je nejlepsi, jen co jsem ho brala sup... a ty taky nic 😃 a navic pak zjistujes, ze to na tebe nepůsobí 😃 každá jsme jina hold... ale jestli je Denisy chlap z práce unaveny, muzou byt i ty male mrsky unavenejsi...

Jako pokud by to ted vyslo, tak sex byl den pred ovu a v den ovu u nas. Co jsem koukala minule cykly, tak to bylo hlavne v dny pozitivních ovu testu a nic z toho nebylo 😃

Taky jsem tedy ale tento mesic chlapa donutila brát zinek a selen, tak se taky treba mrsky zlepsily 😃

denisa3101
30. bře 2017

Je pozitivní nebo ještě ne ?

jullli
30. bře 2017

@denisa3101 Tohle uz je suchy test odecitej fakt max 5min

denisa3101
30. bře 2017

@jullli jo takhle 😀 večer zkusím ještě udělat jsem zvědavá fakt 😀

weerruu
30. bře 2017

Holky, DPO se počítá bez DNE, kdy byla ovulace...jsou to opravdu až dny PO, že? Takže to není včetně.... Děkuji za upřesnění.

simi1510
30. bře 2017

@weerruu presne tak, den probehle ovu patří pred dpo, 1 dpo je den po dni ovulace

weerruu
30. bře 2017

@simi1510 Děkuji moc 🙂

simi1510
30. bře 2017

@jullli dej vedet, co ta kontrola 😉 drzim palce!!!

majaaa82
30. bře 2017

@denisa3101 Ale i při tom zaschnutí je vidět, že ta testovací čárka je silnější než kontrolní. Já bych to prohlásila za pozitivní 🙂

volfikovi
30. bře 2017

Ahoj
Tak jsem po kontrole na gynde.. Sliznice prý dobrá , ale clostil na mě prý absolutně nezabírá takže nic. Folik tam je na levem nejaký maličký takže k ničemu .
Domluvili jsme se ,že teda se snažením končíme a necháme tomu zatím volný průběh. Mám se ozvat v prosinci

denisa3101
30. bře 2017

@majaaa82 no mě se taky zda silnější no uvidím jakej bude k večeru 😊

denisa3101
30. bře 2017

@llenka_li no já mu to.rikat nechci aby ten sex byl s donucením :/ neví ani že testuju a hlídám ovulaci máme sex jen když je chuť ne že by musel být pokud jsem test měla dnes pozitivní tak "pokryto" by mělo asi bejt no necháme to tak uvidím co večer pokud bude silnější tak mu to řeknu ... A s tou práci je to na prd no :( dělá se dřevem teď tahák furt trámy "krokve" jak on to říká takže se nadre :/ stěhování tak nic moc no :/ holt se to musi zoubit a trošku se přemoct přece jen sex netrvá hodiny 😁

simi1510
30. bře 2017

@denisa3101 treba u nas, kdyz chce ten jeho a on nechce, tak ma smulu,... proste z nej nic nedostanu. Pak kdyz chce chlap, tak obcas jak kdyz mu to ten jeho oplaci...

Ale je to pro chlapa tezke, kdyz je unaveny z práce, nema sílu, tak treba by i chtel, ale nejde to a nechce te nalákat a pak by nic nebylo. Kolikrat oni pry cítí, ze to nepůjde, tak se o to ani nepokousi

simi1510
30. bře 2017

@volfikovi tak si zkus dat detox, odpočinout, najit se v sobe (jsi ted nestastna z te váhy, vid?) a uvidis 🙂 treba to bude dobra cesta k mimi pak 😉 drzim moc moc palce!

kotito
30. bře 2017

@volfikovi jasně hodíš se apoň do klidu ,-) a víš jak ...klidnému tělu se třebas zadaří uplně bez chemie ,-)

ebh
30. bře 2017

@simi1510
@llenka_li
@kastanek87
@jullli

Holky, těhotenství zatím by určitě nebylo vidět, testy jsou (byly před zaschnutím hodně tmavé,nevím jestli pozitivní) v podstatě nevím,jestli ovulace proběhla a kdy...dnes jsem teprve 22 DC, mám je většinou 33 dní dlouhé...už jednou jsem sem fotku dávala,ale to už bylo před týdnem..jinak aktuálně foto zde:

llenka_li
30. bře 2017

@denisa3101 taky nechci, aby byl sex z povinnosti a mimo plodné dny si ho užíváme pro potěšeni, ale jak je test pozitivni, povinny to ma 😝😂

llenka_li
30. bře 2017

@ebh prvni 24. a 26. by to byt mohlo, ale nevim, jak vypada po zaschnutí pozitivni test...treba byla dvojí ovulace...ted uz světla..

simi1510
30. bře 2017

@ebh tak zalezi jakou mas tu LF dlouhou. Ja kdyz mam 33 dni cyklus, LF je 11 dni, tak ovu nastává 22dc, testy pozitivni mívám 20dc

ebh
30. bře 2017

@llenka_li taky bych řekla,že to mohly být tyto dva dny...a ono po zqschnutí to už světleji vypadá,ale do těch 5 minut, je test vždy hodně tmavý...třeba takto...

simi1510
30. bře 2017

@ebh jako dalo by se říci ze ano, ale comfort umí byt jeste silnejsi nez kontrolni

ebh
30. bře 2017

@simi1510 to nevím,jak jí mám dlouhou, ptž tento měsíc jsem měla testy měla takto zbarvené poprvé po půl roce od vysazení HA, jím teď Gynex a Drnek

llenka_li
30. bře 2017

@ebh přesně jak pise @simi1510 , uz to jako skoro ono je, ale comfort to umí jeste o chlup lépe...

ebh
30. bře 2017

@llenka_li to je dobře,že to umí,ale já to asi neumím 😀

Strana