icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
30. bře 2017

@ebh jestli nebyl silnější a jsi uz 22DC, tak jeden z tech dvou byl pozitivni urcite ;) snažení bylo?

aptacek
30. bře 2017

@ebh já taky ne 😀 nikdy jsem neměla úplně silně pozitivní test. vždycky byly čárky maximálně stejně silné, nikdy né jedna silnější

majkylove
30. bře 2017

Ahoj holky,poradíte prosím s jakýma značkama ovu testů je tady spokojenost,který ukazují pěkně?A kde kupujete větší množství?Děkuju 🙂

ebh
30. bře 2017

@llenka_li snažení bylo, ale mám zánět dutin,takže tomu moc ßancí nedávám...vynechali jsme jen když mi bylo opravdu nejhůř 😀

ebh
30. bře 2017

@aptacek a už ti to vyšlo? Máte miminko?

llenka_li
30. bře 2017

@ebh tak držím palecky, treba to na ty Vánoce klapne 😉✊️

denisa3101
30. bře 2017

@majkylove ahoj holky určo poradi wondfo ovu testy já je objednala v Benu lékárně je jich tam 6 + 2 tt testy ... Ukazují dobře a radši už bych šla jen do těhle

llenka_li
30. bře 2017

To břicho me dnes bolí fakt hodne, to je husty, kdyz jsem ovu nikdy pred tim necítila a bolí leva strana, takze se ovulace snad opakuje na zdrave straně ☺☺

simi1510
30. bře 2017

@majkylove rozhodne comfort - wondfo, ja objednavam vzdy na pilulka.cz

Max dela slabe carky, holky jeste chvali Pepino, za me celkem i gs ovu test nebo women secret ovu.

simi1510
30. bře 2017

@llenka_li to je dobre 🙂

Ja uz mam pocit, ze uz tak ty svá prsa brzo neunesu :-/

llenka_li
30. bře 2017

@majkylove ano, ano wondfo comfort...objednat do Benu nebo pres e-shop napr. pilulka.cz a nebo je maji v Globusu...a pak tu často padá chvala na Pepino, ten maji v DM....;)

llenka_li
30. bře 2017

@simi1510 fakt porad bolí? Tak to je husty....😉👍 ja je tentokrat zatim necítím, minulou ovu jo...

llenka_li
30. bře 2017

@simi1510 koukam, ze mame recenzi na ovu testy jako pres kopírák 🙈😄

majkylove
30. bře 2017

díky holky,vám tu šmíruju bo je to pro mě trochu španělská vesnice 😀 tak jsem zvědavá co natestuju 🙂)

majkylove
30. bře 2017

holky nemáte fotku,mě to furt nachází různý značky comfort

llenka_li
30. bře 2017

@majkylove dej wondfo comfort prodávají se po 6 + 2 těhotenské....a ale je snad balení po 3.

llenka_li
30. bře 2017

@majkylove to je on 😉

majkylove
30. bře 2017

@llenka_li děkuji 😀 zkusím

llenka_li
30. bře 2017

@majkylove zkus a at ti přinese štěstí...;)

majkylove
30. bře 2017

@llenka_li děkuju,i vám všem tady 🙂

simi1510
30. bře 2017

@llenka_li spis ted mi prijde ze ztezkly :-/

llenka_li
30. bře 2017

@simi1510 každá reakce břicha a prsou po ovu je dobra 👍😄

terka228
30. bře 2017

Simi1510 Ahojky,jak se máš? Jaký dc jsi? Kdy budeš testovat???🙂

simi1510
30. bře 2017

@terka228 dneska 5dpo, rano klesla o 0,1 teplota, ale nemusi to nic znamenat... a jestli tak cca v utery, v nedeli to bude 8dpo a to by mohlo byt brzy moc

simi1510
30. bře 2017

@terka228 a co ty a mala? 🙂 jak vam je holky?

aptacek
30. bře 2017

@ebh néé neblázni, v březnu je to přesně rok snažení, v srpnu se povedlo ale byla revize. já se budu muset dát asi na modlení, aby nám to vyšlo 😀 teď jsem nějak těsně po ovulaci.

jullli
30. bře 2017

Holkyyyyy hlasim vsechno v poradkuuu 🙂 nase jesterkaa to mihajici je natahla nozicka :D

volfikovi
30. bře 2017

Ta váha mě dost sejmula a dneska sem řekl manželovi ,aby si našel nějakou co mu dítě dá,protože já to prostě nebudu. Nejsem v pořádku a mám strašnou depku . Dneska plná čekárna těhotných ja jediná ne a ani nevíte jak mi bylo.
Nebudu sem ted chodit , chci to z hlavy vypustit a uklidnit se , a tady to moc nejde,
Všem přeji hodně štěstí a zdraví
Ahoj holky

ebh
30. bře 2017

@aptacek tak to je mi líto... já se na modlení už dala😀 i do kostela bych šla,ale manžel si klepe na čelo..vitamínů a všeho kolem mám tolik, že jsem si na to musela pořídit speciální ,,pretěhotenskou,, taštičku 😀

Strana